2009 Aralık Anneleri

merhaba ben yeni üyeyim.benimde sat 8 mart.inş. bende Allah'ın izniyle Aralık annesi olucam.Allah hepimizi sağlıkla o günlere ulaştırsın inş.arkadaşlar.

Hoşgeldin yasmina. Allah iyi bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah. bnm SAT 7 mart:)
bakalım doğumlar nolacakvereliniortak

güzel aralık anneleri günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu sabah nasılızsengözlerimebaksanab
ben ve kızım çok şükür iyiyiz bol bol uyuyup büyümeye çalışıyoruz:CüvCüv::asigim:

meralcim sana da günaydınn.
cnm dün için çok teşekkür ederşm beni hiç yalnız bırakmadınn sağol bitanem tekrar a.s.:roflol::1hug:

cab-nım ya ne demek tabi arıycam meraktan öldüm bende.
14:30 civarı yine aradım seni tahlil sonuçların ne oldu diye soracaktım yanıt alamadım canım.
sonuçlar nasıl?
doktorun ne dedi?

GÜnaydın kızlar hepınıze .bebıŞler nasıl bugÜn ...yasmına hoŞgeldın cnm sende

Hazancım hala bulantılar devammı senın sat sanır benden 1 gÜn Önce a benmde ara aa bulanıyor ama sÖzde 3 aydan sonra geÇer dedıler ama.hayırlısı bklm.geÇer ınŞallah ılerleyen saatlerde

serapcım seninle aynı haftalarımız seninde bulantıların varmı benim 3 aydan sonra başladı da bir sorayım dedim

canım benim akşamları eğer çok yemek yersem acayip bulantım hatta kusmalarım oluyor ama o tamamen benim yalnış beslenmeme bağlı...Onun dışında olmuyor...Halbuki kızım olacakmış %90...Kız bebek güya anneyi cok bulandırır derler ama..hayırlısı olsun hakkımızda:))vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…