merhaba ben yeni üyeyim.benimde sat 8 mart.inş. Bende allah'ın izniyle aralık annesi olucam.allah hepimizi sağlıkla o günlere ulaştırsın inş.arkadaşlar.
neriman günaydın cnm
fatma sanada günaydın
serayda gelmiiiiiiiiiiş
günaydın şekerler:teytey:
ya kıskanıyorummm sizii. herkes nerdeyse cinsiyetleri öğrenmeye başladı bende tık yok. daha doğrusu dr da tık yok. offf yaaa ........
Hazancım hala bulantılar devammı senİn sat sanır benden 1 gÜn Önce a benmde ara aa bulanıyor ama sÖzde 3 aydan sonra geÇer dedİler ama.hayırlısı bklm.geÇer İnŞallah İlerleyen saatlerde
aaaaaaaaay canım ya evet nöbetin var senin.meralcim naber..geldim ama az sonra gidicem...malum nöbet(nasıl gidior?kızını okşa benim yerime...kızımın arkadaşı...:)):1hug::1hug::içelim:
sende yakında öğrenirsin sık dişini canım benim.ya kıskanıyorummm sizii. herkes nerdeyse cinsiyetleri öğrenmeye başladı bende tık yok. daha doğrusu dr da tık yok. offf yaaa ........
nasılsın bklm meralcim bebiş nasıll
seçilcim çok sevindim canımm,
haftaya bi daha gidiyor musun görmeye =))))))))))
gözün aydın tekrardan Allah nazardan korusun teyzesini!!!!
Ne kadar güzel şeyler yaşamışsın beyazbeyaz maşaallah(al bi boncuk da bnden) Darısı hepimizin başına. E artık tadını çıkarırsın bu güzelliğin:) :icecream:
güzel aralık anneleri
günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu sabah nasılızsengözlerimebaksanab
ben ve kızım çok şükür iyiyizbol bol uyuyup büyümeye çalışıyoruz:CüvCüv::asigim:
günaydınn kızlarrr gününüz inş. güzel geçerrr a.s.
günaydın kızlar nasılsınız ben geldimmmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis
GÜnaydın kızlar hepİnİze .bebİŞler nasıl bugÜn ...yasmİna hoŞgeldİn cnm sende
günaydın arkadaşlar nasılsınız?sizlere ve meleklerinize kucak dolusu sevgiler........
ya kıskanıyorummm sizii. herkes nerdeyse cinsiyetleri öğrenmeye başladı bende tık yok. daha doğrusu dr da tık yok. offf yaaa ........
meralcim nasılsın küçük hanım nasıl bakalım bugün
kızlar gunaydın herkese
bende cok merk edıorum artık bebısımın cınsıyetını yaaa
bu arada bır program buldum sat a gore adet tarıhınden bebegın cınsıyetını söyluo
benım erkek cıkıyor
cın tskvımıne gorede ama bellı olmaz tabıı
benım mıdem gecelerı cok yanmaya basladı sızın de varmı boyle sıkayetınız:uhm:
kızlar gunaydın herkese
bu arada bır program buldum sat a gore adet tarıhınden bebegın cınsıyetını söyluo
benım erkek cıkıyor
ben cıkıyorum ...12 de işte olmam lazım....hepinize ve miniklerinize sevgiler,öpücükler,.....
cnm merhaba
benim midemde 2-3 gündür yanma başladı nedir acaba:uhm:
kızlar gunaydın herkese
benım erkek cıkıyor
kızının saçları uzuyor olmasın meralcim zemuszemus
sen ne guzel kızına alısverıse baslamısındır
ben hıcbıse alamıyorum yaaa
umarım doktora ılk gıttıgımde soyler ayın 13 unde gıdıcem
gecen gun bırıyle tanıstım 7 aylık hamıle daha bu ay ogrenmıs cınsıyetını bebek göstermemıs
benım bebısım oyle bısey yapıp benı merakta bırakmaz ummarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?