2009 Aralık Anneleri

Hazancım hala bulantılar devammı senİn sat sanır benden 1 gÜn Önce a benmde ara aa bulanıyor ama sÖzde 3 aydan sonra geÇer dedİler ama.hayırlısı bklm.geÇer İnŞallah İlerleyen saatlerde

inşallah geçer canım ama benim ilk 3 ay bulanmadı desim yeridir şimdi başladı tersine işliyor galiba bende

meralcim naber..geldim ama az sonra gidicem...malum nöbet(nasıl gidior?kızını okşa benim yerime...kızımın arkadaşı...:)):1hug::1hug::içelim:
aaaaaaaaay canım ya evet nöbetin var senin.
yorma kendini bakalım. dikkat et kendinede bebişinede
ya kıskanıyorummm sizii. herkes nerdeyse cinsiyetleri öğrenmeye başladı bende tık yok. daha doğrusu dr da tık yok. offf yaaa ........
sende yakında öğrenirsin sık dişini canım benim.
nasılsın bklm meralcim bebiş nasıll

iyiyiz fatmacım şükürler olsun.
sık sık acıkıp birşeyler yemek istiyoruz.
siz nasılsnız bakalım. keyifler yerindemi?

seçilcim çok sevindim canımm,
haftaya bi daha gidiyor musun görmeye =))))))))))
gözün aydın tekrardan Allah nazardan korusun teyzesini!!!!

benim saım solum belli olmaz biliyorsunuz kızlar meral dün bana en sonunda sapık dediiiii:)))napayımmm ama bebeğimi çok merak ediyorummmmalkisalkisalkis
Ne kadar güzel şeyler yaşamışsın beyazbeyaz maşaallah (al bi boncuk da bnden) Darısı hepimizin başına. E artık tadını çıkarırsın bu güzelliğin:) :icecream:

amin canım hepimizin başına inşallahhhh

maşallah bitanemmm sana da günaydın canım arkadaşım benimmmmmmmmmmm

günaydınn kızlarrr gününüz inş. güzel geçerrr a.s.

günaydın baharcımmm geçmiş olsun bitanemmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız ben geldimmmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis

günaydın hazancımm

GÜnaydın kızlar hepİnİze .bebİŞler nasıl bugÜn ...yasmİna hoŞgeldİn cnm sende

günaydın arkadaşlar nasılsınız?sizlere ve meleklerinize kucak dolusu sevgiler........

günaydın canımmm

ya kıskanıyorummm sizii. herkes nerdeyse cinsiyetleri öğrenmeye başladı bende tık yok. daha doğrusu dr da tık yok. offf yaaa ........

canımmm seninkisi süpriz olacak galiba ama bence erkek bu sene erkek senesiiisengözlerimebaksanab

kızlar gunaydın herkese
bende cok merk edıorum artık bebısımın cınsıyetını yaaa
bu arada bır program buldum sat a gore adet tarıhınden bebegın cınsıyetını söyluo
benım erkek cıkıyor
cın tskvımıne gorede ama bellı olmaz tabıı

benım mıdem gecelerı cok yanmaya basladı sızın de varmı boyle sıkayetınız:uhm:

ben cıkıyorum ...12 de işte olmam lazım....hepinize ve miniklerinize sevgiler,öpücükler,.....

cnm merhaba
benim midemde 2-3 gündür yanma başladı nedir acaba:uhm:

GÜNAYDIN CANIM BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM ARTIK
BENİM DE MİDEM ÇOK YANIYOR GECE GÜNDÜZ FARK ETMİYOR VE BULANTI İLE BERABER YANIYOR ÇOK KÖTÜ OFFFF -tatlicadiarzu-

ben cıkıyorum ...12 de işte olmam lazım....hepinize ve miniklerinize sevgiler,öpücükler,.....

KOLAY GELSİN CANIM DİKKAT ET YORMA KENDİNİ

cnm merhaba
benim midemde 2-3 gündür yanma başladı nedir acaba:uhm:

aksamları mıdemın yanmasından hıssetmemek ıcın erkenden uyuyorum
galıba bu haftalarda oluyormus yanma ama cok rahatsız edıcı:1no2:

sen ne guzel kızına alısverıse baslamısındır
ben hıcbıse alamıyorum yaaa
umarım doktora ılk gıttıgımde soyler ayın 13 unde gıdıcem

gecen gun bırıyle tanıstım 7 aylık hamıle daha bu ay ogrenmıs cınsıyetını bebek göstermemıs
benım bebısım oyle bısey yapıp benı merakta bırakmaz ummarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inan hiç birşey almadım cnım
başlarsam zaten evin yolunuda bulamam.
5-6 aydan sonra ciddi anlamda başlarım yada son aylarda ama beğendiğim şeyleri tabikide alırım:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…