2009 Aralık Anneleri

ne güzel cnm ya ben peki ii beslenemiyorum sanırım ya çok yemiyorum ya hiç bi değişiklik olmadı bende hamile olmadan öncede az yiyordum şimdide.birde et az tüketiyorumm...ofnaeyse kasmayım kendimi

inan hiç birşey almadım cnım
başlarsam zaten evin yolunuda bulamam.
5-6 aydan sonra ciddi anlamda başlarım yada son aylarda ama beğendiğim şeyleri tabikide alırım:sm_cool:

ben ogrwnıyım azar azar alırım herhalde duramam yaaa sımdı bıle aldım bıkac sey
daha sımdıden 3 tane battanıyesı var
mınıcık mınıcık ayakkabılar felan bayılıyorum anahtarlık gıbı
gecen gun bı yerde gordum kız bebekler ııcın balerın pabucuu ama görmen lazımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim oğluşumun saç çıkacak yerleri mi belli omuş yoksa ben halüsnasyon mu görüyorumm bilemedimm..ama yanma olmaya başlayınca yaz meyvesii sulu bişi yiyorummm içi kırmızııııı hemen geçiyooo tavsiye ederimmm

teşekkür ederim seçilcimmm.

ben neyi farkettim çok sinirlendiğimde birine ya da birilerine hemen kendimi bebek mağazasına atıyorumm o kadar rahatlatıcı oluyor kiii...artık kız bebek kıyafetlerini gözüm görmez olduuuu:))):dance:

bebekler çevreden gelen yüksek sesleri duyabilirler mesela bulasık yıkarken çıkan ses araba sesi elektrikli süpürgesesi vs,, duyar babasının sesini de tanır onun dokunuşlarını bilir anne sesininde yalnızca sesli harflerini duyarmış mesela bebeğim dersen eei diye duyarmış bunedenle bebekler ilk önce ugu diye sesler çıkarırmış eğer kelimeleri tam duyabilseymiş doğar doğmaz bizler gibi konusabilirmiş babasının konusmalarından ve dokunuşlarından daha çok mutlu oluyolarmış bende hamileyken baya arastırmiştim bu tür konuları umarım yardımcı olmuşuzdur

kadınlar kulubünde yazan bir bayandan alıntı

ya kıskanıyorummm sizii. Herkes nerdeyse cinsiyetleri öğrenmeye başladı bende tık yok. Daha doğrusu dr da tık yok. Offf yaaa ........

cnm bende aynı durumdayım artık çok merak ettim ya benden daha az haftalık olanlar bile öğrendi bizim doktor söylemiyor daha erken diyor ya önür ayaymış 3 temmuzda randevum ayrıntılı ultrasona girceğim.ya kzılar bir bilginiz varmı bu üç boyutlu ultrasona normalde kaç haftalıken giriliyor ben erken mii gireceğim acaba

ne güzel cnm ya ben peki ii beslenemiyorum sanırım ya çok yemiyorum ya hiç bi değişiklik olmadı bende hamile olmadan öncede az yiyordum şimdide.birde et az tüketiyorumm...ofnaeyse kasmayım kendimi
bende az et tüketenlerdenim.
varsa yoksa sebze bayılırımsebze yemeklerine.
et yerine kuru bakliyatlardan yemeğe çalış fatmacım
canım benimmmmmmmmmmm..

merallllllllll kızzzzzzzzzzzzzzzzz sesin soluğun çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrr...niyekiiiii
ooooooffffff site canımı sıktı yine.
kilitlenip kalıyor açmıyor sayfaları

balerin pabucumu yaaaaaaaaaa
bak nasıl canım bir alışveriş çekti anlatamam kıslar
hafta sonu bir bakayım bakalım neler varmış

ben neyi farkettim çok sinirlendiğimde birine ya da birilerine hemen kendimi bebek mağazasına atıyorumm o kadar rahatlatıcı oluyor kiii...artık kız bebek kıyafetlerini gözüm görmez olduuuu:))):dance:

hıııııııııı bende severim o meyvayı
ama gece mide yanmasıyla uyandım bir ara hayırdır inşallah dedim. demek normalmiş.
senin oğlunun artık her detayını ezbere aldın seçilcim.
zaten oğlan birdaha gittiğinde bilmem neresini yapıştıracak ekrana göreceksin gününü

sen zaten öyle zamnaların yaaa mağzaya ya da doktora gidiyorsun şekerim.
oğlanı bu kadar sıkmamak lazım seçil. ne o öyle sürekli kontrol sürekli dikizlaelaelaelaelae

ama ben onu çok aradım çok ağladım yaaa onun için o yüzden teyjesiiiiia.s.

ben çıkıyorum kızlar afiyet olsun öptüm hepinizi
afiyet olsun yarasın oğluna demek geldi içimden
hayırdır inşallah baharcımCADIARZU

ama ben onu çok aradım çok ağladım yaaa onun için o yüzden teyjesiiiiia.s.

ah annesi ah oğlan arsız olacak senin yüzünden.
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize.opuyorumnanaktan

kıslaaaaaaaaar bizimde karnımız çok acıktı.
hepinize afiyetler olsun.
bebişlere yarasın ama sizelere kilo yapmasın.
13:00'den sonra görüşürüüüüüüüüüüüüüz

ben çıkıyorum kızlar afiyet olsun öptüm hepinizi

afiyet olsun baharcımmmm

ossuunnn teyjesiii...

kızlar afiyet olsun sizede bende yemeğe gidiyorum yiyebilirsem

canım inşallah yersin bişiler

kıslaaaaaaaaar bizimde karnımız çok acıktı.
hepinize afiyetler olsun.
bebişlere yarasın ama sizelere kilo yapmasın.
13:00'den sonra görüşürüüüüüüüüüüüüüz

görüşürzz tatlımmmm...şekerli şeyler yee annesiiii:1hug:

Kızlar yemeĞe gıdıyorum bende hepınıze afıyet olsun Şımdıdennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…