2009 Aralık Anneleri

Herkesin keyfi yerinde ne güzel. Benimde çok yerinde valla, tatil planımı yaptım, rahatladım :) Gerçi annem aman denize girme, aman havuza girmee diye başımın etini yiyor ama nafile :)

afiyet olsun kızlar bende geldim bakın
bugün beni doğum günüm arkadaşlar eşimden ses yok acaba bana sürpriz mi hazırlıyor yoksa unuttu mu dersiniz :1shok:

Herkesin keyfi yerinde ne güzel. Benimde çok yerinde valla, tatil planımı yaptım, rahatladım :) Gerçi annem aman denize girme, aman havuza girmee diye başımın etini yiyor ama nafile :)

ohhh ohhhh ne güzel bize izin vermeyi bırak hafata içi doktora gitmeme bile kızıyorlar değilki tatil

bugün beni doğum günüm arkadaşlar eşimden ses yok acaba bana sürpriz mi hazırlıyor yoksa unuttu mu dersiniz :1shok:

merhaba arkadaslar 2 gundur bakıp çıkabiliyorum sadece foruma tansiyonum çok düşük dun 7 ye 3 e indi bir ara dinleniyorum evde.sizler ve bebişler iyidir umarım.cnm dogumgunun kutlu olsun inşallah seneye bebişin kucagında kutlayacaksın

nice mutlu yıllara cnm kesin süprz yapıyordur kocan unutmamuıştır bence....

geçmiş olsun cnm dinlen ozamn dikkat et kendine ve bebişine

oh ne güğzel valla yap tatil tabi.ben doktoruma sordum havuza girme ama denize irebilirsin dedi ıslak mayoyla durma ama dedi çıkınca hemen değiştir üstünü dedi..bende girceğim kesin yazı denizsiz düşünemiyorum

fatma bende denıze gırerım dıyordum ama izmir çok sıcak nasıl dışarı çıkılır orda bilmiyorum.annemlerin gümüldür özderede evi var hersene oraya geliyorduk ama bu sene sanırım biraz zor olacak sıcaklara dayanmak

valla biz çıkıyoruz alışığız izmirin sıcaklarına.valla çeşmenin denizi buz gibi çok ii yani tavsiye ederim.hem yüzmek bebeğe ii gliyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş diyorlar yüzmeği ama nekadar doğru bilemem

elifcim çok geçmiş olsun. bebeğinin durumu için de çok sevindim, gözün aydın canım!!!!

merhaba ben yeni üyeyim.benimde sat 8 mart.inş. bende Allah'ın izniyle Aralık annesi olucam.Allah hepimizi sağlıkla o günlere ulaştırsın inş.arkadaşlar.
Aramıza hoşgeldin....vereliniortak:lepi:

yaaa dimi parmak kızımın saçları uzuyordur
ay ben yerim onucokacimcoook
merallimm kızın "rapunzeliha" mı olacak nee:teytey::roflol:

ayyy o arkadaşa çok üzüldüm yaa.. o kadar ay beklemiş=))) ah canım yaaa.
bebişin cicilerini güle güle kullanır inşallahh.. al valla istediğini içinde kalacağına dolapta kalsınkaydirigubbakcemile5

bilgilendirmeler için tşk ederiz canımm... haberlerini de aldık meralden. geçmişler olsun tekrardan baharcım alkisalkisalkis

ama ben onu çok aradım çok ağladım yaaa onun için o yüzden teyjesiiiiia.s.
ahh kıyamam ben arkadaşımaaa! ağlama kız sen artık, gül hep inşallah,aile boyu gülün bundan sonraaaaaa:Saruboceq:
canooooommmm kutlu mutlu ossun doğumgününnnnnalkisalkisalkis:teytey::hooray::içelim:​

arkasım negıbı sıkayetlerın oluyo bıde ıkılı test yaptırdınmı sen

yaptırdım ikili testi. 11. haftamda yaptırdım. yaptırmadıysan 14. hafta da dahil yaptırabilrisin. zaman geçtikçe şikayetlerim azaldı benim. ufak ufak ağrılarım mide yanmalarım oluyor ama beni çok yıpratıcak kadar değil

Kızlar kac haftalıksınız ben 10+6
canım sana ticker yapayım mı istersen tabi?
ay canım dikkat et kendinee çok geçmiş olsun..
farkındaysanız sıcaklardan herhalde herkes bi toparlanamadı gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…