Herkesin keyfi yerinde ne güzel. Benimde çok yerinde valla, tatil planımı yaptım, rahatladım :) Gerçi annem aman denize girme, aman havuza girmee diye başımın etini yiyor ama nafile :)
afiyet olsun kızlar bende geldim bakın
bugün beni doğum günüm arkadaşlar eşimden ses yok acaba bana sürpriz mi hazırlıyor yoksa unuttu mu dersiniz :1shok:
bugün beni doğum günüm arkadaşlar eşimden ses yok acaba bana sürpriz mi hazırlıyor yoksa unuttu mu dersiniz :1shok:
merhaba arkadaslar 2 gundur bakıp çıkabiliyorum sadece foruma tansiyonum çok düşük dun 7 ye 3 e indi bir ara dinleniyorum evde.sizler ve bebişler iyidir umarım.cnm dogumgunun kutlu olsun inşallah seneye bebişin kucagında kutlayacaksın
Herkesin keyfi yerinde ne güzel. Benimde çok yerinde valla, tatil planımı yaptım, rahatladım :) Gerçi annem aman denize girme, aman havuza girmee diye başımın etini yiyor ama nafile :)
geçmiş olsun cnm dinlen ozamn dikkat et kendine ve bebişine
Kızlar kac haftalıksınız ben 10+6
oh ne güğzel valla yap tatil tabi.ben doktoruma sordum havuza girme ama denize irebilirsin dedi ıslak mayoyla durma ama dedi çıkınca hemen değiştir üstünü dedi..bende girceğim kesin yazı denizsiz düşünemiyorum
13+4 cnm
fatma bende denıze gırerım dıyordum ama izmir çok sıcak nasıl dışarı çıkılır orda bilmiyorum.annemlerin gümüldür özderede evi var hersene oraya geliyorduk ama bu sene sanırım biraz zor olacak sıcaklara dayanmak
elifcim çok geçmiş olsun. bebeğinin durumu için de çok sevindim, gözün aydın canım!!!!herkese selamlar..nete giremediğim için yazamadım.idraryolu enfeksiyonum geçti ohh derken 3 haftadır öksürükle boğuşuyorum.doktorum veriler ilaçları onaylamadığı için kullanamamıştım o da ilerledi tabi..12.haftaya kadar doğru düzgün miğdesi bulanmayan ben öksürürken 6 saatte 3 kere kustum perşembe günü..birinde bir yudum kayısı yemiştim birinde yarım bardak ıhlamur..öğleden sonra baktım ateşim de çıkıyor acil gittik doktora.kanda enfeksiyon görünüyormuş.diğer kan değerlerim ve idrar tahlili temiz çıktı.12 hafta bitti diye artık ilaçlarını kullanmalısın dedi..perşembeden beri antibiyotik kullanıyorum.üzülüyorum ama artık bebişimin iyiliği için de gerekli..öksürürken boğuluyorum..neyse gelelim güzel kısma:
bebişimin parmaklarını gördüm ve çok güldüm..7cm olmuş özellikle kolları o kadar güzelki..
çıkınca eşim dedi ki itiraf et hepsi numaraydı bebeği görnek için dimi?? :)
ben de ağladım herşeye rağmen minik kalbi pıt pıt atıyor yavrumun...
sizden de ne güzel haberler var öyle..okudukça yüzüm güldü valla...
23 haziranda randevumuz.bi de temmuzda ayrıntılı ultrasona gidicez..
hepiniz kalın sağlıcakla..
teker teker öpüyorum...
Aramıza hoşgeldin....vereliniortak:lepi:merhaba ben yeni üyeyim.benimde sat 8 mart.inş. bende Allah'ın izniyle Aralık annesi olucam.Allah hepimizi sağlıkla o günlere ulaştırsın inş.arkadaşlar.
merallimm kızın "rapunzeliha" mı olacak nee:teytey::roflol:yaaa dimi parmak kızımın saçları uzuyordur
ay ben yerim onucokacimcoook
ayyy o arkadaşa çok üzüldüm yaa.. o kadar ay beklemiş=))) ah canım yaaa.ben ogrwnıyım azar azar alırım herhalde duramam yaaa sımdı bıle aldım bıkac sey
daha sımdıden 3 tane battanıyesı var
mınıcık mınıcık ayakkabılar felan bayılıyorum anahtarlık gıbı
gecen gun bı yerde gordum kız bebekler ııcın balerın pabucuu ama görmen lazımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bilgilendirmeler için tşk ederiz canımm... haberlerini de aldık meralden. geçmişler olsun tekrardan baharcım alkisalkisalkisbebekler çevreden gelen yüksek sesleri duyabilirler mesela bulasık yıkarken çıkan ses araba sesi elektrikli süpürgesesi vs,, duyar babasının sesini de tanır onun dokunuşlarını bilir anne sesininde yalnızca sesli harflerini duyarmış mesela bebeğim dersen eei diye duyarmış bunedenle bebekler ilk önce ugu diye sesler çıkarırmış eğer kelimeleri tam duyabilseymiş doğar doğmaz bizler gibi konusabilirmiş babasının konusmalarından ve dokunuşlarından daha çok mutlu oluyolarmış bende hamileyken baya arastırmiştim bu tür konuları umarım yardımcı olmuşuzdur
kadınlar kulubünde yazan bir bayandan alıntı
ahh kıyamam ben arkadaşımaaa! ağlama kız sen artık, gül hep inşallah,aile boyu gülün bundan sonraaaaaa
ama ben onu çok aradım çok ağladım yaaa onun için o yüzden teyjesiiiiia.s.
arkasım negıbı sıkayetlerın oluyo bıde ıkılı test yaptırdınmı sen
canım sana ticker yapayım mı istersen tabi?Kızlar kac haftalıksınız ben 10+6
ay canım dikkat et kendinee çok geçmiş olsun..merhaba arkadaslar 2 gundur bakıp çıkabiliyorum sadece foruma tansiyonum çok düşük dun 7 ye 3 e indi bir ara dinleniyorum evde.sizler ve bebişler iyidir umarım.cnm dogumgunun kutlu olsun inşallah seneye bebişin kucagında kutlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?