nehircim hş. iyisindir inş..
bebişini mi gördün ilaç mı yazdırdın sadece?
H.b. canım dün gördüm bebişimi özel hastaneye gitmiştik.Hareketenmiş çok güzeldi.Ama o dr. ilaç yazmadı içmene gerek yok dedi.Benim kendi dr.um devlette.Orda ultrasona giremiyorum.Dr yazmadı ilacı ama içim rahat etmedi benim ona gidip sordum o da daha içeceksin 12.haftan dolmadı dedi.Riske atmadı çok seviyorum bu huyunu.İlacın bir zararı yok sonuçta içmem daha mantıklı geldi bana da.Onun dediğini yapacam bende.Ayy bir sürü hamile gördüm hastanede hepsinin de karnı burnunda bir garip oldum:1shok:
Sen nasılsın bakalım inşş iyisindir sen ve bebişin de.
Kızlar göbek deliğimin altında belli belirsiz çizgi oluşmaya başladı bile göğüs uçlarım da kararmaya başladı çoktan.Erken değil mi bunlar için.Sizde durumlar nasıl??
hareketlensinler tabii yaa, biz de hissedelim artık.. 4,5 ayımı bekliyorum sabırsızlıkla!!! hissedeyim yavrusunu artıkalkisalkisalkis
hap ilk 3 ay için. ben de kullandım ama 2. ay gibi kestim.düşük tehliken geçti diye. kendimi ilaca boğmak istemiyorum da..
şişiriyo bi de kilo yapıyo diyolar. sende de oldu mu? beni çok şişirmişti, yani gaz yapıyordu.
ben de bugün hastaneye gittim. yenidoğan sesleri... uyyy dedim gurban olam sizeee =))))) hihoyyyt
he şu koyulaşma senin zamanında başlamıyor ama kişiden kişiye değişir tabi. bunlara takılı kalma canım çok
Kızlar göbek deliğimin altında belli belirsiz çizgi oluşmaya başladı bile göğüs uçlarım da kararmaya başladı çoktan.Erken değil mi bunlar için.Sizde durumlar nasıl??
SERAYCIMberna cım merhaba hoşgeldin canım...nasılsın?bu arada hanımlar birşey soracağım...gece uykuarınız da rüya görüyor musunuz?ben valla garip garip rüyalar görüyorum dün iş yerimde bi arkadaşımla konuştum oda bana hamile kadınlar cok kabus görür filan dedi ..var mı sizde böle bi burum?
ay sen ne diyorsun pazartesi günü sağ göğsüm ne kaşındı ne kaşındı anlatamam.hayırdır inşallahh.. süt olayını mı taktın ki kafana?doğumda öyle olsa bile bebek çektikçe gelir.bazen 2-3 sürebiliyormuş gelmesi. boş boş çeksin gelir. aklında bulunsun.
Bir göğsümün ucu çok kötü oldu, yara gibi, acıyor filan, sanırım ondan kaynaklı kafama taktım. Ya sizde de var mı bu mesele, göğüs uçları acayip değişti, kaşınıyor, acıyor anlamadım gitti.
Birde tansiyonum acayip yerlerde sürünüyor, geçen hafta yüksekti bu hafta 9-5, 9-4 daha yukarı çıkmıyor.
eşim kıpkırmızı yaptın yeter diye elimi çekiyor ama dayanılacak gibi değil kızlar. ertesi gün akşam farkettimki kaşınan yerler kabuk bağlamış. tırnaklarımla tahriş etmişim büsbütün.
aman ha merhaba demeden geçmeslm canım sürekli burdayım zaten takip ediyorum sizi yakından ama sadece okuyabiliyorum işler yoğun biraz bu aralar
uyandım işlerimi toparladım şimdi yazmaya başladımmerallll hala uyuyor musun kuzum sen?
bahar aramış ama bizim ofis boy ile görüşebilmiş. kaltım hemen aradım o da çıkmak üzereydi. dr gidecekya.haber veririm cnm telefonunu açarsan naniknanik
çıkar çıkmaz arıycak bakalım şeker kız.
inşallah cinsiyetini öğrenir:Saruboceq:
bende hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana gyno ferro sanol kullanıyorum canım.arkadaşlar benim doktorda sölemedi cinsiyetini yaa daha belli olmaz dedi ama belli olanın nası oluo ayrıca gyno ferro sanol die bi ilaç verdi aç karna içilcekmiş midemi ağrıttı yaa sizde kullanıomusunuz bundan
doktorum doğum yapana kadarda kullanacaksın dedi. sabahları aç karnına alıyorum bende ama midemi hiç bulandırmadı canım.
hatta bu haptan dolayı kabızlık dahi çekmiyorum. aman nazar değmesin
kıs nerde bitecek mesai.18:00'e kadar paşa paşa bekleyeceğiz tekkeyi:çok üzgünüm:merallllllllllllll canım mesai bitti şekerim uyansana hadiiii..canım servisi kaçıracaksınnnn....bahar bi seslenelim hadii meraleee
kıskandınmı yoksam seçilcim.
valla süper iyi geldi.
canııııııııııııııııııııııım canım yerim ben senikız merali uyandırmayın gühan. ona acımıosunuz bari parmak kızı rapunzeliha'ya acıyın!!!
bak ne beni ne parmak kızımı düşünüyorlar yaaaaaaaaaaa görüyormusun:1shok:
ama uyandıramadııııııııııııııııı:dilcikar:ben bi arıyım uyansın artıkkkk
revire bile gitmeye takatım yoktu. fabrika müdürnün odasında deri bir koltuk vardı altım montumu üzerime kilitledim kapıyı mışıl mışıl uyumuşum.seçil işte yok kız bu. kim bilir nereye gitti uyumaya. yoksa revire mi gitti yatttı. yapar valla bu
sonra söylemesi ayıp wc ihtiyacım için 16:00 gibi açtım gözlerimi:sm_cool:
nazan bendede oluşmaya başladı. hatta dün akşam eşimle paylaştım o da farketti. göğüs uçlarım ise epey koyulaştı. demek erken değil canım benim.Şeniz
canım sakın korkma o ilerki aşamalarda koyu bir çizgi olacak aşağıya dogru inecek. dogumdan sonra belli süre sonra geçiyor.Erken değil yavaş yavaş olmaya başlayacak gögüsleri sorma benim ilk bebişimde simsiyah olmuştu ve kızdı bebeğim. bunda gögüslerim pembeleşti... saglıkla gelsinler meleklerimiz allahın izniyle inşallah...
nazan bendede oluşmaya başladı. hatta dün akşam eşimle paylaştım o da farketti. göğüs uçlarım ise epey koyulaştı. demek erken değil canım benim.Şeniz
hşg. şeker. biz iyiyiz seeni sormalı..selamlar nasilsiniz hamis bayanlar
ay benim meme uçlarımda koyulaştııııııııııııııııııııııcanım sakın korkma o ilerki aşamalarda koyu bir çizgi olacak aşağıya dogru inecek. dogumdan sonra belli süre sonra geçiyor.Erken değil yavaş yavaş olmaya başlayacak gögüsleri sorma benim ilk bebişimde simsiyah olmuştu ve kızdı bebeğim. bunda gögüslerim pembeleşti... saglıkla gelsinler meleklerimiz allahın izniyle inşallah...
nehircim aynen bende acayip psikopata bagladim cok kiskanclik basladi yani anlatamam asiri yani bazen kendimden korkar oldum ama oda hic alttan almiyo hamile oldugumun halen bilincinde degil bazen tartistigimizda elimde olmadan agliyorum bunu bile sorun yapiyo aradan 2 3 gun geciyoo o agladigimi basima kalkiyo bacim sen gene esine sukret anlayisliymis
canııııııııııııııııııııııım canım yerim ben seni
meraaaaaaaaaaal ben de seni yerim... uykuya doymuş yağ oranı yüksek hatun!!!! :roflol:
valla doydum canikom
parmak kızımda bendekaydirigubbakcemile2
ama akşam yemeğinden sonra yine görüntüm kayar emin ol bunaopuyorumnanaktan
canııııııııııııııııııııııım canım yerim ben seni
meraaaaaaaaaaal ben de seni yerim... uykuya doymuş yağ oranı yüksek hatun!!!! :roflol:
valla doydum canikom
parmak kızımda bendekaydirigubbakcemile2
ama akşam yemeğinden sonra yine görüntüm kayar emin ol bunaopuyorumnanaktan
hakkat ne edecez ya hani bu zamanlarda biterdi bu durum. bende daha şiddetlendi. uykucu şirine oldum yahu!
bu arada senin çizelgene noldi? gözükmüyor?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?