2009 Aralık Anneleri

nehircim hş. iyisindir inş..
bebişini mi gördün ilaç mı yazdırdın sadece?

H.b. canım dün gördüm bebişimi özel hastaneye gitmiştik.Hareketenmiş çok güzeldi.Ama o dr. ilaç yazmadı içmene gerek yok dedi.Benim kendi dr.um devlette.Orda ultrasona giremiyorum.Dr yazmadı ilacı ama içim rahat etmedi benim ona gidip sordum o da daha içeceksin 12.haftan dolmadı dedi.Riske atmadı çok seviyorum bu huyunu.İlacın bir zararı yok sonuçta içmem daha mantıklı geldi bana da.Onun dediğini yapacam bende.Ayy bir sürü hamile gördüm hastanede hepsinin de karnı burnunda bir garip oldum:1shok:
Sen nasılsın bakalım inşş iyisindir sen ve bebişin de.

Ya hamile mayosu diye tuhaf şeyler çıkartmışlar, hiç tasarımcı yok mu kardeşim memlekette, hem sağlıksız, hayatta kurumaz onlar. Ben denedim valla bikinileri, e göbek var tabi ama hala oluyor. Bir sitede göbek kısmı geniş, normal tarz mayolar gördüm ama pahalı, alamam vallahi.

Bu isim konusu da baya hararetli tartışmalara neden oluyor, birinin söylediğini öbürü beğenmiyor, diğeri bişey buluyor. Ama ben buldum oğluşumun ismini, sonunda tutturucam o olacak :) he he

kızlar ben çıkıyorum artık ders çalışmam lazım sınava çok az kaldı ...görüşmek üzere...

Kızlar göbek deliğimin altında belli belirsiz çizgi oluşmaya başladı bile göğüs uçlarım da kararmaya başladı çoktan.Erken değil mi bunlar için.Sizde durumlar nasıl??

Kızlar göbek deliğimin altında belli belirsiz çizgi oluşmaya başladı bile göğüs uçlarım da kararmaya başladı çoktan.Erken değil mi bunlar için.Sizde durumlar nasıl??

hareketlensinler tabii yaa, biz de hissedelim artık.. 4,5 ayımı bekliyorum sabırsızlıkla!!! hissedeyim yavrusunu artık alkisalkisalkis
hap ilk 3 ay için. ben de kullandım ama 2. ay gibi kestim.düşük tehliken geçti diye. kendimi ilaca boğmak istemiyorum da..
şişiriyo bi de kilo yapıyo diyolar. sende de oldu mu? beni çok şişirmişti, yani gaz yapıyordu.
ben de bugün hastaneye gittim. yenidoğan sesleri... uyyy dedim gurban olam sizeee =))))) hihoyyyt

he şu koyulaşma senin zamanında başlamıyor ama kişiden kişiye değişir tabi. bunlara takılı kalma canım çok

he şu koyulaşma senin zamanında başlamıyor ama kişiden kişiye değişir tabi. bunlara takılı kalma canım çok

Canım öyle belirli bir şişlik farketmedim kendimde.Hee göğüslerim çok şişti ama onunla alakası var mı bilmiyorum.Hapı bırakınca anlarım artık onu
Evet erken gibi gweldi bana da koyulaşma ondan merak ettim canım.Ben baya bir beyaz tenliyim belki ondan belli olmuştur şimdidenyerimseniben

canım sakın korkma o ilerki aşamalarda koyu bir çizgi olacak aşağıya dogru inecek. dogumdan sonra belli süre sonra geçiyor.Erken değil yavaş yavaş olmaya başlayacak gögüsleri sorma benim ilk bebişimde simsiyah olmuştu ve kızdı bebeğim. bunda gögüslerim pembeleşti... saglıkla gelsinler meleklerimiz allahın izniyle inşallah...

SERAYCIM
kız bende bazen garip garip rüyalar görüyorum
geçenlerde eşimi bir hatun ile görüyorum sabah uyandım kızgınım
nasıl kahkahalar ile gülüyor bana anlatamam. bende herhalde biryerlerim açıkta kaldı dedim artık. ama inan etkilendim.
onun dışında saçma salak neler görüyorum neler

nazan bendede oluşmaya başladı. hatta dün akşam eşimle paylaştım o da farketti. göğüs uçlarım ise epey koyulaştı. demek erken değil canım benim.Şeniz

Sağolun kızlarryerimseniben Yok korkmuyorum da erken gibi geldi ondan şaşırdım sizde de var mı diye.Eşime bende gösterdim geçen gün ben mi yanlış görüyorum diye o da evet var dedi.
Ayy o rüyaları ben çoktaan görüyorum kaçkez eşimi başkasıyla falan gördüm rüyamda yada başka bişeyine kızdım falan.Uyanınca da etkisi geçmiyo baya bi adamı parçalıycam elimden gelsekaydirigubbakcemile3 Sonra ben de gülüyorum kendi kendime
Ama geçen eşime kızıp yatmıştım haşbuki adamın hiç suçu yoktu.O gecede rüyamda tam tersi ona sarılıp öperken gördüm kendimi.Sabah da işe giderken beni öpünce o rüyanın etkisiyle unutuverdim kızgınlığımıkaydirigubbakcemile3

nehircim aynen bende acayip psikopata bagladim cok kiskanclik basladi yani anlatamam asiri yani bazen kendimden korkar oldum ama oda hic alttan almiyo hamile oldugumun halen bilincinde degil bazen tartistigimizda elimde olmadan agliyorum bunu bile sorun yapiyo aradan 2 3 gun geciyoo o agladigimi basima kalkiyo bacim sen gene esine sukret anlayisliymis

canııııııııııııııııııııııım canım yerim ben seni
bak ne beni ne parmak kızımı düşünüyorlar yaaaaaaaaaaa görüyormusun:1shok:
meraaaaaaaaaaal ben de seni yerim... uykuya doymuş yağ oranı yüksek hatun!!!! :roflol:
selamlar nasilsiniz hamis bayanlar
hşg. şeker. biz iyiyiz seeni sormalı..

ay benim meme uçlarımda koyulaştıııııııııııııııııııııı
mediha benim parmak kızımdan dolayı böyle oluyor demek hııııııııııııııı
ay ben yerim onun kürdan kollarını,mini mini parmakalrını

ah canım benim
valal o kıskançlıklar bendede var.
alışveriş mağazasında bile kocama bakanlara sinir oluyor eşime söylüyorum kahkaha atıyor gülüyor bana.
benim gözüm senden başkasını görmüyorki diye takılıyor bana.
yaaaaaaa koca göbeğimlede beğenecekmisin acaba diyorum bende. sonra tabi beni gıdıklayarak sakinleştirmeye çalışıyor beni.opuyorumnanaktan
söyle senin kocana anlayış göstersin anacım.
valla kısları toplar gelirim oraya.hıııııııııııııııkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
çok kalabalık olduğumuzu söyle onakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…