2009 Aralık Anneleri

kıslaaaaaaaaaaaar bahar aradı bebişinin cinsiyetini öğrenmiş . dr. görmekte biraz zorlanmış epey rahatsız etmiş bizim delikanlıyı ve ERKEK demiş.
bahar şimdi çoooooooooooooooooook mutlu ve size selamları var.
oğlusu ise çok sağlıklı bir delikanlıymış.
ama ben kızım için başlık parasını istiycem ve naz yapıcam artık

kıslaaaaaaaaaaaar bahar aradı bebişinin cinsiyetini öğrenmiş . dr. görmekte biraz zorlanmış epey rahatsız etmiş bizim delikanlıyı ve ERKEK demiş.
bahar şimdi çoooooooooooooooooook mutlu ve size selamları var.
oğlusu ise çok sağlıklı bir delikanlıymış.
ama ben kızım için başlık parasını istiycem ve naz yapıcam artık

dr um dogum tarıhını 15 aralık olarak verdı sızlerde durumlar nasıl ıcınızde cınsıyetını ogrenenız varmı acaba

bende aralık annesı adayıyım sat 8 mart
oo hoşgeldin canım....Allah sağlıkla kavuştursun sizi!!!

oyyyyyyyyyyyyy
teşekkürler paylaştığın için... bi irkek daha olduuuu!!...
maşşallah sağlığı da yerinde imiş..
çok sevindiimmm..
görüürsen selam söylersin bahara meralcim..
kızlar eşim geldi. çok özledim onu ben kaçıyorummm
öpüyoruuummm hepinizi yavrukuşlarım!!!

sagolun kızlar ne guzel yaaa benımde c.tesı dr kontrolum var acaba bende ogrenebılırmıyım cınsıyetını ama banan erken gıbı gelıyo ama kacıncı haftanızda ögrendınız

aaa kızlar bu arada benimde c.tesi günü kontrolüm var hemde 2 li test yaptıracağım Allah nasip ederse dua edin hayırlı haberleri inşallah burdan duyurayım kızlar

meralcıgım unutkanlıkta basladı sende aman dıkkat :)
ense kalınlıgı fazla çıktı dıye alındı ya

ayyy çok sevindim ALLAH gönlune göre verdi baharın
saglıkla kucagına almak nasip olsun ogluşunu gözunaydın baharcıgım

merhaba kızlar bende allah kısmet ederse aralık annesi olcam ihşallah 3 tüp bebek denemende yakaladım bebeşlerimi ihşallah hepimiz saglıklı bir şekil alırız bebklerimizi kucagımıza

merhaba kızlar bende allah kısmet ederse aralık annesi olcam ihşallah 3 tüp bebek denemende yakaladım bebeşlerimi ihşallah hepimiz saglıklı bir şekil alırız bebklerimizi kucagımıza

HOŞGELDıN ıNCı. Allah inşaallah bebeğinin en güzel günlerini sana gösterir ve umarım bir daha da şimdiye kadar yaşadıklarını yaşamazsın..
Güzel haberlerini almak ümidiylevereliniortak

vayyy vallahi korktum bizlerden kocamda korksun bizlerden saolun bayanlar destekleriniz icinnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi:

GÜnaydınnnn herkese...haftanın son gÜnÜnde herkese hayırlı cumalar olsun ınŞallah.....bır hafta daha bÜyÜttÜk bebıŞlerımızı:)umarım bugÜnde ıyı haberlerle dolu bır gÜn olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…