2009 Aralık Anneleri

günaydınlar herkese

Yaa kilo alan var mı? Ben çok fazla aldım galiba. Doktorum da biraz dikkat et falan dedi. cokacimcoook

meralcıgım unutkanlıkta basladı sende aman dıkkat :)
ense kalınlıgı fazla çıktı dıye alındı ya
vallahi başladı pelin:roflol:
aklımın yarısnı parmak kızım aldı sanırım:teytey:
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim

aaa kızlar bu arada benimde c.tesi günü kontrolüm var hemde 2 li test yaptıracağım Allah nasip ederse dua edin hayırlı haberleri inşallah burdan duyurayım kızlar
nefican inşallah güzel haberlerlerle dönersin tatlım.
dualrımız seninle.

merhaba kızlar bende allah kısmet ederse aralık annesi olcam ihşallah 3 tüp bebek denemende yakaladım bebeşlerimi ihşallah hepimiz saglıklı bir şekil alırız bebklerimizi kucagımıza
hoşgeldin
rabbim gönlüne gönlümüze göre versin inşallah

vayyy vallahi korktum bizlerden kocamda korksun bizlerden saolun bayanlar destekleriniz icinnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi:
eeeeeee herhalde şurada kocaman kulübün üyeleriyiz ayolkaydirigubbakcemile5
GÜnaydınnnn herkese...haftanın son gÜnÜnde herkese hayırlı cumalar olsun İnŞallah.....bİr hafta daha bÜyÜttÜk bebİŞlerİmİzİ:)umarım bugÜnde İyİ haberlerle dolu bİr gÜn olur....

seraaaaaaaaaaaaaaay günaydın
hayırlı cumalar canım arkadaşımhihoyyyt

günaydınlar herkese

Yaa kilo alan var mı? Ben çok fazla aldım galiba. Doktorum da biraz dikkat et falan dedi. cokacimcoook

günaydın canım
ben 1,5 ayda 800 gr almışım
doktorumda diyet falan mı yapıyorsun dedi.
yooooooook ne gezer birkaç haftadır çok bile yiyorum dedim. aman haaa dedi.
ben zaten birazcık fazla kilo ile hamile kaldım o açıdan iyi. doktorumda iyi dedi tatlım.
sen ne kadar aldın

meralcim bahar ın oğluşo olcakmış hee?sen şu kız verme meselesini iyice bi düşün arkadaşım:)))

meralcim bahar ın oğluşo olcakmış hee?sen şu kız verme meselesini iyice bi düşün arkadaşım:)))

evet canım baharcımda güzel haberi dün akşam aldı şükürler olsunki.
kız verme işini babamızada sormak lazım değilmi ama. daha parmak kadar kız. bakalım büyüsünde düşünücez. azıcık naz yapcaz dimi amavereliniortak

günaydınnn herkeseeeeeeeeeeeee
çooooooooookkkkkkkk mutluyummmmm çoooooooooookkkkkkkkkkkkk hihoyyyt
Şükürler olsun Allahıma çok sağlıklıymış, maşallah oğluma...
Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inş.....
BUGÜN ÇAYLARRRRRRRRR BENDENNNNNNNN kaydirigubbakcemile3

bende ıyıyım canım bebısımde ıyı
sadece cok merak edıorum o kdr
cızelgene ne oldu cnm senın cıkmıor?
aman maşallah maşallah
benim çizelgem yok kiiiiiiiiiiii
13+5 olduk bugün

günaydın oğlan anası
keyfin gıcır tabiiiii. gördün oğlanı keyfin yerine geldi.
babnız ne dedi bu işe. eminin o da çook mutlu olmuştur.
beni çayla aslaaaaaaaaaaaa kandıramzsın:dilcikar:

hadı gozun aydın cnm darısı basımıza zemuszemus

bız daha cınsıyetını bılem bılmıyoruzzz meraktanda catlıoruzkaydirigubbakcemile3

meralcim neler istersen kuzum sana. kutlarız cinsiyetlerini bebeklerimizin :))
eşim duyunca gözleri doldu çok istiyorduk biliyosun erkek olsun die. Allah gönlümüze göre verdi inş.
bu arada dün dr a. dedim. nasıl bi duygu dedim. önce annemi sonra beni doğurtmak die ...
adam koptu gülmekten. benim için çok gurur verici dedi. benim için de enteresan bi durum tabi ama burda en karlı olan annem kendince. doktoruna çok güveniyor ve çok seviyor artık rahatım bahar dedi en sonunda. kıyamam anneme. o da benle yaşıyor her stresi

bahacım gözün aydın canım..hadi bakalım oğlan anası...bak gördün mü ne varsa eskiler de var diye boşuna dememişler,annenin doktoru işi çözdü...seni ve oğlunu öpüyorum:))Şeniz

kutlarız şekerim kutlarız.
rabbim herkezin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin canım.
doktorda içine sindiyse süpeeeeeeeeeeeer. rahat ol artık.
peki birdahaki randevun ne zaman cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…