vallahi başladı pelin:roflol:meralcıgım unutkanlıkta basladı sende aman dıkkat :)
ense kalınlıgı fazla çıktı dıye alındı ya
nefican inşallah güzel haberlerlerle dönersin tatlım.aaa kızlar bu arada benimde c.tesi günü kontrolüm var hemde 2 li test yaptıracağım Allah nasip ederse dua edin hayırlı haberleri inşallah burdan duyurayım kızlar
hoşgeldinmerhaba kızlar bende allah kısmet ederse aralık annesi olcam ihşallah 3 tüp bebek denemende yakaladım bebeşlerimi ihşallah hepimiz saglıklı bir şekil alırız bebklerimizi kucagımıza
eeeeeee herhalde şurada kocaman kulübün üyeleriyiz ayolkaydirigubbakcemile5vayyy vallahi korktum bizlerden kocamda korksun bizlerden saolun bayanlar destekleriniz icinnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi:
GÜnaydınnnn herkese...haftanın son gÜnÜnde herkese hayırlı cumalar olsun İnŞallah.....bİr hafta daha bÜyÜttÜk bebİŞlerİmİzİ:)umarım bugÜnde İyİ haberlerle dolu bİr gÜn olur....
günaydınlar herkese
Yaa kilo alan var mı? Ben çok fazla aldım galiba. Doktorum da biraz dikkat et falan dedi. cokacimcoook
meralcim bahar ın oğluşo olcakmış hee?sen şu kız verme meselesini iyice bi düşün arkadaşım:)))
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
bebısler ve sızler nasılsınız?kaydirigubbakcemile2
günaydın ben ve kızım şükürler olsun iyiyiz
sen nasılsınopuyorumnanaktan
aman maşallah maşallahbende ıyıyım canım bebısımde ıyı
sadece cok merak edıorum o kdr
cızelgene ne oldu cnm senın cıkmıor?
günaydınnn herkeseeeeeeeeeeeee
çooooooooookkkkkkkk mutluyummmmm çoooooooooookkkkkkkkkkkkk hihoyyyt
Şükürler olsun Allahıma çok sağlıklıymış, maşallah oğluma...
Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inş.....
BUGÜN ÇAYLARRRRRRRRR BENDENNNNNNNN kaydirigubbakcemile3
hadı gozun aydın cnm darısı basımıza zemuszemus
bız daha cınsıyetını bılem bılmıyoruzzz meraktanda catlıoruzkaydirigubbakcemile3
çay olmaz ama süt olur kaydirigubbakcemile3
benımkı yagsız olsun ....
meralcim neler istersen kuzum sana. kutlarız cinsiyetlerini bebeklerimizin :))
eşim duyunca gözleri doldu çok istiyorduk biliyosun erkek olsun die. Allah gönlümüze göre verdi inş.
bu arada dün dr a. dedim. nasıl bi duygu dedim. önce annemi sonra beni doğurtmak die ...
adam koptu gülmekten. benim için çok gurur verici dedi. benim için de enteresan bi durum tabi ama burda en karlı olan annem kendince. doktoruna çok güveniyor ve çok seviyor artık rahatım bahar dedi en sonunda. kıyamam anneme. o da benle yaşıyor her stresi
seni çok ii anlıyorum. burda beni çatlattılar meraktan ama en sonunda öğrendim
bahacım gözün aydın canım..hadi bakalım oğlan anası...bak gördün mü ne varsa eskiler de var diye boşuna dememişler,annenin doktoru işi çözdü...seni ve oğlunu öpüyorum:))Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?