2009 Aralık Anneleri

aslında oğlun olacağını zaten hissetmiştin. şimdi netleştirdin.
daha cinsiyetini öğrenmeden parmak kızım rapunzelime talip oldun kaydirigubbakcemile5

evet doğru diyosun daha hissederken talip oldum. o yüzden kızın benimm. sözü kesmiş bulunuyoruzz hehehehe ....
benden ii kayınvalide olamaz kızına :)) sen rahat ol :1hug:

seni çok ii anlıyorum. burda beni çatlattılar meraktan ama en sonunda öğrendim

ne catlama anlatamam
beklıyorum ıste sabırla umarım gıttımde solememezlık yapmaz
yada yavrusum göstermemezlık yapmaz
kaydirigubbakcemile3

yaa ben acaba ıkılı teste gecmı gıdıcem 12+2 olmus olcam cumartesı gıdıcem.???:uhm::uhm:

baktım cnm ne tatlı
kabarcıklarını sevsınler onun yaa
cok buyumus 12 haftayla 14 hafta arasında bayaga fark var ne kdr hızlı buyuyorlar yaaa masallahhhhhhhhh

evet cnm yaaa. maşallah.
dün aslında müthiş hareketler verdi bize ama ult. cihazı bozuldu. bi dahakine koayarım. kızlar sizde resimleri yükleyinde görelimmm yavrularımızı

eee bende oglum olcagını hıssedıyorum ben hangınızın kızını alıcam o zaman
sımdı sız bana pipiyi görde gel dıceksınız ama olsun ben gelinimi garantiye alıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet doğru diyosun daha hissederken talip oldum. o yüzden kızın benimm. sözü kesmiş bulunuyoruzz hehehehe ....
benden ii kayınvalide olamaz kızına :)) sen rahat ol :1hug:
canım ya sağlıklı olsunlar helede o iş kolay.
şimdi hastaneden ikili tarama sonuçlarımı istedim. ankaradan şimdi göndermişler bende fakslamalrını istedi.
anladığım kadarıyla sorun yok şekerler.kaydirigubbakcemile2

canım 12+5'de gittim

merallllllllllll damadını gördün mü yavrummmmm kaydirigubbakcemile3
pek afilli yakışıklı yavrummm
görmem mi hiç
maşallah pek yakışıklı kuzum
allah nazarlardan saklasın
maşallah maşallah
evet cnm yaaa. maşallah.
dün aslında müthiş hareketler verdi bize ama ult. cihazı bozuldu. bi dahakine koayarım. kızlar sizde resimleri yükleyinde görelimmm yavrularımızı
valla iyi fikir
bende önümüzdeki hafta ekliyim parmak kızımı rapunzelimi

pipiyi görde geeeeeeeeeeeeeeeeel:roflol:

Günaydın arkadaşlar Hayırlı cumalar bu arada Nasılsınız bakalım Bebişlerde ilerdir inşallahh Ben hep okuyorum ama pek sohbetlere katılamıyorum Çoook yoğunum malaesef

kız analarının fazla gözü açılmadan hemen ayarla. yoksa başedemeyiz bunlarla ayoll :dance:

walla bızımdeyakısıklı ogluslarımız olcak ona bakarsan
erkek daha az olcagından onlar ayarlasınlar bızımkılerı dunyada erkek kıtlıgı var artık
:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…