2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize
baharcım gözün aydın canım
eh artık bende sabırsızlanmaya başladım şu cinsiyet konusunda

günaydın kızlar .maşallah bebişleri şimdiden birbirlerine eş yapmaya başlamışsınız.ya benim bütün gün bu sitem açık ama pek sohbetlere katılamıyorum yoğunluk var bu aralar .kıskanıyorum valla sizi yahu maşallah kaynatıyorsunuz

yapma yawww. ben istemedim neyse geçti artık.
bizimkiler sözlü sayılır artık el sıkıştık biz vereliniortak dimiii meral dünürrr :dance:

sız tamam bundan sonrakı erkek annelerı cın dıyorum bıraz daha uyanık olsunlar
sızın sartlar uygun hem aynı sehır felan sen bozma ısını sımdı bı baslık parasından :roflol:

yapma yawww. ben istemedim neyse geçti artık.
bizimkiler sözlü sayılır artık el sıkıştık biz vereliniortak dimiii meral dünürrr :dance:

bakalım analar anlaştı.
babalarımız ne diyecek bu işe?
akşam eşime söyledim bahar gülüyor.
doğsunlar hele sağlıcakla diyor. tabi kız babasıya ağırdan alıcak

gunaydın kızlar bende aranıza yenı katıldım nasılsınız bebısler ınız nasıl
kızlar ben yarın dr a gıdıcem 12+6 olucam o zaman cınsıyetını ogrenebılırmıyız acaba sız ne zaman ogrendınız

hoşgeldin cnm . ya herkes o haftalarda öğrendi. ama ben 13 haftalıkken gittim ama söylemedi doktor erkenmiş daha bir dahaki kontrolümde söyleyecek..

kızlar ben cok erken uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum butun gun kendımı bı oraya bı buraya atıyorum
ben gıdıp bıraz uyumaya calısıyım ...
sonra gorusuruz... mirmirmirmir

kızlar benım karnım acıyo bazen bı de sadece gobek deliğim de cok sancı oluyo ama cok surmuyo sızdede bole bısey oluyomu

hoşgeldin canım ben de 13 haftalıkken gitmiştim söylemedi benimkini

hoşgeldin cnm . ya herkes o haftalarda öğrendi. ama ben 13 haftalıkken gittim ama söylemedi doktor erkenmiş daha bir dahaki kontrolümde söyleyecek..

ahhh ahhh aynı kadari paylaşıyorum canım benim

Herkese merhabalar,

Bende Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım 14.haftadayız,cinsiyetini daha öğrenemedim Bolu'daki Devlet Hastanesinde cinsiyet bakılmaz diye kapıya kocaman yazı yazmışlar,durumunun iyi olduğunu söylüyorlar en azından,ikili test yaptırdım sonucu Haziranın 17 sinde alacağım,bu arada özel bir doktorda bulamadım dahamafoldumben

Bu arada uzun bir süredir misafir olarak sizi takip ediyordum,sizin sevinçlerinizle bende seviniyor,üzüntülerinizde sizler kadar bende üzülüyorum,umarım bu sayfa hep güzel,neşeli haberlerle dolar taşar...

Evde olduğum için sürekli nette dolaşıyorum bu günlerde bebek giysilerinin satıldığı sitelere sarmış durumdayım pek birşey alamıyorum ama onlara bakmak bile yetiyor,bu arada alışveriş öncesi ne nerde ne kadar öğrenme fırsatımda oluyor,çarşıdan birkaç parça birşey aldım bebek ile iletişim kurma konusunda iyi olduğunu okumuştum,birde evde bol bol örgü örüyorum hem stresimi atıyorum hemde Allah nasip ederde bebeklerimize kavuşursak Aralık ayında yün yelekler,hırkalar işimize fazlasıyla yarayacak gibi duruyor...

Biliyorum fazla uzunca bir ilk merhaba mesajı oldu ama öyle işte,kendinize iyi bakın...

sagolun kızlar bakalım yarın neler olacak cok ozledım bebısımı gormek ıstıyorum hemen
bebıslere bıseyler aldınız mı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…