kızalr bu ıkılı test sonucları aynı gunde verılmıyo mu kı
vay yaramaz vayanladım canım 1.2 mm çıkmıştı ense kalınlığı kan sonuçlarıda gayet güzel dedi doktorum ama benim bebişim beni iki gün uğraştırmıştı bir türlü dönmemişti
merhaba cnmHerkese merhabalar,
Bende Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım 14.haftadayız,cinsiyetini daha öğrenemedim Bolu'daki Devlet Hastanesinde cinsiyet bakılmaz diye kapıya kocaman yazı yazmışlar,durumunun iyi olduğunu söylüyorlar en azından,ikili test yaptırdım sonucu Haziranın 17 sinde alacağım,bu arada özel bir doktorda bulamadım dahamafoldumben
Bu arada uzun bir süredir misafir olarak sizi takip ediyordum,sizin sevinçlerinizle bende seviniyor,üzüntülerinizde sizler kadar bende üzülüyorum,umarım bu sayfa hep güzel,neşeli haberlerle dolar taşar...
Evde olduğum için sürekli nette dolaşıyorum bu günlerde bebek giysilerinin satıldığı sitelere sarmış durumdayım pek birşey alamıyorum ama onlara bakmak bile yetiyor,bu arada alışveriş öncesi ne nerde ne kadar öğrenme fırsatımda oluyor,çarşıdan birkaç parça birşey aldım bebek ile iletişim kurma konusunda iyi olduğunu okumuştum,birde evde bol bol örgü örüyorum hem stresimi atıyorum hemde Allah nasip ederde bebeklerimize kavuşursak Aralık ayında yün yelekler,hırkalar işimize fazlasıyla yarayacak gibi duruyor...
Biliyorum fazla uzunca bir ilk merhaba mesajı oldu ama öyle işte,kendinize iyi bakın...
ense kalınlığına dr bakıyorda, kan sonuçları 1 haftada çıkıyor canımkızalr bu ıkılı test sonucları aynı gunde verılmıyo mu kı
kızlar folık asıt kullanıyormusunuz ya da baska bısey
cok soru soruyorum demııııı
Herkese merhabalar,
Bende Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım 14.haftadayız,cinsiyetini daha öğrenemedim Bolu'daki Devlet Hastanesinde cinsiyet bakılmaz diye kapıya kocaman yazı yazmışlar,durumunun iyi olduğunu söylüyorlar en azından,ikili test yaptırdım sonucu Haziranın 17 sinde alacağım,bu arada özel bir doktorda bulamadım dahamafoldumben
Bu arada uzun bir süredir misafir olarak sizi takip ediyordum,sizin sevinçlerinizle bende seviniyor,üzüntülerinizde sizler kadar bende üzülüyorum,umarım bu sayfa hep güzel,neşeli haberlerle dolar taşar...
Evde olduğum için sürekli nette dolaşıyorum bu günlerde bebek giysilerinin satıldığı sitelere sarmış durumdayım pek birşey alamıyorum ama onlara bakmak bile yetiyor,bu arada alışveriş öncesi ne nerde ne kadar öğrenme fırsatımda oluyor,çarşıdan birkaç parça birşey aldım bebek ile iletişim kurma konusunda iyi olduğunu okumuştum,birde evde bol bol örgü örüyorum hem stresimi atıyorum hemde Allah nasip ederde bebeklerimize kavuşursak Aralık ayında yün yelekler,hırkalar işimize fazlasıyla yarayacak gibi duruyor...
Biliyorum fazla uzunca bir ilk merhaba mesajı oldu ama öyle işte,kendinize iyi bakın...
merhaba cnm
paylaşmak için buradayız değilmi ama. rahat ol canım benim.
inşallah sağlıklı sıhatli alırsın kucağınada.
cinsiyet bakılmamasıda enterasan.
bana bir hap verdi canım megadyn adlı herşey var içinde bütün vitaminler varmış onu kullnıyorum sadece
hoşgeldin canım.sağlıklı hamilelik ve rahat doğumlar olsun inşallah:)))
Teşekkür ederim canım,Allah hepimize rahat ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..Bu mucizeye hep birlikte tanıklık ederiz inşallah...
tünaydın kızlarrrr,hayırlı cumalar ben bir yandan geçmişi okuyorummm..öpüldünüz
tünaydın kızlarrrr,hayırlı cumalar ben bir yandan geçmişi okuyorummm..öpüldünüz
günaydınnn herkeseeeeeeeeeeeee
çooooooooookkkkkkkk mutluyummmmm çoooooooooookkkkkkkkkkkkk hihoyyyt
Şükürler olsun Allahıma çok sağlıklıymış, maşallah oğluma...
Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inş.....
BUGÜN ÇAYLARRRRRRRRR BENDENNNNNNNN kaydirigubbakcemile3
aman maşallah maşallah
benim çizelgem yok kiiiiiiiiiiii
13+5 olduk bugün
günaydın oğlan anası
keyfin gıcır tabiiiii. gördün oğlanı keyfin yerine geldi.
babnız ne dedi bu işe. eminin o da çook mutlu olmuştur.
beni çayla aslaaaaaaaaaaaa kandıramzsın:dilcikar:
YAŞŞŞAAA KIZZZZZZZZZ:lepi:
Öyle ama sekerım belkı bende ogluma baslık parası ısterım :roflol::roflol:
yapma yawww. ben istemedim neyse geçti artık.
bizimkiler sözlü sayılır artık el sıkıştık biz vereliniortak dimiii meral dünürrr :dance:
Herkese merhabalar,
tünaydın şekerimm hoşgeldinnn.........
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
herkese afiyettt olsun kızlarr.
öğleden sonra görüşürüz. öptümmmmmmmmmm
evt seçilcim çok mutluyum tatlımm.
bu arada oğluna başka kız bul şekerim. gelinimi vermemm Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?