2009 Aralık Anneleri

Hoşgeldin, bazı devlet hastanelerinde bakmadıklarını duymuştum bende, kız olursa aldırma olayı filan oluyormuş, ondan bakmıyorlarmış.
Örgülerini burada bizimler paylaşır mısın? Ben pek örgü işinden anlamam ama belki basit bir iki şey örebilirim, dediğin gibi bebekle iletişimi kuvvetlendireceğini düşünüyorum bende, onun için bir şeyler yapıyor olmak filan. Nette dolaşırken converse patik örneği gördüm, çok sevimlilerdi, becerebilirsem (ki pek sanmıyorum :) ondan örmek istiyorum yada en iyisi dümdüz renkli bir battaniye olabilir :)

Hoşbulduk Canım,evet devlet hastanelerinde böyle yasaklar yaşanabiliyor,bende 2 hafta daha bekleyip iyi bir doktor bulup öğrenirim inşallah,geçi Allah sağlıklı sıhhatli versinde kucağıma,cinsiyeti çokta önemli değil ama birşey almaya yada örmeye kalktığımda yeşil,sarı ve turuncu dışında renklerlede örmek istiyorum artık kaydirigubbakcemile2

Ördüklerimin bir kısmı İzmirde buradada 3-4 yelek ördüm düğmelerini ve fermuarlarını tamamladığımda büyük bir zevkle paylaşırım sizlerle,

Netten bahsettiğin patiklere bende hayranlıkla bakıyorum,şimdi kızlar için olan o üstü cicili bicili olanlardan örnek çıkarmaya çalışıyorum,başarabilirsem onlarıda eklerim önümüzdeki günlerde,

Dümdüz bir battaniye örüp üzerine kullanabileceğin,dikebileceğin o kadar güzel şekilli kumaşlar varki elma,kiraz,balık,ayıcık gibi,örnekli olanlardan daha güzel bile olabiliyor,hem düz örgü bana nedense daha spor geliyorsengözlerimebaksanab...

beyazbeyaz arkadaşım hoşbuldum canıma.s...

selam arkadaslar nasılsınız bugun aramıza yenı gelen arkaslar var hos geldınız ınsallah allah hepımızın tamamını erdırır saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almak nasip eder

Dur bakalım 1 hafta çok yoğun çalışmam lazım, 1 hafta sonra dediğin gibi beyaz düz bir battaniye örmeye başlayayım, üzerinide uğurböcekleriyle süslerim :) Resimdeki çok şeker di mi?

Evet çok şekermiş canım gerçekten,beyaz örüp üzerine uğurböcekleri gerçekten çok süper olacaktıralkisalkisalkis

Edalım35 hoşbulduk Canım ,teşekkür ederim...

Hem aynı şehirde olcan kızınla. kızından da ayırmıcam seni yani :1hug:
bahar sen işini bilirsin
ense kalınlığı çok normal cnm

tünaydın kızlarrrr,hayırlı cumalar ben bir yandan geçmişi okuyorummm..öpüldünüz
tünaydııııııııııııııııııııın seçilcim
selam arkadaslar nasılsınız bugun aramıza yenı gelen arkaslar var hos geldınız ınsallah allah hepımızın tamamını erdırır saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almak nasip eder
selam eda
meralll yemekten gelmedin mi şekerimmmmmmmm

geldim canikom geldim ama çok uykum var.
azıcık şekerleme yapmayı düşünüyorkaydirigubbakcemile5

selam kızlaaar nasılsınız?
az buçuk okudum
baharccccım gözün aydın canııımmmmmm
yeni gelen arkadaşlar sizin de gözünüz aydın!! Allah sağlıkla kavuştursun yavrularınızı size...

biraz işim var. yine gelicem

hepinizi öpüyoruumm elma yanaklardannnn

Selam kızlar tekrar ..bende geldım yemekten yanlız cnlarım ya benım ıkı gÜndÜr yıne ÖĞÜrtÜlerım baŞladı kusmuyorum ama hamılelıĞımın ılk gÜnlerı gıbı of ya tamda geÇmıŞtı herŞey

merhaba arkadaşlar dün ikili testimin sonucunu aldım ve yıkıldım ense kalınlığı 1.08mm çıktı ne anlama geliyor normal mi değil mi bilmiyorum. birde bu kan sonuçlarım yüksek çıkmış doktor amiyosentez (karnımdan sıvı) yapılacakmış.çok korkuyorum aranızda böyle bir problem yaşayan var mı?

meral gene mi uyku ?
bak çok kötü alıştırıyosun kendini, her zaman bulamazsın o rahatı
hem nie sen bizi bırakıp gidiyosun dünürcümmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Inci canım hoşgeldin arakmıza rabbim sağlıkla kucağın bebişlerini almak nasip etsin bende hep ikiz düşünmüştüm klomen kullandığımdan dolayı ama benimkisi tek rabbim hayırlısı ıle bebişlerimize kavuştursun inşallah

canım daha bişey bilmeden niye yıkılıyorsun anlamadım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…