gıcıksın kızımmm işte gı-cıkkkkkkkkkkkk
cnm hemserıyız sanırım hangı dr agıdıyosun
Herkese merhabalar,
Bende Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım 14.haftadayız,cinsiyetini daha öğrenemedim Bolu'daki Devlet Hastanesinde cinsiyet bakılmaz diye kapıya kocaman yazı yazmışlar,durumunun iyi olduğunu söylüyorlar en azından,ikili test yaptırdım sonucu Haziranın 17 sinde alacağım,bu arada özel bir doktorda bulamadım dahamafoldumben
Bu arada uzun bir süredir misafir olarak sizi takip ediyordum,sizin sevinçlerinizle bende seviniyor,üzüntülerinizde sizler kadar bende üzülüyorum,umarım bu sayfa hep güzel,neşeli haberlerle dolar taşar...
Evde olduğum için sürekli nette dolaşıyorum bu günlerde bebek giysilerinin satıldığı sitelere sarmış durumdayım pek birşey alamıyorum ama onlara bakmak bile yetiyor,bu arada alışveriş öncesi ne nerde ne kadar öğrenme fırsatımda oluyor,çarşıdan birkaç parça birşey aldım bebek ile iletişim kurma konusunda iyi olduğunu okumuştum,birde evde bol bol örgü örüyorum hem stresimi atıyorum hemde Allah nasip ederde bebeklerimize kavuşursak Aralık ayında yün yelekler,hırkalar işimize fazlasıyla yarayacak gibi duruyor...
Biliyorum fazla uzunca bir ilk merhaba mesajı oldu ama öyle işte,kendinize iyi bakın...
aslen izmirliyim ama artık bursalı sayılırımmm herhalde :)) jimer jale gürlüer e gidiyorum canım sen kime gidiyorsunn
Hoşgeldin, bazı devlet hastanelerinde bakmadıklarını duymuştum bende, kız olursa aldırma olayı filan oluyormuş, ondan bakmıyorlarmış.
Örgülerini burada bizimler paylaşır mısın? Ben pek örgü işinden anlamam ama belki basit bir iki şey örebilirim, dediğin gibi bebekle iletişimi kuvvetlendireceğini düşünüyorum bende, onun için bir şeyler yapıyor olmak filan. Nette dolaşırken converse patik örneği gördüm, çok sevimlilerdi, becerebilirsem (ki pek sanmıyorum :) ondan örmek istiyorum yada en iyisi dümdüz renkli bir battaniye olabilir :)
Eki Görüntüle 16915
Dur bakalım 1 hafta çok yoğun çalışmam lazım, 1 hafta sonra dediğin gibi beyaz düz bir battaniye örmeye başlayayım, üzerinide uğurböcekleriyle süslerim :) Resimdeki çok şeker di mi?
cnm ben ılcedeyım ama dr a bursaya gelıyorum bahar hastanesınde nagıhan uzun guler e gıdıyorum
bahar sen işini bilirsinHem aynı şehirde olcan kızınla. kızından da ayırmıcam seni yani :1hug:
ense kalınlığı çok normal cnmTeşekkkür ederim Canım Benim...
Bizde eşimle kapıdaki yazıyı görünce şaşırdık,bende olanı bana söylemiyorlar çok ilginç,hatta ultrason kağıdı bile vermiyorlar beyaz bir kağıtta CRL,ense kalınlığı oranlarının yazıyor o kadar,ense kalınlığı 1.4 çıkmıştı bu arada,sanırım bu oran iyi bir oran,
Aslında ben İzmirliyim ve doktorum oradaydı burada böyle birşeye maruz kalmak gerçekten üzücü...
İnşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla sıhhatle alırız...
tünaydııııııııııııııııııııın seçilcimtünaydın kızlarrrr,hayırlı cumalar ben bir yandan geçmişi okuyorummm..öpüldünüz
selam edaselam arkadaslar nasılsınız bugun aramıza yenı gelen arkaslar var hos geldınız ınsallah allah hepımızın tamamını erdırır saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almak nasip eder
meralll yemekten gelmedin mi şekerimmmmmmmm
merhaba arkadaşlar dün ikili testimin sonucunu aldım ve yıkıldım ense kalınlığı 1.08mm çıktı ne anlama geliyor normal mi değil mi bilmiyorum. birde bu kan sonuçlarım yüksek çıkmış doktor amiyosentez (karnımdan sıvı) yapılacakmış.çok korkuyorum aranızda böyle bir problem yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?