aslında haklısın ama işte dayanamıyor ki yüreğim
Merhaba bahar nasılsın arkdaşım maşallah sübhanallah bebişde sağlıklıymış cinsiyetini de öğrendin değmeyin keyfinize amann allah bozmasın
merhaba arkadaşlar dün ikili testimin sonucunu aldım ve yıkıldım ense kalınlığı 1.08mm çıktı ne anlama geliyor normal mi değil mi bilmiyorum. birde bu kan sonuçlarım yüksek çıkmış doktor amiyosentez (karnımdan sıvı) yapılacakmış.çok korkuyorum aranızda böyle bir problem yaşayan var mı?
Bende geldİm ay Çok yoruldum ben bugÜn
sende hoŞgeldİn meralcİm
ay kimsecikler kalmamış topikte.
huuuuuuuuuuuuu nerelerdesiniz annecikler
sende hoşgeldin nerimancım
eeeeee neler yaptın anlat bakalım:sm_confused:
merhaba kızlar anca girebildim
bugun kış hazırlıgı yaptım buzluga attım
ayyy yaparkende çok heycanlandım yaptıklarımı yediğimde bebeğime süt olsun diye yiyecegım bebeğim kucagımda olacak inşallah düşünmek bile guzel
merhaba arkadaşlar dün ikili testimin sonucunu aldım ve yıkıldım ense kalınlığı 1.08mm çıktı ne anlama geliyor normal mi değil mi bilmiyorum. birde bu kan sonuçlarım yüksek çıkmış doktor amiyosentez (karnımdan sıvı) yapılacakmış.çok korkuyorum aranızda böyle bir problem yaşayan var mı?
aaaaayyy pelin neler yaptın canımmerhaba kızlar anca girebildim
bugun kış hazırlıgı yaptım buzluga attım
ayyy yaparkende çok heycanlandım yaptıklarımı yediğimde bebeğime süt olsun diye yiyecegım bebeğim kucagımda olacak inşallah düşünmek bile guzel
canııııım nasıl işlerburdayımm şekerimmmmmm
canım bugün cuma olduğu için birsürü evrak ihale için gelenler faturalar yukarı in çık yazışma yap offf yoruldum valla
ay valla ne güzel pelincim bende başlasam olcak artık yavaştan kış hazırlığı yapmaya
canım bugün cuma olduğu için birsürü evrak ihale için gelenler faturalar yukarı in çık yazışma yap offf yoruldum valla
ay valla ne güzel pelincim bende başlasam olcak artık yavaştan kış hazırlığı yapmaya
ewt cnm bazı şeylerin vaktı geçmeden yapmak lazım canı çekenler olmasın diye yazmıyorum ama şimdi tam vaktı olan şeyler var.bende annem yapmazdı hiç görümcemler yapınce heveslenıp geçen sene yaptım ilk defa çok işime yaramıştı.işten gelince hazır yemek gibi geliyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?