2009 Aralık Anneleri

Merhaba bahar nasılsın arkdaşım maşallah sübhanallah bebişde sağlıklıymış cinsiyetini de öğrendin değmeyin keyfinize amann allah bozmasın

Merhaba bahar nasılsın arkdaşım maşallah sübhanallah bebişde sağlıklıymış cinsiyetini de öğrendin değmeyin keyfinize amann allah bozmasın

merhaba cnm. iyiyim sen nsılsın tatlım.
en sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendim. keyfim yerinde tabi. darısı öğrenmeyenlere olsun artık :)))

1haftadır gıremıyorum siteye...neler neler olmuşşş:)heyecanlandım cinsiyetleri duyunca...öğrenen arkadaslarımmm rabbım hayırlısını versın:)tebrikleeer:)ayyy ayyy ayyy ben de merak ettim sımdı.ama ayın 26sında kontrolumbu arada bebegı harekete gecen var mı?ben artık hıssetmek ıstıyorum:)

ense kalinligi normal. kan testi sonucun yuksek ciktiysa daha fazla test istemeleri de normal. ama yikilacak bir sey yok bence. bosuna endiselenme. amniyosentez'e varmadan CVS yapma sanslari yok mu?

ecelove
canım yıkıldım öyle salmak yok kendini. yüreğini ferah tut. dur bakalım yeni başladık daha.
amiyosentez gerekliyse yapılacaktır üzme kendinide bebişinide.
bol bol dua et. bizim dualarımızda seninle.
hem ense kalınlığı normal çıkmış. buna şükret

merhaba kızlar anca girebildim
bugun kış hazırlıgı yaptım buzluga attım
ayyy yaparkende çok heycanlandım yaptıklarımı yediğimde bebeğime süt olsun diye yiyecegım bebeğim kucagımda olacak inşallah düşünmek bile guzel

sende hoşgeldin nerimancım
eeeeee neler yaptın anlat bakalım:sm_confused:

canım bugün cuma olduğu için birsürü evrak ihale için gelenler faturalar yukarı in çık yazışma yap offf yoruldum valla

ay valla ne güzel pelincim bende başlasam olcak artık yavaştan kış hazırlığı yapmaya

biz 8 gun önc yaptırdık cvs yanı karından girilip parça alındı amniosentezi beklemek istemedik 15 gune kadar çıkacak sonucumuz ama şuan bu şekil davranmaman lazım cnm en önemlısı moral ve ii düşünce Allahın izniyle ii sonuçlarımız bekliyoruz biz benım doktorumun tavsiyesi sana da ileteyim dedım bişey çıkmama olasılıgı varken bebeğini de strese sokmanın anlamı yok yani iyi düşüneceğiz iyi sonuçlar alacağız inşallah ve bu sureçte bebişlerimiz etkilenmeyecek.hem bu sonuçlar illaki kötu çıkacak dıye amniosentez yapılmıyor biz aklımızda şüphe kalmasın diye yaptırdık sende oyle düşün ve sıkma canını demek kolay deme cnm çunku aynı şeyleri yaşıyoruz ve guçlu olmak zorundayız

aaaaayyy pelin neler yaptın canım
varmı önerilerin arkadaşım bizde yapalım

burdayımm şekerimmmmmm
canııııım nasıl işler
ya senin keyifler yerindemi?

aman çok yormayın kendinizi şekerlerkaydirigubbakcemile2

ewt cnm bazı şeylerin vaktı geçmeden yapmak lazım canı çekenler olmasın diye yazmıyorum ama şimdi tam vaktı olan şeyler var.bende annem yapmazdı hiç görümcemler yapınce heveslenıp geçen sene yaptım ilk defa çok işime yaramıştı.işten gelince hazır yemek gibi geliyor insana

aaaaaaaah fedakar cefakar annecikler aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
ece bak pelin'e şekercim.
haydi bakalım hep beraber canlanalım
:teytey::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yaaaaaaaa canımız istemez neler yaptın yada daha neler neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…