aaaaaayyyyyyyyyy nasıl öpersiiiiiiin
uyandırma kısı anacım akşam eşini ürkütmesin sonraaaa:roflol:
benim işim zor değil kıs aslında. bahaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuu
4 buçuk 5 gibi bu saatlerde ben başlıyorum error vermeye kızlar.
artık gidelim galiiiiiiii yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -tatlicadiarzu-
yanmaar bu haftalar normalmişarkadaşlar bulantılarım için önerilerinize çok teşekkür ederim ama ben bunların hepsini denedimneyse şimdilerde azaldı sanırım bu bulantılara yapılacak bi şey yok zamanı gelince geçicek inşallah, çok azaldı zaten. şimdi de ne yesem midem ekşiyo ve yanıyo.
uyudu sanırım
hehehe uyudu mu kız senin dünür acep?? :roflol:
canım reflü falan var mıydı sende?
eşimde var da onda da ara ara dediklerin oluyor...
kızlar burası ne güzel böyle kalabalıkmış yaa bende uzun zamandır giremedım buraya.bugün bebeklerımden bırının cinsiyetını öğrendım allah bağışlarsa erkekmış diğeri ise sırt üstü yatıyodu doktor göremedi onuda bidahakı aya bırakalımö dedi .hayırlısı allahtan
kızlar burası ne güzel böyle kalabalıkmış yaa bende uzun zamandır giremedım buraya.bugün bebeklerımden bırının cinsiyetını öğrendım allah bağışlarsa erkekmış diğeri ise sırt üstü yatıyodu doktor göremedi onuda bidahakı aya bırakalımö dedi .hayırlısı allahtan
bende evime gitmek istiyorum. benim eve girmem 19:10 oluyor bahaaaaaaaaaaarrrr4 buçuk 5 gibi bu saatlerde ben başlıyorum error vermeye kızlar.
artık gidelim galiiiiiiii yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -tatlicadiarzu-
ay sakın gülmeyin ama 8:30 da yatıyorum çoğu zaman. bi dün film vardı 11 gibi mi ne yattım
uyuyan boğa misaliyim yaaaa ,
bende erkenden uyuyorum koltuk tepesinde. eşim 10 gibi uyandırıp yatağımıza yatırıyor beni:roflol:
aşkam bende geç yattım ondan çok uykum var. bugün telafi ederim umarım.
Allah sonumu hayır etsin :Saruboceq:
baharcım error verdiğin için hafıza kartın yandı bebğim.ya berna meral ne diyonuz siz ya ben neye kızmışım ne demişim kim ne demiş off bittim ben yaa. evimi istiyom ben yaaaaaaaa kafamçokkarıştı
ye beni anamcokacimcoookbak çok açımmm ikinizi birden yerim ona göreee
hahahahhaaa baharr ye biziiii
yeter ki kendine gell
kızmadın be bişeye takılıyoruz biz.... 6 da mı çıkıyorsun sen?
anammmm ikiz haaa. oh ne güzelll... iyisin demi? nasıl 2 bebek taşımak ?
yaaaaaa bir bilsen neler kaçırıyorsunkızlar burası ne güzel böyle kalabalıkmış yaa bende uzun zamandır giremedım buraya.bugün bebeklerımden bırının cinsiyetını öğrendım allah bağışlarsa erkekmış diğeri ise sırt üstü yatıyodu doktor göremedi onuda bidahakı aya bırakalımö dedi .hayırlısı allahtan
allah allah babamız duymasııııııııııın-tatlicadiarzu-ohh ohhhh gözün aydın şekeriiimmmm
meralin kızına bi talip daha vaarrrrrrr :teytey:
aman meral kardeş kavgası olmasın diğeri de erkek oluyormuş =))))))
pensesçim hayırlısıyla sağlıklı olsunlar inşallahh!!!! :Saruboceq:
haftalarınız aynı mı meralcikkkiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?