bende seni öpüyorum canım dünürüm benim.kızlar ben gidiyorum artık hepinzi çok öpüyorum özellikle meral berna ikinizi. enerji depolayıp gelcem yarın yetcem size gariii. hadiyin byeeeeeeeeee
BERNA MERALLL lülülülülülü opuyorumnanaktan
ovdurayım canım benimmeraalll kıyamammmmmm şakak ağrıları da yine bu haftalar oluyo canım yaaa....
eşin ovsun seni akşama benim de sırtta etlerim ağrıyo sanki masaj yaptırayım bak ben de...
seçil nerde bugün işi mi var hemşomun?
bugunde okmeydanı ssk hastanesine gittim ama orda da 2 li test yapılmadığını öğrendimşişli etfalde yapılıyormuş ama orada da yaptırmayacağım :) eee sonuç olarak bugun ultrasona girdim ve ense ölçümü aldık sadece 1.8 çıktı iyi sonuç dedi ssk daki dr. bakalım Allah nasip ederse yarın kendi hastanemde 190 a mecbur yaptıracağım herhalde
bernacım bu arada fotoğraflarında sınıfına baktım da u sistemi yapmışssın süper ya normalde bizde kullanılan bi sistemdir.normal sınıflarda hiç görmemiştim görünce çok hoşuma gitti yararını çok iyi biliyosundur o zaman
merhaba tatlı güzel Aralık 2009 anne adayları
ben 2008 Aralık annesiyim
çok şükür oğlumu aldım kucağıma
sizleri uzaktan takip ediyorum
yazdıklarınızı arada okuyorum
okudukça geçen sene bu zamanlarda yaşadığım heyecanı tekrar yaşıyorum
hep dua ediyorum sizler için ve gelecek diğer hamişler için
İnşallah hepiniz yavrularınızı sağ salim hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız
sormak istediğiniz bişiy olursa nacizane cavaplarım
özelime msj atmanız yeterli
hepinizi kalbinizde taşıdığınız meleklerinizle beraber öpüyorum
Allaha emanet olun
(inanın onlar için herşeye değiyormuş çekilen bütün sıkıntılar gelliipp geçiyormuş)
bugunde okmeydanı ssk hastanesine gittim ama orda da 2 li test yapılmadığını öğrendimşişli etfalde yapılıyormuş ama orada da yaptırmayacağım :) eee sonuç olarak bugun ultrasona girdim ve ense ölçümü aldık sadece 1.8 çıktı iyi sonuç dedi ssk daki dr. bakalım Allah nasip ederse yarın kendi hastanemde 190 a mecbur yaptıracağım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?