2009 Aralık Anneleri

aaayyy uykusuzluktanmıdır nedir bugün başım şakaklarım acayip ağrıyor.
ve 10 dakikadır da midem yanıyoooooooooooooooor
oooooooof yeter gidelim artık

hahahhhahaaaaa manyak bahar=)))))

bekliyoruzz kop da gell yandan yandannn =))) öpüyorum canım.. iyice dinlenesin haaaa

Şeniz gitmeden biraz daha mayıştırayım =)))

meraalll kıyamammmmmm şakak ağrıları da yine bu haftalar oluyo canım yaaa....

eşin ovsun seni akşama benim de sırtta etlerim ağrıyo sanki masaj yaptırayım bak ben de...

hadi yaa, yoğundur tabi mevsimi tam...

aman aman bebiş için para lazım =))))

kızlar eşim geldi sofra beni bekler hepinizi öpüyorummm.... yarın görüşürükkk

C.tesi günü 2 li test yaptıracağımı söylemiştim ama benim drum ölçüm yapmıyotmuş aynı hastaneye dışardan doktor gelip yapıyormuş ve de fiyatını sordum 190 tl dediler ( bunda ssk geçmiyormuş ) açıkçası fiyatıda çok geldi bi araştırmak istedim

bugunde okmeydanı ssk hastanesine gittim ama orda da 2 li test yapılmadığını öğrendim şişli etfalde yapılıyormuş ama orada da yaptırmayacağım :) eee sonuç olarak bugun ultrasona girdim ve ense ölçümü aldık sadece 1.8 çıktı iyi sonuç dedi ssk daki dr. bakalım Allah nasip ederse yarın kendi hastanemde 190 a mecbur yaptıracağım herhalde

benim hastanede 20 tl daha çncede söylemiştim memurum onun bi indirimi var.ama indirimsiz bile pek yüksek bi rakam olacağını zannetmiyorum

bernacım bu arada fotoğraflarında sınıfına baktım da u sistemi yapmışssın süper ya normalde bizde kullanılan bi sistemdir.normal sınıflarda hiç görmemiştim görünce çok hoşuma gitti yararını çok iyi biliyosundur o zaman

Benim doktorum Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışıyor. Ben özeline gidiyorum gerçi ama testleri hastanede yaptı. Kurum karşıladı hiç para ödemedik.

inan her oturma düzenini denedim, u gibisi yok!!! mekan olarak uygunsa herkese bu düzeni öneriyorum ben de..

merhaba tatlı güzel Aralık 2009 anne adayları
ben 2008 Aralık annesiyim
çok şükür oğlumu aldım kucağıma
sizleri uzaktan takip ediyorum
yazdıklarınızı arada okuyorum
okudukça geçen sene bu zamanlarda yaşadığım heyecanı tekrar yaşıyorum
hep dua ediyorum sizler için ve gelecek diğer hamişler için
ınşallah hepiniz yavrularınızı sağ salim hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız
sormak istediğiniz bişiy olursa nacizane cavaplarım
özelime msj atmanız yeterli
hepinizi kalbinizde taşıdığınız meleklerinizle beraber öpüyorum
Allaha emanet olun
(inanın onlar için herşeye değiyormuş çekilen bütün sıkıntılar gelliipp geçiyormuş)

teşekkürler nurgüncüm..Allah bebeğinizi sizlere bağışlasın inşallah!!!

sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin Allah ona..

Sorularım olursa sıkıştıracağım seni =))) öpüyorummm

Ben de perşembe günü yaptıracam burada özel bir hastanede ,devlette yapılmadığı için.Benim dr.um devlette.O hiç gerekli görmüyor ikili testi.Hatta bana yaptırma dedi.İyi sonuç almazsan korkuyla 1ayı bekleyeceksin her halukard dedi.Ama ben işte dayanamıyorum ondan gizli yaptıracam:sm_confused: Kötü çıkmaz inş. ama çıkarsa da hiç üzmemeye çalışacam kendimi.Ne kadar becerebilirsem...Bu arada burda ikili test 80 TL ye yapılıyormuş.Devlet karşılıyor birkısmını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…