2009 Aralık Anneleri

nefican bizde merak etmiştik sonuçların nasıl diye.
190 evet çok. gerekte yok. senin daha uygun fiyata bu işlemi yaptırabileceğin çok yer vardır canım.
biraz araştır bence.
kıslar nefican a yardımcı olabilirmisiniz. çoğunuz yaptırdınız.

dur hele bugün bizim kıslar bilgi versinler sana

Sizi kutlarım. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. Bütün kadınların :enbuyukkk: ortak noktalarından biri galiba anne olma isteği. Gelecek yıl da inşallah biz yazarız 2010 Aralık anneleri için.alkisalkisalkis

şekerleeeeeeeeeeeeeeer günaydınopuyorumnanaktan
ben bugün bomba gibiyim yineeeeeeeeeehihoyyyt:dance:hihoyyyt:dance:

sizler nasılsınız?
hadi uyanın katılın banahihoyyyt:dance::teytey:hihoyyyt:dance::teytey:

Nefican Ben bursa acıbadem de yaptırmıştım ikili testi Muayene ücretiyle berabirlikte 250 TL verdik. Ama bebeğimize helal olsun. ınanın ona harcadığım para (tabi ödeyebilme gücümüze göre) hiç gözüme batmıyor. Yeter ki sağlıklı bir şekilde doğsun.

Günaydın herkese,

Ben henüz yaptırmadım 2li testimi fakat birkaç yerden fiyat aldım. 80-100 arası değişiyor. Sanırım sen avrupa yakasındasın. Aşağıdaki lab.dan daha uygun fiyat alabileceğini düşünüyorum. Üstelik hepsi iyi laboratuarlar.

Düzen Laboratuvarlar Grubu - Türkiye'nin ılk Akredite Klinik Laboratuvarı

sonomed Kadıköy'de yeri fakat çok kaliteli bir lab.

:: HıPOKRAT ::

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah ben dün akşam kendi hastaneme değilde civarda bir hastaneye gidip testimi yaptırdım Allah nasip ederse sonucu 1 hafta sonra alacağım. Ense ölçümü ssk daki doktorum ölçtüğü ile hemen hemen aynı 1,75 ( ssk daki 1,8 dediydi ) dr burun kemiği de var dedi onun mm ölçümünü forma yazmamıştı onu da ölçüolarmıydı mm olarak merak ettim yaptıran arkadaşlar varsa cevaplayabılırlermi ?

sarach arkadaşım elbetteki bebeğimize helal olsun ama sen ne diosun ACIBADEMDE yaptırdım. Benim hastanem normal bi hastane 190 tl çok astronomik geldi açıkçası. Çünkü bir arkadaşım 50 tl yaptırmıştı. O yüzden de dün araştırma yaptım. Dün akşamda tetstimi yaptırdım çok şükür muayne ücreti + test = 38 tlsı

şekerleeeeeeeeeeeeeeer günaydınopuyorumnanaktan
ben bugün bomba gibiyim yineeeeeeeeeehihoyyyt:dance:hihoyyyt:dance:

sizler nasılsınız?
hadi uyanın katılın banahihoyyyt:dance::teytey:hihoyyyt:dance::teytey:
günaydın meralcim...bizde iyiyiz,toplantıya gidicez öğleden sonra:dance::dance:
günaydın canım...gözün aydın...ense kalınlığı cok iyi...opuyorumnanaktan
burun kemiğinin olması ne anlama geliyor acaba dr um bana bişi demedi ama koca bir burun kemiği var benim yavrumun ben gördümlülülülülülü

iyi odu gerçekten çok uçuk rakamlar bende 20 tlye yaptırdım.hatta bu fiyatları görünce acaba bizimkisi uyduruk testmi diye düşünmeye başladım bu kadar da fark olmazki insanların zayıf dönemlerini nasıl kullanıyolar ya.

kızlar, kafama çok takılan bir soruya cevap verebilir misiniz?
Benim göğüs acımalarım geçti, bu beni çok endişelendiriyor. Sizlerde de göğüs ağrısı, acısı geçen var mı, geçtiyse ne zamangeçti?

canım buradaki özellerde de öyle içini rahat tut ama biz ücretsiz yaptırdık devlet hastanesinde...netice de bizim kanlar da devlette alınıyo ankaraya özel laboratuvara gönderiliyor,dediğin gibi ordaki fiyatlar uçmuş....insanların durumunda yararlanmaktan başka bişi değil...

Ben az çekmedim o endişeleri . Göğüs hassasiyeti ben de de zaman zaman kayboluyordu hala da öyle aslında. Bu da her seferinde beni çok endişelendiriyordu.
Peki mide bulantıların var mı? Aslında bu belirtilere çok fazla kafayı takmamak gerekiyor ama işte insanın elinde olmuyor çoğu zaman.

Benim hiç acımam olmadı desem yeridir. Kurcalamadım ama. Hassaslardı sadece o da geçmiş şimdi farkettim..:)

Bende anneme böyle yakınıyorum. O neden oluyo, bu neden olmuyor diye...Annemde kendini çok dinleme diyor. Bu aylar böyle geçecek sabır kızlar. Hissedene kadar hareketleri bize rahat yok anacım.

Bende de göğüs ağrısı olmadı Sadece biraz hassaslardı ve büyüdüler. Bazen yaşadıklarımız farklılaşabiliyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…