nefican bizde merak etmiştik sonuçların nasıl diye.C.tesi günü 2 li test yaptıracağımı söylemiştim ama benim drum ölçüm yapmıyotmuş aynı hastaneye dışardan doktor gelip yapıyormuş ve de fiyatını sordum 190 tl dediler ( bunda ssk geçmiyormuş ) açıkçası fiyatıda çok geldi bi araştırmak istedim
bugunde okmeydanı ssk hastanesine gittim ama orda da 2 li test yapılmadığını öğrendimşişli etfalde yapılıyormuş ama orada da yaptırmayacağım :) eee sonuç olarak bugun ultrasona girdim ve ense ölçümü aldık sadece 1.8 çıktı iyi sonuç dedi ssk daki dr. bakalım Allah nasip ederse yarın kendi hastanemde 190 a mecbur yaptıracağım herhalde
merhaba tatlı güzel Aralık 2009 anne adayları
ben 2008 Aralık annesiyim
çok şükür oğlumu aldım kucağıma
sizleri uzaktan takip ediyorum
yazdıklarınızı arada okuyorum
okudukça geçen sene bu zamanlarda yaşadığım heyecanı tekrar yaşıyorum
hep dua ediyorum sizler için ve gelecek diğer hamişler için
İnşallah hepiniz yavrularınızı sağ salim hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız
sormak istediğiniz bişiy olursa nacizane cavaplarım
özelime msj atmanız yeterli
hepinizi kalbinizde taşıdığınız meleklerinizle beraber öpüyorum
Allaha emanet olun
(inanın onlar için herşeye değiyormuş çekilen bütün sıkıntılar gelliipp geçiyormuş)
bugunde okmeydanı ssk hastanesine gittim ama orda da 2 li test yapılmadığını öğrendimşişli etfalde yapılıyormuş ama orada da yaptırmayacağım :) eee sonuç olarak bugun ultrasona girdim ve ense ölçümü aldık sadece 1.8 çıktı iyi sonuç dedi ssk daki dr. bakalım Allah nasip ederse yarın kendi hastanemde 190 a mecbur yaptıracağım herhalde
günaydın meralcim...bizde iyiyiz,toplantıya gidicez öğleden sonra:dance::dance:şekerleeeeeeeeeeeeeeer günaydınopuyorumnanaktan
ben bugün bomba gibiyim yineeeeeeeeeehihoyyyt:dance:hihoyyyt:dance:
sizler nasılsınız?
hadi uyanın katılın banahihoyyyt:dance::teytey:hihoyyyt:dance::teytey:
günaydın canım...gözün aydın...ense kalınlığı cok iyi...opuyorumnanaktanGünaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah ben dün akşam kendi hastaneme değilde civarda bir hastaneye gidip testimi yaptırdım Allah nasip ederse sonucu 1 hafta sonra alacağım. Ense ölçümü ssk daki doktorum ölçtüğü ile hemen hemen aynı 1,75 ( ssk daki 1,8 dediydi ) dr burun kemiği de var dedi onun mm ölçümünü forma yazmamıştı onu da ölçüolarmıydı mm olarak merak ettim yaptıran arkadaşlar varsa cevaplayabılırlermi ?
sarach arkadaşım elbetteki bebeğimize helal olsun ama sen ne diosun ACIBADEMDE yaptırdım. Benim hastanem normal bi hastane 190 tl çok astronomik geldi açıkçası. Çünkü bir arkadaşım 50 tl yaptırmıştı. O yüzden de dün araştırma yaptım. Dün akşamda tetstimi yaptırdım çok şükür muayne ücreti + test = 38 tlsı
iyi odu gerçekten çok uçuk rakamlar bende 20 tlye yaptırdım.hatta bu fiyatları görünce acaba bizimkisi uyduruk testmi diye düşünmeye başladım bu kadar da fark olmazki insanların zayıf dönemlerini nasıl kullanıyolar ya.
herkeseeee günaydınnnnn
günaydın cannnnımmmmmmmmmmmmmmm...........hoşgeldin.nasılsınız bugün...oğluşun ve sen...opuyorumnanaktan:içelim::içelim:a.s.a.s.
kızlar, kafama çok takılan bir soruya cevap verebilir misiniz?
Benim göğüs acımalarım geçti, bu beni çok endişelendiriyor. Sizlerde de göğüs ağrısı, acısı geçen var mı, geçtiyse ne zamangeçti?
Benim göğüs acımalarım geçti, bu beni çok endişelendiriyor. Sizlerde de göğüs ağrısı, acısı geçen var mı, geçtiyse ne zamangeçti?
HOŞBULDUKKKKKKKKK....
iyiyiz şekerim siz nasılsınız ? Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?