2009 Aralık Anneleri

herkese gunaydın kızlar
herkes ıyıdır umarım
ben ıyıyım bebısımle
herkes ıkılı test olayına gırmıs galıba bende gıyat arastırması yapıyorum
ama heryerde cok farklı fıyatlar var galıba yıne doktorumun guvendıgı bır yerde yaptırıcam labratuvarlar hata yapıyorlarmıs cunku ...
fıyatı o kdr onemlı degıl dogru duzgun bır yer olsunda ıcımde rahat olsun ....:CüvCüv:

işin iyisi mi kötüsü mü bilmiyorum ama mide bulantım da yok, olmadı neredeyse, göğüslerde gidince iyice kendimi boşlukta ve tedirgin hissetmeye başladım, hamile gibi hissetmiyorum.benneyaptımki

günaydın tüm anne ve bebişlerine nasıllar bakalım bugün herkesssss

Haftalardır kendimi yiyorum size sormaya karar verdim arkadaşlarım. Hiç bir sorun hissetmediği halde doktora giden ve kalbinin durduğunu öğrenen bir arkadaşımız vardı. Bu yüzden korkuyorum ben. Hiç şikayet olmamış yaa.

işin iyisi mi kötüsü mü bilmiyorum ama mide bulantım da yok, olmadı neredeyse, göğüslerde gidince iyice kendimi boşlukta ve tedirgin hissetmeye başladım, hamile gibi hissetmiyorum.benneyaptımki

sen fazla takma cnm bence. herşeyi oluruna bırak. herkesde değişik oluyor kimse kimseyke aynı tapkileri vermiyo vücut. olmaması daha güzel olunca neler oluyor bir bilsen gerçekten istemezdin. ben gibi burda bir sürü sıkıntı çeken var ve halaaaa. sen şükret haline hadi bakimmm tamam mı şekerim

Mide bulantın zaten olmadıysa hiç merak etme. Bulantı varken birden kesilmesi iyi olmuyor. Demesi kolay biliyorum ama bence kafaya takma çünkü her insanda belirtiler farklı seyrediyor. Psikolojik olarak da vücudumuz etkileniyor çoğu zaman.

kızlar cevaplarınız için teşekkür...Özellikle Peluse,
Aslında bu belirtilere çok fazla kafayı takmamak gerekiyor ama işte insanın elinde olmuyor çoğu zaman gibi anlayış içeren cümlen için ayrıca teşekkür...

beni rahatlattın canım sağol...

Günaydınnnnnnnnnnn...
ben iyiyim fatmacım oğlumla. sen nasılsın cnmmm

bende iyiyim cnm ne güzel ya oğluşum diiyorsunn darısı başıma ben de biir öğrensem çok merak ediyorum.buarada cnm ya benm bulantılarım başladı tekrardan ya nedendir acaba 2-3 hafta olmamıştı geçmişti şimdi 4-5 gündür yine öğürüp duruyorum.kusmuyorum ama rahatsız ediyor

benimde gene başladı bi haftadır mide bulantım var dünyam kararıyo valla neyse geçecek nasılsa

Canım aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyoruz inan. İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsin.

Bundan ben de çok korkuyorum. Hele bu aralar nereyi açsam cinsiyet öğrenmeye gittiğinde kalbinin durduğunu gören arkadaşlara denk geliyorum. Yarında kontrolüm var. Kendimi dinleyip duruyorum bu yüzden. Doktor iyi diyene kadar hala ultrason ekranına da bakamıyorum zaten.
Neyse risk her zaman var ama Allah hiçbirimizi korktuğumaz uğratmasın.[/QUOTE]

bunu bizde meralle konuştuk.
bir aralar çok sık olmaya başladı ister istemez korkularımız olmaya başladı. ee tabi onlarada çok üzüldük ama etkilenmemeye çalış Allah sabır versin onlara cnm ama herkese aynı şey olucak die bişey yok. Allah korusun bana olsa illa sana da mı olcak ....

arkadaş bana kızdı galiba ama ben olanı sölüyorum herkes tedirginn ama psikolojini bozarsan başka türlü rahatsızlıklar yada paronoyalar başlıyor.
neyse o bizim burda nasıl birbirimize yardımcı nasıl destek olduğumuzu bilmiyo galiba.
herşey gönlünce olsunnn arkadaşın.
bundan sonra dışardan birine yada tanımadağım birine yardımcı olmıcam....

benden mi bahsediyorsun anlayamadım, sana neden kızdım ki ben???

sana yardımcı olmaya çalıştım ben. kafana takmaman konusunda ama kızdın gibime geldi. diğer yorum yapan arkadaşlarına tşk edince anlayışlı olmadığımı düşündüğünü düşünüyorum ama gerçekten bundan sonra yorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…