2009 Aralık Anneleri

yorum yapmak, yardımcı olmak bunlar kişisel tasarrufunda olan şeyler,buna ben müdahale edemem yalnız diğer yorum yapan arkadaşların içinde sen de vardın, sadece pelusenin cevabı bana çok iyi geldi, anlayış özellikle bu sabah ihtiyacım olan şeydi ona ayrıca bir teşekkür etmek istedim. İstersen yanıtımı tekrar okuyabilirsin. sevgiler...a.s.

bunu bizde meralle konuştuk.
bir aralar çok sık olmaya başladı ister istemez korkularımız olmaya başladı. ee tabi onlarada çok üzüldük ama etkilenmemeye çalış Allah sabır versin onlara cnm ama herkese aynı şey olucak die bişey yok. Allah korusun bana olsa illa sana da mı olcak ....[/QUOTE]

Evet hep iyi düşünmek gerekiyor. Allah bebişlerimizi korusun ve bize bağışlasın inşallah.
Birde stres yapınca kana karışan bazı maddeler bebeği de etkiliyormuş ve bizim duygu durumumuzun aynısı onlara da geçiyormuş.

siteye yeni geldiğin için bilmiyosun. burda herkese birbirine yardımcı olur. burda böle cnm. kişisellik yok yani. telefonlarımız bile var herkesde gece gündüz biz birbirimzi arıyoruz işte bu kadar yardımcı oluyoruz anladın mı? anlayışsa beklediğin, cvp alıyorsan bizden bu anlayışdır cnm. herkes birbirine sahip çıkar yeni eski demez... buda senin takdirine kalmış artık.
daha fazla uzatmayalım mümkünse.

meral esra ve diğer bana yardımcı olana arkadaşlar iyi ki de test fiyatı araştırmıştım yoksa 190 tl ( boşu boşuna demek istemiyorum ama durum ortada ) 190 a bugun yaptıracaktım tabikide pıtırcığım için feda olsun ama hastaneler bizlere müşteri gözü ile bakıyorlar bende 20- ye 40 a falan yaptıran arkadaşları duymasaydım 190 a yaptıracaktım son çare ama şöylede düşündüm açıkçası 3-4 hafta sonra 3 lü testim var ve bazı drlar 2 li hiç yaptırmadan direk 3lü istiyorlar.

merhaba kızlar biz geldik
benımde gece yatmadan önce özellikle çok midem bulanmaya basladı şu sıralar
inşallah çok uzun sure surmez sizler ve bebişler iyidir umarım

ya bunu dogumevinde yapıyorlar ücretsiz ayrıyeten özel hastanelerdede var..ben yaptırdım ücret felan ödemedim..bence tek bir hastaneye veya dr ye bagımlı kalma

konuyu açan ve uzatan sensin, durup dururken garip garip suçlamalarda bulundun...
ben gayet bireysel biri olarak istediğime teşekkür eder, istedğim sayfada istediğim soruyu sorabilirim isteyen de bana cevap verir ya da vermez ve hangi sitede ne zamandır bulunduğum ve neyi ne kadar bildiğim sadece beni ilgilendirir, hiç kimseden vize alacak falan da değilim. Kendinle olan , sorununu bir an önce çözmnen dileğiyle. ve lütfen bana bir cevap yazma rica ediyorum.

konuyu açan ve uzatan sensin, durup dururken garip garip suçlamalarda bulundun...
ben gayet bireysel biri olarak istediğime teşekkür eder, istedğim sayfada istediğim soruyu sorabilirim isteyen de bana cevap verir ya da vermez ve hangi sitede ne zamandır bulunduğum ve neyi ne kadar bildiğim sadece beni ilgilendirir, hiç kimseden vize alacak falan da değilim. Kendinle olan sorununu bir an önce çözmen dileğiyle. ve lütfen bana bir cevap yazma, rica ediyorum.

ben gayet bireysel biri olarak istediğime teşekkür eder, istediğim sayfada istediğim soruyu sorabilirim isteyen de bana cevap verir ya da vermez ve hangi sitede ne zamandır bulunduğum ve neyi ne kadar bildiğim sadece beni ilgilendirir, hiç kimseden vize alacak falan da değilim. Kendinle olan sorununu bir an önce çözmen dileğiyle. ve lütfen bana bir cevap yazma, rica ediyorum. Tekrar bana burada cevap yazan arkadaşlara teşekkrler, hoşçakalın.

bu topikte böle şeyler olmaz. seviyesizlikler yaşanmaz. bu yüzden daha fazla konuşmıcam varsa sıkıntın özelden yaz kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok.

güle güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ............................

dünürüüm nerde benim yaaaa meralllllllllllllllllllll:1hug:
canım geldiiiiiiiiiiim
günaydın tüm anne ve bebişlerine nasıllar bakalım bugün herkesssss
günaydın fatmaaaaaaaaaa

bunu bizde meralle konuştuk.
bir aralar çok sık olmaya başladı ister istemez korkularımız olmaya başladı. ee tabi onlarada çok üzüldük ama etkilenmemeye çalış Allah sabır versin onlara cnm ama herkese aynı şey olucak die bişey yok. Allah korusun bana olsa illa sana da mı olcak ....[/QUOTE]
valla olumsuz ve üzücü olaylar inanın hepimizi çok etkiyor.
o açıdanki herkezin hepimizin moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz.
bahar canım gerilme ne olursun
dünürüm üzme damadımı bakayım
günaydın herkese...dünden moralım bozuk hala sinirden uyuyorumm

günaydın
ne oldukiiii

baharcığım lütfen özeldende yazma birşey konu uzadıkça stres oluyosun ogluşunu strese sokma kapansın bu konu canım

Böle şeyler için bozulmam meralcim oğluşumla gayet keyfimiz yerinde merak etme...
karnımız acıkmaya başladı artık yemek te yesek tam olcaz

Böle şeyler için bozulmam meralcim oğluşumla gayet keyfimiz yerinde merak etme...
karnımız acıkmaya başladı artık yemek te yesek tam olcaz

aferin kıs sana. öpicen valla bırakmamŞeniz
dünürüm bizimkide acıkmaya başladı
az kaldı yemek saatimizede.
gidip bir güzel besliyelim yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…