Haftalardır kendimi yiyorum size sormaya karar verdim arkadaşlarım. Hiç bir sorun hissetmediği halde doktora giden ve kalbinin durduğunu öğrenen bir arkadaşımız vardı. Bu yüzden korkuyorum ben. Hiç şikayet olmamış yaa.[/QUOTE
Bundan ben de çok korkuyorum. Hele bu aralar nereyi açsam cinsiyet öğrenmeye gittiğinde kalbinin durduğunu gören arkadaşlara denk geliyorum. Yarında kontrolüm var. Kendimi dinleyip duruyorum bu yüzden. Doktor iyi diyene kadar hala ultrason ekranına da bakamıyorum zaten.
Neyse risk her zaman var ama Allah hiçbirimizi korktuğumaz uğratmasın.
bence siz en önemli ilk üç ayı atlatmışsıznız, istatistiksel olarak bile artık bebeği kaybetme riskiniz düşüyor, bence hepiniz sağlıkla ulaşacaksınız yavrularınıza( bu arada ben moral bozduysam -soru sormak için sizi seçememin nedeni ilk üç ayı atlatmış olmanızdı- bu en son istediğim şeydir.) Şunu anladım ki hangi ay veya haftada olursan ol sonuçta sabit bir tedirginlik hep olacak ve hayırlısını dilemek bence en güzeli ve en iyi gelecek olanı.
sana yardımcı olmaya çalıştım ben. kafana takmaman konusunda ama kızdın gibime geldi. diğer yorum yapan arkadaşlarına tşk edince anlayışlı olmadığımı düşündüğünü düşünüyorum ama gerçekten bundan sonra yorum yok
Bundan ben de çok korkuyorum. Hele bu aralar nereyi açsam cinsiyet öğrenmeye gittiğinde kalbinin durduğunu gören arkadaşlara denk geliyorum. Yarında kontrolüm var. Kendimi dinleyip duruyorum bu yüzden. Doktor iyi diyene kadar hala ultrason ekranına da bakamıyorum zaten.
yorum yapmak, yardımcı olmak bunlar kişisel tasarrufunda olan şeyler,buna ben müdahale edemem yalnız diğer yorum yapan arkadaşların içinde sen de vardın, sadece pelusenin cevabı bana çok iyi geldi, anlayış özellikle bu sabah ihtiyacım olan şeydi ona ayrıca bir teşekkür etmek istedim. İstersen yanıtımı tekrar okuyabilirsin. sevgiler...a.s.
günaydın herkese...dünden moralım bozuk hala sinirden uyuyorumm
meral esra ve diğer bana yardımcı olana arkadaşlar iyi ki de test fiyatı araştırmıştım yoksa 190 tl ( boşu boşuna demek istemiyorum ama durum ortada ) 190 a bugun yaptıracaktım tabikide pıtırcığım için feda olsun ama hastaneler bizlere müşteri gözü ile bakıyorlar bende 20- ye 40 a falan yaptıran arkadaşları duymasaydım 190 a yaptıracaktım son çare ama şöylede düşündüm açıkçası 3-4 hafta sonra 3 lü testim var ve bazı drlar 2 li hiç yaptırmadan direk 3lü istiyorlar.
günaydın vnm hayırdır niye moralin bozuk
konuyu açan ve uzatan sensin, durup dururken garip garip suçlamalarda bulundun...siteye yeni geldiğin için bilmiyosun. burda herkese birbirine yardımcı olur. burda böle cnm. kişisellik yok yani. telefonlarımız bile var herkesde gece gündüz biz birbirimzi arıyoruz işte bu kadar yardımcı oluyoruz anladın mı? anlayışsa beklediğin, cvp alıyorsan bizden bu anlayışdır cnm. herkes birbirine sahip çıkar yeni eski demez... buda senin takdirine kalmış artık.
daha fazla uzatmayalım mümkünse.
konuyu açan ve uzatan sensin, durup dururken garip garip suçlamalarda bulundun...siteye yeni geldiğin için bilmiyosun. burda herkese birbirine yardımcı olur. burda böle cnm. kişisellik yok yani. telefonlarımız bile var herkesde gece gündüz biz birbirimzi arıyoruz işte bu kadar yardımcı oluyoruz anladın mı? anlayışsa beklediğin, cvp alıyorsan bizden bu anlayışdır cnm. herkes birbirine sahip çıkar yeni eski demez... buda senin takdirine kalmış artık.
canım geldiiiiiiiiiiimdünürüüm nerde benim yaaaa meralllllllllllllllllllll:1hug:
günaydın fatmaaaaaaaaaagünaydın tüm anne ve bebişlerine nasıllar bakalım bugün herkesssss
bahar canım gerilme ne olursunarkadaş bana kızdı galiba ama ben olanı sölüyorum herkes tedirginn ama psikolojini bozarsan başka türlü rahatsızlıklar yada paronoyalar başlıyor.
neyse o bizim burda nasıl birbirimize yardımcı nasıl destek olduğumuzu bilmiyo galiba.
herşey gönlünce olsunnn arkadaşın.
bundan sonra dışardan birine yada tanımadağım birine yardımcı olmıcam....
günaydın herkese...dünden moralım bozuk hala sinirden uyuyorumm
bu topikte böle şeyler olmaz. seviyesizlikler yaşanmaz. bu yüzden daha fazla konuşmıcam varsa sıkıntın özelden yaz kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok.
güle güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ............................
baharcığım lütfen özeldende yazma birşey konu uzadıkça stres oluyosun ogluşunu strese sokma kapansın bu konu canım
Böle şeyler için bozulmam meralcim oğluşumla gayet keyfimiz yerinde merak etme...
karnımız acıkmaya başladı artık yemek te yesek tam olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?