2009 Aralık Anneleri

kızlar dun limonata yapmayı ögrendim çok guzel oluyor hem katkı maddesi yok saglıklı 20 dk da oluyor artık meyva suyu kola falanda içemiyoruz ya sizede yazacagım tarifini hem 5 litresi 3 ytlye mal oluyo deneyın muhakkak

Merhaba arkadaşlarr.Bir yazdıklarınıza göz atıp öyle selam veriyorum.Umarım hepinizz iyisinizdir.Benim bulantım var şuan.Kaç gündür anneme gidiyordum orada bulantı falan hissetmiyorum.Psikolojik gibi geldi oyüzden biraz da.Eşim öğle yemeğine gelecek çıkacam birazdan hepinizi öpüyorum.Görüşmek üzeree.

Herkesin annesi demi kıyamam :)
tamam tatlım dikkat et kendine biz burdayızz görüşrüz

slm kızlarrr...hepiniz iyisinizdir umarım.
öyle çok yazışmışıonız kii geçmişi okurken başım dönüyooo:1shok:herşey yolundadır inşallah hepiniz için arkadaşlarım.
ben ailemin yanına geldim,1 ay kadar kalıcam bi aksilik olmazsa.
bu sabah korkulu rüyalar gördüm,bebeğimi yine kaybediyodum.çok ağladım.çok moralim bozuldu.sanırım hepimizde bu tedirginlik az çok var.bu cuma doktora gidicem.bi göreyim pıtırcığımı içim rahat edecek,inşallah iyidir.sizden destek almak için yazdım kızlar.umarım haftalar ilerledikçe bu korkularımız geçer.
hepinizi öpüyorummm:1hug:

ben 5 lt yaptım 3 ytlye mal oldu ama size 1 litre tarifi vereyimki ilk defa yaparken hemen olsun hem az olsun seversenız birdahakıne çok yaparsınız.1 tane limonu rendenın en ince tarafıyla rendeliyoruz uzerine yarım bardak şeker dokup şekerle limon kabugunu 10 dk ovuyoruz daha sonra kabugunu rendeledıgımız limonu kup kup dograyıp ovaladıgımız karışıma ekliyoruz 5-10 dk da onlarla birlikte ovuyoruz daha sonra bu ovulan karışımı süzgece alıp ustune 1 litre su dokup suzuyoruz limonata hazır
ben 5 litre yaparken 1 tanede portakal rendelendım kabugunu sadece kullandım portakalın kalan kısmı kullanılmıyormuş renk veriyormuş dahada.birde biz daha tatlı istedik eşimle o yuzden şekeri 5 litre suya 5 limon 1 portakal kabugu 2,5 bardak şeker yerine 3 bardak çeker kullandm süperr oldu.deneyın derim

Herkesin annesi demi kıyamam :)
tamam tatlım dikkat et kendine biz burdayızz görüşrüz

Evett ya zaten her zaman annemin yeri farklıdır,iyice üzerine düşkün oldum hep yanımda olsun istiyorum.Ana kuzusu oldum iyiceopuyorumnanaktan bugün de canım annem bize geleceksositososito
Arkadaşlar birşey soracam ben perşembe 11+4 olacam Sat a göre. Ama benim bebiş maşallah 3-4 gün önde gidiyor bundan Dr.da bu hafta çağırdı ikili test için erken mi acaba,yoksa önde gözüktüğümüz için normal mi?
Bir de o kalp atışının durması korkusu herkesdeki gibi bende de var:çok üzgünüm: Ultrasona gidince geçen hafta dr. kalbi atıyor falan desin diye ilk anda korkuyla bekledim.Ama o kıpır kıpır hiç durmuyor deyince öyle sevindimkii.Allah hepimizin bebeklerini korusun inşş.:Saruboceq::1hug:

yaz tarifini tatlım,ben çok istiyorum limonata yapmasını öğrenmeyi.hazır alıyodum bende,bu aralar hep içim yanıyo hep olsa içerim yanii..
temiz temiz içimiz rahat içeriz..

ayyy ağzım sulandııı müthiş bişeye benziyoo...
akşama yapıcamm mutlaka

sağol canım denicem..

önde gidiyosan normaldir o zaman. olmazsa dr unu arıyıp sor istersen cnm.

sata görede normal zaman satdan bebiş buyuk olsada normal şuanda cnm

afiyet olsun arkadaşlarımıa ve kuzularına
deneyın deneyın bende çok istiyodum ne zmandır yapmayı zor zannedıyordum yapın bakın dolaptan eksik olmayacak

haydeee bekşiyoruz pelincim
seçilll paralarıı çuvala koy hayatımmm gel sen eskişehire..
meralle ben senin paralar için bir yatırım düşünürüz burda hehehe hihoyyyt
ay ne harcarıııııııııııııızzzzzzzzzzz
selam cnm.
iyi bak kendine.

ağzımın suları akıyor ayol
hemen denemek lazım

kızlar yemeğe gidiyorum bebğimi doyurup gelimm herkese afiyet bal şker olsun
afiyet olsun canımkom
bende gidiyorum
herkeze yarasın bakalım
afiyet olsun arkadaşlarımıa ve kuzularına
deneyın deneyın bende çok istiyodum ne zmandır yapmayı zor zannedıyordum yapın bakın dolaptan eksik olmayacak

canım sağol
muhakak deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…