2009 Aralık Anneleri

kendine cok dikkat et medihacım..tuzsuz filan ye..allah ım yardımcın olsun cnm...en çok korktuğum şeylerden biri...:Saruboceq:
alyansını tak zincire önce tatlım.
sonra bileğinin içine doğru tut. hareketi sağa sola ise erkek. daire çizerse kız.
hadi yap yaz bize okkk
yaptım böle yana yana gidio sanki ay cok hoş yoksam ben mi beceremedim ayoldelikafaduldendelikafadulden
Ay bende eve gİdeİnce demeyeyİm Şu yÜzÜk falını benİm parmakalrın ŞİŞtİĞİ İÇİn takamıyorum yÜzÜĞÜmÜ

şiştim derken kilo mu aldın yoksa ödemlenip mi şiştin cnm?

yana yana dediğini doğru anladıysam erkektir :)))) zor bişey değil kuzum sadece tut hareket eder o

kızzz dr daan daha mı iyi bilcek bu ayolllldelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yüzüğe göre irkrkkkk mi olcek attırıyo böle yana yanaaa aboooo:sm_cool::sm_cool::içelim::teytey:

kızzz dr daan daha mı iyi bilcek bu ayolllldelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yüzüğe göre irkrkkkk mi olcek attırıyo böle yana yanaaa aboooo:sm_cool::sm_cool::içelim::teytey:

ya tamam çok mantıksız bencede ama çıkıyo işte napim aalalalala.
dr dan önce de biliyo işte hehehehe.
Hayatım biz eğleniyoruzz o kadar (ama erkek çıkarsa gösteririrm ben sana) lülülülülülü

delikafaduldenlaelaelaelaelae
ya tamam çok mantıksız bencede ama çıkıyo işte napim aalalalala.
dr dan önce de biliyo işte hehehehe.
Hayatım biz eğleniyoruzz o kadar (ama erkek çıkarsa gösteririrm ben sana) lülülülülülü

yok kız olabilir.....herkes diyo zaten sen erkek bebek annesine benziyosun diyolar...
onun için demedim dr %80 kız dedi ya...bi de bu doğru çıkarsa bak senin eşime:=))))çok kız istiyo dalaelaelaelaelaedelikafadulden

eyvah eyvah. bu testten eşine bahsetme bence. yüzük yanılırsa eşinin dilinden kurtulamzsınnnn o zaman :dance:
dr da % 80 demiş nasıl olcak bu iş bilmem kafam karıştı şincik:uhm:

ya fazla kilo da almaım ama ellerim şişti canım

nerimannn noldu kızzzzzzz bulamadın mı yüzük kaydirigubbakcemile2

yaptım canım yaptım yüzük daire çiziyor galiba kız olacak bemim bebiş

ekledim canım resimlerine bakıyordum kız ne çıtır şeysin sen öyle dur biraz sulanayım sana :1hug:
allah muttuluğunuzu daim etsin hayatım bebeğinle ve eşimle bir ömür mutluluk dilerim sana

:roflol: alemsin kzıım senn...asıl yavrum sen asıll hatta asılı kall mümkünseee hihoyyyt
aminnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: sizinde bitanem cümlemizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…