cnm arkadşlık teklifimi kabul et o zaman görürsün okBaharcım sen de resİmlerİnİ koydun mu
varda ben mİ gÖremİyorum ya
kendine cok dikkat et medihacım..tuzsuz filan ye..allah ım yardımcın olsun cnm...en çok korktuğum şeylerden biri...:Saruboceq:aşkım ben geçen sene preaklampsi geçirdim.28 haftalık bebeğim öldü. gebelikte bende tansiyon hastalığı çıktı gebelik tansiyonuymuş bu.Onun için tansiyonlarımıza çok dikkat etmemiz lazım.tansiyon başagrısıyla başlıyor genelde. vücutta özellikle ayaklarda ödem yapıyor. hızlı kilo alanlar buna çok dikkat etmeli.Ben çapanın prof. faruk buyru ya gidiyorum. Bana normal insan nasıl yaparsa aynı rejimi yap dedi.Bebek büyümez dedim, doktor bana büyür efendim sakın merak etmeyin dedi. Bende aynı rejime devam ediyorum.hiç kilo almadım.Geçen hamileliğimde 3 aylıkken 4 kilo falan almıştım.Bunda şükürler olsun olmadı üstüne üstlük göbegim çıktı :)
Kızlar tansiyonlarımıza çok ama çok dikkat....
yaptım böle yana yana gidio sanki ay cok hoş yoksam ben mi beceremedim ayoldelikafaduldendelikafaduldenalyansını tak zincire önce tatlım.
sonra bileğinin içine doğru tut. hareketi sağa sola ise erkek. daire çizerse kız.
hadi yap yaz bize okkk
Ay bende eve gİdeİnce demeyeyİm Şu yÜzÜk falını benİm parmakalrın ŞİŞtİĞİ İÇİn takamıyorum yÜzÜĞÜmÜ
yana yana dediğini doğru anladıysam erkektir :)))) zor bişey değil kuzum sadece tut hareket eder o
kızzz dr daan daha mı iyi bilcek bu ayolllldelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yüzüğe göre irkrkkkk mi olcek attırıyo böle yana yanaaa aboooo:sm_cool::sm_cool::içelim::teytey:
ya tamam çok mantıksız bencede ama çıkıyo işte napim aalalalala.
dr dan önce de biliyo işte hehehehe.
Hayatım biz eğleniyoruzz o kadar (ama erkek çıkarsa gösteririrm ben sana) lülülülülülü
delikafaduldenlaelaelaelaelae
yok kız olabilir.....herkes diyo zaten sen erkek bebek annesine benziyosun diyolar...
onun için demedim dr %80 kız dedi ya...bi de bu doğru çıkarsa bak senin eşime:=))))çok kız istiyo dalaelaelaelaelaedelikafadulden
kendine cok dikkat et medihacım..tuzsuz filan ye..allah ım yardımcın olsun cnm...en çok korktuğum şeylerden biri...:Saruboceq:
yaptım böle yana yana gidio sanki ay cok hoş yoksam ben mi beceremedim ayoldelikafaduldendelikafadulden
şiştim derken kilo mu aldın yoksa ödemlenip mi şiştin cnm?
nerimannn noldu kızzzzzzz bulamadın mı yüzük kaydirigubbakcemile2
meral geldi yapsın mesela . dr onada kız dedi seray. meralcim yaparmısın rica etsem tatlım
ama benim içime hep erkek doğuyordu acaba yanlış mı doğdu ki kız bahar kaydirigubbakcemile3
dr a gidince görürsün cnm hissin doğrumu yanlışmı:)) bu arada ekledin mi beni
ekledim canım resimlerine bakıyordum kız ne çıtır şeysin sen öyle dur biraz sulanayım sana :1hug:
allah muttuluğunuzu daim etsin hayatım bebeğinle ve eşimle bir ömür mutluluk dilerim sana
Günaydın kızlar. Gününüz iyi geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?