meral geldi yapsın mesela . dr onada kız dedi seray. meralcim yaparmısın rica etsem tatlım
kız çıkıyoooooooooorrrrrrrrrrr:roflol:
Şu yüzük olayını daha önce denediğimde yusyuvarlak dönüyordu. Şimdi hem göbeğimin üstünde hem elde denedim. Elim titremediği halde yüzük titreye titreye yandan yandan yapıyor. Saç ile denedim.
artık herkes yavaş yavaş öğrenmeye başlarlar cinsiyetleri. yüzükleride yapsınlar teyit etmiş oluruz cnm dünürüm :)) artık kesinleştii tamam naniknanik
kesinleşti kesinleşti
ramazan'a inanıcam yüzüğemi dimi canımkaydirigubbakcemile5
dengeyi şaşırmış o :roflol:
Bulduuum.O zaman küçüktü herhalde ondan kız çıkıyordu?! Titreme de üşüttüğümden olabilir?! :)) Bu yüzük testi, denendi ve onaylandı meral arkadaşımız ile de. Oğlanmı geliyo ne?
kızlar ben de denedim göbekte sağa sola gitti, bilekte kendi etrafında döndü :) hangisi doğru acaba??
günaydın şekerlerrrrrrrrr..nassınııızzzzz bakalımmm?ben eşimin dengesini bozdum sabah sabah...2 gündür canım bir börek çeşidi çekiyor dün öylesine tebsi böreği şeklinde olmayanını aldık bugün dedim ki bak burada tebsi ve kare şeklinde kesileni yoksa alma dünkünden alırızz..benim dediğimi duymamış normalinden almış ister istemez elimde değil surat yaptım niye olduğunu bilmiyorum sonra da üzüldümmçok dengesiz oldum yaaa
günaydın şekerlerrrrrrrrr..nassınııızzzzz bakalımmm?ben eşimin dengesini bozdum sabah sabah...2 gündür canım bir börek çeşidi çekiyor dün öylesine tebsi böreği şeklinde olmayanını aldık bugün dedim ki bak burada tebsi ve kare şeklinde kesileni yoksa alma dünkünden alırızz..benim dediğimi duymamış normalinden almış ister istemez elimde değil surat yaptım niye olduğunu bilmiyorum sonra da üzüldümmçok dengesiz oldum yaaa
Olur öle şeyler bende yapıyorum eminmki herkesde vardır bu bizim dengesizliklerimizden kaydirigubbakcemile3
şekerim biz hamileyiz yapcak bişey yok. akşam sıkıca öpersin kocanı Şeniz geçer üzme kendini. onlar bizi biliyolar bişey olmaz
öptüm canım kusura bakma falan dedim ama içim acıdı valla ne biçim oldum ben diyee..kıyamadımm eşime senağlama elinden geleni yapıyor oysa kiii..daha önce de başka bişi de daha aynısını yapmıştım aralık gelse de zavallım kurtulsa bu sorunlarımdan...
:roflol: alemsin kzıım senn...asıl yavrum sen asıll hatta asılı kall mümkünseee hihoyyyt
aminnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:sizinde bitanem cümlemizeee
Günaydın kızlar. Gününüz iyi geçsin.
neriman senin nie albüm yok şekerim heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?