2009 Aralık Anneleri

Şu yüzük olayını daha önce denediğimde yusyuvarlak dönüyordu. Şimdi hem göbeğimin üstünde hem elde denedim. Elim titremediği halde yüzük titreye titreye yandan yandan yapıyor. Saç ile denedim.

sayfanı üstünde reklam varya orda bikinili mankenler çıkıyor
yaaa bize nispet yapar gibi bu ne yaaaaaaaa ....
gıcıklarrrrrrrrrrr kötükedihüso

günaydın şekerlerrrrrrrrr..nassınııızzzzz bakalımmm?ben eşimin dengesini bozdum sabah sabah...2 gündür canım bir börek çeşidi çekiyor dün öylesine tebsi böreği şeklinde olmayanını aldık bugün dedim ki bak burada tebsi ve kare şeklinde kesileni yoksa alma dünkünden alırızz..benim dediğimi duymamış normalinden almış ister istemez elimde değil surat yaptım niye olduğunu bilmiyorum sonra da üzüldümm çok dengesiz oldum yaaa

Olur öle şeyler bende yapıyorum eminmki herkesde vardır bu bizim dengesizliklerimizden kaydirigubbakcemile3
şekerim biz hamileyiz yapcak bişey yok. akşam sıkıca öpersin kocanı Şeniz geçer üzme kendini. onlar bizi biliyolar bişey olmaz

Canım hormonlarımızın altüst olduğunu biliyoruz. Elimizde olmayan sonuçlara varıyoruz. İşimiz zor. Eşlerimize sadece anlayış düşüyor. Herşeyi yaşayan biziz ve anlatmak çok zor. Bol bol hatırlatmak gerekiyor gücümüz yettiğince. Allah yardımcımız olsun.

öptüm canım kusura bakma falan dedim ama içim acıdı valla ne biçim oldum ben diyee..kıyamadımm eşime senağlama elinden geleni yapıyor oysa kiii..daha önce de başka bişi de daha aynısını yapmıştım aralık gelse de zavallım kurtulsa bu sorunlarımdan...

şimdi arkadaşımı aradım yarım saat olmuş ayılmış. sezeryanla doğum yaptı. sesi berbattı yok ya ben normal istiyorummm mafoldumben
Normal çıkanıda gördüm hakiri kikiri çıkıyorlar offffffffffffffffff

Ağlama bak dövcem şimdiii huuu klava: olcak şeyler bunlar yeter üzülme. bende bahane arıyorum ağlamak için ama ii yapmıyorz hadi gül bakimmmmmmm:1hug:

:roflol: alemsin kzıım senn...asıl yavrum sen asıll hatta asılı kall mümkünseee hihoyyyt
aminnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: sizinde bitanem cümlemizeee

AMİN CANIM

Günaydın kızlar. Gününüz iyi geçsin.

GÜNAYDIN CANIM BEN BİRAZ GEÇ KALIYORUM SİZE YETİŞEMİYORUM YAA

neriman senin nie albüm yok şekerim heee

YA BENİM İŞ YERİNDEKİ BİL. RESİMLERİM YOK HAFTA SONU ATACAĞIM BAKALIM
sadece vesikalik resim var onu kayayımda beni görün bide bakalım

günaydın canım aman canım ufak şeyler için ne kendini üz ne eşini diyeceğim ama bende az çektirmiyorum eşime laf aramızda

seçillllllll nerimannnnnnnn sizin nie isimlerinizin yanında artı çıkıyo (alt tarafta).
topiğin ağasımısınız lennn sizzzzzzzzzz aloooooooooooooo kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…