kaydirigubbakcemile3kızlar kocakarı ısı felan dıyosunuz ama annem bunu almanyaa ogrenmıs yzuk falını
ben orda dogmusum annemın demesıne gore düşükler bile cıkıyormus annem kendınden bılıyor...
ama annem saca takıp yapıyor yuzugu ...
ileri geri erkek
daire ise kız
kızlar hepiniz yaptıysanız yazın hadiiii alkisalkisalkis
hadi meral yapsanaaaaaaahihoyyythihoyyyt:teytey:
hatırlıyorum seni hoşgeldinnn.dr arıyordun hatta sana bir hekim önermiştim.naptın buldun mu dr?
neriman tam yorum yazıyodum sildin resmi :))
ay ay kıyamazsın kocasınaaaaaagünaydın şekerlerrrrrrrrr..nassınııızzzzz bakalımmm?ben eşimin dengesini bozdum sabah sabah...2 gündür canım bir börek çeşidi çekiyor dün öylesine tebsi böreği şeklinde olmayanını aldık bugün dedim ki bak burada tebsi ve kare şeklinde kesileni yoksa alma dünkünden alırızz..benim dediğimi duymamış normalinden almış ister istemez elimde değil surat yaptım niye olduğunu bilmiyorum sonra da üzüldümmçok dengesiz oldum yaaa
aaayyy bakalım biz nasıl doğuracağızşimdi arkadaşımı aradım yarım saat olmuş ayılmış. sezeryanla doğum yaptı. sesi berbattı yok ya ben normal istiyorummm mafoldumben
Normal çıkanıda gördüm hakiri kikiri çıkıyorlar offffffffffffffffff
muhalefet seçil aykırı şey seniii -tatlicadiarzu-
YA GEÇEN DOĞUM GÜNÜMDE ÇEKİLENLER VARMIŞ BİLGİ İŞLEM ŞİMDİ GÖNDERECEK HEPSİNİ BİR KOYAYIM DEDİM
GÖRDÜN MÜ BENİ :kedi:
Meralcİm seen nasılsın halİnİ hatrınıda soramadım bugÜn canım
canım bu sitede ki her arkadaşım gibi sende önemlisin kaydirigubbakcemile5bende sana o hastaneyi önermiştim...opuyorumnanaktangörüşemk üzere..ya benim bu sitede kaçırdığım şey ne buldum ben sürekli sayfa refresh liyorum kim neler yazıyo diye meğer sayfa ilerliyo refresh benm en son yazdığm sayfada kalıyo :) rezillik şükür doktor buldum Kadıoğlu hastanesine gidiyorum doktorum oğuzhan bey tavsiye üzerine ona gidiyorm bi de testler için oscar gebelik var şişli namlının üstünde bi de ordaki dr a öle bir ararken çiftledm en son 28inde gittm çok şükür 2li test de bi olumsuzluk çıkmadı öyle yani.bu arada hatırlaman beni çok mutlu etti :gitme:
afiyet bal şeker olsun.yarasınnnnnnnnnnben yemeğe çıkıyorum görüşrüz kızlarrr afiyet olsun herkese
kıslar ben yemeğe çıkıyorum.
hepinize afiyet olsun
Canım hormonlarımızın altüst olduğunu biliyoruz. Elimizde olmayan sonuçlara varıyoruz. İşimiz zor. Eşlerimize sadece anlayış düşüyor. Herşeyi yaşayan biziz ve anlatmak çok zor. Bol bol hatırlatmak gerekiyor gücümüz yettiğince. Allah yardımcımız olsun.
muhalefet seçil aykırı şey seniii -tatlicadiarzu-
ay ay kıyamazsın kocasınaaaaaa
canım benim bende rarada bu tarz hareketler yapıyorum ama kıyamam anlayışları eşlerimiz varda seslerini çıkarmıyorlar.
gerçekten ya sağolsunlarr..nasıl hakkını öderiz onlarınnn...ya bi de babama bakıyorumm eşim babam gibi olsaydı ne yapardımm:))
aaayyy bakalım biz nasıl doğuracağız
seçil kısııııııııııııımbak ne diyor sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmaz:
iyi canım dün ve bugün biraz yoğunum ara ara yazabiliyorum.onunda dışında dişimde bir ağrı var canımı sıktısenağlama sinir oldum yani
sen nasılsın senin keyfin nasıl peki?
yarasın bal şeker olsunnnnn kuzucummmmmmmkıslar ben yemeğe çıkıyorum.
hepinize afiyet olsun
affiyettttttttttttt osssunnnnnn şekerrrrrrrimmmmmmmmmmmmmmmmben yemeğe çıkıyorum görüşrüz kızlarrr afiyet olsun herkese
selam beyaz beyaz tek sen varsin galiba bu bebekl ticker nasil yaptin banada söylermisin buarada bebislerimiz birbirine yakinmis 12+1
canım bi tane sayfa var oradan hazırlanıyor ama o sayfanın adresini ben profilimden bi bakayımmm yazayım sana canım...ayyy evet bebeişlerimiz çok yakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?