2009 Aralık Anneleri

Diş ağrın geçti mi Meral?
bugün şükür çoooooook iyiyim.
keyfimizde yerinde çalışıyoruz yavrumla.
sen nasılsın deniz?

benım hala sabah akşam midem bulanıyor sizinde oluyor mu
ooooooooooooo ooooooooooooooo
bende zati olmadı desem yeridir.
şimdi ise hiiiiiiiiiç kalmadı. maşallah deyin aman haaa
beslenmene dikkat et tatlım.
meral göbişinn resmini koyacaktı

ay unuttum yine.
akşam kayınvalidemlere gittik.
bugün ya da yarın ameliyat alucak.
göbeğinde göbek fıtığı varmış. enterasan geldi banada. onları ziyaret edelim dedik. dur ben buradan birine çektireyim göbeğimi:asigim:

günaydınnn herkesee
bugün benden hayır yok sizeee... boynum tutuk düzelene kadarda yazamam kolllarım bile ağrıyo. size ii sohbetler
canıııımm öpreyim de geçsiinn, günaydın kuzuma!!! opuyorumnanaktan
bu arada diş ne alemde? dr.la görüştün mü? gece tutmamıştır inşallah ağrı sancı?
günaydın Pelin, günaydın kızlar
günaydınn canıımmm buyrunnnnnnnnn
benım hala sabah akşam midem bulanıyor sizinde oluyor mu
yaa hala geçmedi mi onlar? CADIARZU

süppriiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz

ben burdayıııııııımmmmmmmmmmmmmmm

heheee 7 den beri bekliyorum sizi.. göbişimi çektim ama ekleyemiyorumm.. neden oluyor acep? error veriyor..

geçmiş olsun kayınvalidene meral maşallah maşallah aman olmasın bu saatten sonrada olmaz sanırım mıde bulantısı sende ben sabah açken ve gece yatmadan önce acıkırken oluyo ya 5.aya baslayacagım benım hale bak.inşallah bu hafta geçer 4 aydan sonra kalmaz diyorlardı.

nasılsın cnm bebiş nasıl bugün

iyiyim canım bu hafta çok şükür, bebiş nasıl inan çok merak ediyorum.1,5 aydır görmüyoruz, hafta sonu doktora gidecez. belki cinsiyet de öğreniriz. çok merak ediyorum. sen öğrenmedin dimi?

süppriiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz

ben burdayıııııııımmmmmmmmmmmmmmm

heheee 7 den beri bekliyorum sizi.. göbişimi çektim ama ekleyemiyorumm.. neden oluyor acep? error veriyor..

günaydın şekerim, hoşgeldin, hata vermesinin nedeni dosyanın büyük olması 90 küsür kb.a kadar izin veriyor ve dijital makinalarda çekilmiş resimleri eklemek çok zor.

Günaydın kızlaar a.s.
hepiniz iyisiniz inşallah, ben çok iyi takip edemiyorum ama fırsat buldukça giriyorum.
Bu göbek fotoğrafları güzel fikir:CüvCüv: ben de çok merak ediyorum... göbeğim var ama 3 ayda hemen belli olurmu, yediklerimdendir diyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…