canıııımm öpreyim de geçsiinn, günaydın kuzuma!!! opuyorumnanaktan
bu arada diş ne alemde? dr.la görüştün mü? gece tutmamıştır inşallah ağrı sancı?
gece tutmadı aslında arkadaşımı aradım akşam çıkmadan hastası vardı. evden arardım dedim. ağrım olmayıncada unuttum canım.
günaydınn canıımmm buyrunnnnnnnnn
yaa hala geçmedi mi onlar? CADIARZU
beceriksiiiiiiiiiiz senisüppriiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz
ben burdayıııııııımmmmmmmmmmmmmmm
heheee 7 den beri bekliyorum sizi.. göbişimi çektim ama ekleyemiyorumm.. neden oluyor acep? error veriyor..
sağol pelincim.geçmiş olsun kayınvalidene meral maşallah maşallah aman olmasın bu saatten sonrada olmaz sanırım mıde bulantısı sende ben sabah açken ve gece yatmadan önce acıkırken oluyo ya 5.aya baslayacagım benım hale bak.inşallah bu hafta geçer 4 aydan sonra kalmaz diyorlardı.
iyiyim canım bu hafta çok şükür, bebiş nasıl inan çok merak ediyorum.1,5 aydır görmüyoruz, hafta sonu doktora gidecez. belki cinsiyet de öğreniriz. çok merak ediyorum. sen öğrenmedin dimi?
deniiiiiiiiiiz hadi hayırlısı bakalım
kocamaaaaaaan olmuştur yavrun annesi.
ay bende görmek istiyorum ne yapsak acaba. ama yok kontrol zamanımı bekliyeceğim.
seçil gibi sapıklıklar yapmıycam.lülülülülülü
bende 27 haziranda gideceğim.
bugün şükür çoooooook iyiyim.
keyfimizde yerinde çalışıyoruz yavrumla.
sen nasılsın deniz?
çok şüşür diş ağrın geçmiş, ben de iyiyim, bugün göbek resmi ekleyecem :))
ekle hemen bekliyoruz
bende hiç olmadı, midem sağlam benim :))
a aa pelin şimdi tartıya çıktım 65 olmuşum.. 67 idim geçen gün..
günaydınnn herkesee
bugün benden hayır yok sizeee... boynum tutuk düzelene kadarda yazamam kolllarım bile ağrıyo. size ii sohbetler
gunaydın kızlar
benım hala sabah akşam midem bulanıyor sizinde oluyor mu
süppriiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz
ben burdayıııııııımmmmmmmmmmmmmmm
heheee 7 den beri bekliyorum sizi.. göbişimi çektim ama ekleyemiyorumm.. neden oluyor acep? error veriyor..
günaydııın herkese
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Günaydın kızlaar a.s.
hepiniz iyisiniz inşallah, ben çok iyi takip edemiyorum ama fırsat buldukça giriyorum.
Bu göbek fotoğrafları güzel fikir:CüvCüv: ben de çok merak ediyorum... göbeğim var ama 3 ayda hemen belli olurmu, yediklerimdendir diyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile3
şişlık oluyor canım bazen çok sıvı alınca ve gaz şişlıği oluyor şimdi vücut biraz alıştı hamılelıge toparlamışsındır.ya tabı herkes kendıne göre yanı eskı halını bıldıgı için çok şişmiş geliyor ama maşallah iyisin sen benım bel falan kayboldu :)
ekledim ekledim kızlar...
maşallah ...bebiş yakışmış, çok zayıfmışsın canım. Şimdi daha iyisin. Benim göbeğimde seninki kadar var
çok şükür yok ağrım cnım. Ara ara beni gerecek. Görünen o.aman iyi kuzum, ağrı olmasın da!!
Kayınvaliden için de çok geçm,iş olsun, allah şifa versin..
Bu arada aha da koydum otomu 2 adet... Bakasın göresin halimi..
Dün de dalga geçiodun ya bak 2 fazla kilomu vermişim bilee kaydirigubbakcemile2
günaydın nerimaaaaaaaaaaaanmarelcim günaydınn nasılsın kayınvalidenede çok geçmiş olsun
=))) bak bak şunu yap kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bel mel kalmaz anam o zaman =)))) lülülülülülü
günaydın güzel anneler
herkes nasıl?bu sayfayı okudum sadece göbişlerin fotolarınımı koydunuz nerde nerde bende bakacaaaaammmm
buralardayım yine gelirim şekerler.....
günaydınnn kızlarrrr benim bebiş sizlerden azcık geri olduğundan pek katılamıyorum daha benim ikili testim pazartesi yapılcak inşallah hayırlısıyla ii sonuçlar alırım ama girip sizleri okuyorummm.
buarada pelinnnnnnnn çooook sağol canımmmm limonata tarifin için hemen o akşam yaptımm oh bi içtim bi içtimmm yarasın bebişimeeee..çoook kolay tarifmiş opuyorumnanaktan
kızlar ben dün akşam hissettim galiba bebeğimi sanki göz seğirmesi gibi
hissediyomusuz sizde
erkenmi acaba daha CADIARZU
afiyet bal şeker olsun bebişine dualarım senınle inşllahh ii sonuçlarını bildir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?