2009 Aralık Anneleri

süppriiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz

ben burdayıııııııımmmmmmmmmmmmmmm

heheee 7 den beri bekliyorum sizi.. göbişimi çektim ama ekleyemiyorumm.. neden oluyor acep? error veriyor..
beceriksiiiiiiiiiiz seni

sağol pelincim.
aman olmasın bulantılarım. aç kalmamaya gayret et.ben sürekli atıştıran biri olarak midemin bulanmamasını buna borçluyumkaydirigubbakcemile3

a aa pelin şimdi tartıya çıktım 65 olmuşum.. 67 idim geçen gün..

şişlık oluyor canım bazen çok sıvı alınca ve gaz şişlıği oluyor şimdi vücut biraz alıştı hamılelıge toparlamışsındır.ya tabı herkes kendıne göre yanı eskı halını bıldıgı için çok şişmiş geliyor ama maşallah iyisin sen benım bel falan kayboldu :)

aman iyi kuzum, ağrı olmasın da!!

kayınvaliden için de çok geçm,iş olsun, Allah şifa versin..

bu arada aha da koydum otomu 2 adet... bakasın göresin halimi..

dün de dalga geçiodun ya bak 2 fazla kilomu vermişim bilee kaydirigubbakcemile2

günaydınnn herkesee
bugün benden hayır yok sizeee... boynum tutuk düzelene kadarda yazamam kolllarım bile ağrıyo. size ii sohbetler

günaydın canım çok geçmiş olsun yazma dinlen inşallah çabuk geçer

gunaydın kızlar

benım hala sabah akşam midem bulanıyor sizinde oluyor mu

günaydın pelincim olmazmı dün çok iyiydim bugün midem bulanıyor yaaa

süppriiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz

ben burdayıııııııımmmmmmmmmmmmmmm

heheee 7 den beri bekliyorum sizi.. göbişimi çektim ama ekleyemiyorumm.. neden oluyor acep? error veriyor..

günaydın bernacım hadi koyda görelim bakalım göbişini merak ediyorum

günaydııın herkese
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın canım nasılsınnnnn

günaydın canım gaz olabilir ilk aylarda oluyor

=))) bak bak şunu yap kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bel mel kalmaz anam o zaman =)))) lülülülülülü

maşallah ...bebiş yakışmış, çok zayıfmışsın canım. Şimdi daha iyisin. Benim göbeğimde seninki kadar var

saol canım... sigara bırakınca da aldım kilo. iyi oldu..

bu arada foto koyunca haber verin de bakalım..

ilk koyan ben mi oldum yaa?

dediğiniz gibi boyutu küçüğe alıp çektim hemen yükledi... alkisalkisalkis

günaydınnn kızlarrrr benim bebiş sizlerden azcık geri olduğundan pek katılamıyorum daha benim ikili testim pazartesi yapılcak inşallah hayırlısıyla ii sonuçlar alırım ama girip sizleri okuyorummm.

buarada pelinnnnnnnn çooook sağol canımmmm limonata tarifin için hemen o akşam yaptımm oh bi içtim bi içtimmm yarasın bebişimeeee..çoook kolay tarifmiş opuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler
herkes nasıl?bu sayfayı okudum sadece göbişlerin fotolarınımı koydunuz nerde nerde bende bakacaaaaammmm
buralardayım yine gelirim şekerler.....

[QUOTE=hazan007;7390631
günaydın pelincim olmazmı dün çok iyiydim bugün midem bulanıyor yaaa

gunaydın cnm inşallah buaydan sonra kalmayacak rahatlayacagız

çok şükür yok ağrım cnım. Ara ara beni gerecek. Görünen o.
Rabbim herkezin şifasını versin anacım.

marelcim günaydınn nasılsın kayınvalidenede çok geçmiş olsun
günaydın nerimaaaaaaaaaaaan
sağol tatlım

kızlar ben dün akşam hissettim galiba bebeğimi sanki göz seğirmesi gibi
hissediyomusuz sizde
erkenmi acaba daha CADIARZU

afiyet bal şeker olsun bebişine dualarım senınle inşllahh ii sonuçlarını bildir bize

kızlar ben dün akşam hissettim galiba bebeğimi sanki göz seğirmesi gibi
hissediyomusuz sizde
erkenmi acaba daha CADIARZU

bende hissediyorum canım çok erken diyolar ama gerçektende hissediyorum :kedi:

birde kızlar ben angelsound aldım hakkında bilginiz var mı? bebeğin kalp atışlarını dinliyorum doktora gidince sorucam zararı var mı diye ama şimdi korkudan iki günde bir dinliyorum

afiyet bal şeker olsun bebişine dualarım senınle inşllahh ii sonuçlarını bildir bize

tabii cnm beniim inşallah bende kıskandım göbüşümü çekip yarın eklicem benimki akşamları kocaman oluyooo dahada büyüsün çok hoşuma gidiyor delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…