2009 Aralık Anneleri

canım içine sinmediyse değiştir gitsin.
memlekette dr çooooooooooook
içinin ısındığı biri olması şart bence.

Bulabilsem keske. Istanbul Beylikdüzünde oturuyorum ben . Oralarda gidebilecegim fazla hastane secenegim yok acikcasi Medicana International hastanesi var . Oraya gidiyorum . Umarim giden doktorum yerine icime sinen bir doktor gelir. Varsa tavsiye sevinirim duymaktan.

kıslaaaaaaaaaaaaar yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşımız vaaaaaaaar
istanbullular help help
cinsiyeti kaç haftada ögrendiniz .kaydirigubbakcemile3

canım ben 12+5 'de öğrendim.:lepi:

yaa nerde... iş güç çok be yavrucum... bi yandan çıktı alıyorum bi yandan sizi takip ediyorum.. kopamıyorum da sizden =))
ayy hadi hayırlı haberlerle dönesin inşallaahh:Saruboceq:. bak benim içime erkek doğdu... sağlıklı olsun da inş:Saruboceq:allaahh
kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar
hoşgeldiiinnnn a.s.
canım öncelikle Allah tekrardan şifa versin kayınvalidene...

"4"ü görünce çok sevindim.. elal olsuuunnn!!! alkisalkisalkis bu kadar yorulmayacaksın en azından..

günaydın kızlar nasılsınız
ayy bugün benim çok başım dönüyor kafamı kaldıramıyorum
çokkk kötüyümmm midem de bulanıyorr :sinifsinif:
ya nerimancım noluyiii sana.. bi geçmedi be canım şu bulantılar.. okuyup üflesem mi ne? CADIARZU
canım akşam hastanedeydik aklıma dahi gelmedi.
hafta sonu halledeceğim inşallahkaydirigubbakcemile5
unutma artık ama bacım yaaa lmaz:
seni akılllı seniiiiiiiii!!!!! valla ben de sabah koydum ama o düşünceyle değil kaydirigubbakcemile3 meraklılara göstereyim göbişimi dedim biran önce gamyoncuiremsu
tünaydın güsel anneler nasılsınızzzzzzzzzz????
seçiil hşgeldin bacım!!

biz iyiyiz sen nasılsın? yahşi oğlun nasıl?

kızlar selam yokmu yaaaaaaaaa
selaaammm =)))

Herkese Gunaydinlar . Bugun bende cok keyifli sayilmam . Dunden beri ustumde bi halsizlik filan var . Bugunde karnimin sol tarafimda bi aci var . Biraz gecsin ariyim diyorum doktoru .
geçmişler olsun sana da!! :Saruboceq:
ama neden kimse benle ilgilenmiyor :sinifsinif: mafoldumben senağlama :çok üzgünüm:
nerimaaannnn Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
evet meral yaaa.. offf.. hamile bi bayana yapılır mı bu yaa!!! reva mı!!! :gitme:
beni sevmiyormusunuz artık :çok üzgünüm:
ben eni seviom bi kerem... kim demiş!! :umursamaz:
Kızlar Çoook İŞİm var ben Çıkıyorum Çoook ÖpÜyorum sİzİ:))
görüşürüz serayyy Şeniz
günaydın kıslar bebeişler ve sizler iyisinizdir umarım.:kedi:

ben bulantılarla uyandım .bulantı ne zman geccek. :umursamaz:
ahhh ahh artık geçsin!!

Juliet ben 11+5 te göz yanılması değilse pipiyi gördüm =))) :teytey: dr. da olabilir diyo.. o zamandan beri gitmedik. haftaya hem 3lü için gideceğiz hem o zaman öğreneceğiz cinsiyet...

ya kızlar benim içimden kız geçiyor artık yaa.. ne biliyim karıştım..

yaaa bende haftaya ikili teste gidcem bernaa.

12 haftada küçük ultrosun ama.bende görürüm inş pipiyi.eşim erkek istiyo .:kedi:

ben hamile kalalı erkek geçiyo hayırlı olsun umarım saglık hayırlı bir erkek evladım olur..Şeniz

inşallah canım, sağlıklı olsunlar, bir sorun olmasın yeter...:Saruboceq:

bu arada Beyza da kim? lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…