2009 Aralık Anneleri

ooo bahar benim yerime de süslen yaaa.. napayım yazıcı başında mahvoldummmmm

sedacım memnun oldumm =))) vereliniortak

ya bende yarın ikili test yaptırıcam doktorum o zaman cinsiyeti belli olur dedi ama herkes hemen belli olmaz 4.aydan sonra belli olur falan diyor. Kesin ikili testte belli oluyor ama değilmi ayyyy çok heyecanlıyım ben yaaa

ya bende yarın ikili test yaptırıcam doktorum o zaman cinsiyeti belli olur dedi ama herkes hemen belli olmaz 4.aydan sonra belli olur falan diyor. Kesin ikili testte belli oluyor ama değilmi ayyyy çok heyecanlıyım ben yaaa

kaç haftalık canım seninki..kaydirigubbakcemile3

canım genelde ikili test zamanlarında organlar belli oluyor ama dr.lar söylemiyor.. şanslıysan dr.un söyler.. kimi bekletiyor işte..

:roflol::roflol::sm_cool:

:teytey: :teytey: delikafadulden :lepi: kaydirigubbakcemile5

Hayırlı cumalarınız olsun arkadaşlar. Umarım iyisinizdir. Sıkıntılı durumda olan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum. Sizden kitap tavsiyesi istiyorum. Hiç kitap takip edeniniz var mı? Bebek gelişimi ile ilgili netten bilgi alıyorsunuzdur ama genede belki aranızda vardır diye sorma ihtiyacı hissettim. Netten nedenini bilemediğim bir sıkıntı geliyor birşey okurken de. Bu arada bir arkadaşım numune için linkler vermişti. Ben de arsızca istedim, dayanamadım da. :)) ılk hediyesi 2 adet bebek bezi. :)))) Çok güzel bir duygu arkadaşlar yaaa. Allah sonuna kadar yardımcımız olsun hepimizin inşallah..

bchg ben de yaz tatilinde gideyim anamın evine üye olucam.. bakalım artık

baharıımmm hşgeldinnn bebeişimm

aa bahar sandım nermiaaan =))) çok pardooonnnnnnn öperim seniiii, keyfin yerine geldi mi?

erken olmuş kıslar.peki 4 boyutlu ultrasondamı. küçüktemiydi.kaydirigubbakcemile3
KÜÇÜK ULTRASONDA GÖRDÜ BENMKİ

meralcimle biricik kızına afiyet olaa, yarıyaaa=))) bi de muckaaa
ikimizde çok doyduk hatta şiştik

kızlar merhaba herkeseeee
bugün izin yaptım şimdi kuafördeyimmm ama gene sizden kopamadımmm :))))
siz napıyoısunuzzzz
süslü şey seni
neler neler yaptırdın saçına bakalım
kız bu arada saçlarına boyada yasak ne yapıcan?

hayırlı cumalar fıstık
bende bir kitap var ama ismini dahi hatırlamıyorum.
kardeşimdden almıştım süper resimli ve fotograflı
ben geldim kızlar bernacım bende seni çok seviyorummm :1hug:

hoş geldinvereliniortak

kızlar bende dün ikili teste gittim, doktorum doğum tarihimi normalden 1 hafta öne çekti.sata göre 11+5 ti ama 12+ 5 olduk. doktorum artık cinsiyet söylemiyomuş ikili testte, kesin olmadığı için. bi hastasında değişiklik olmuş bi sürü şey söylemiş adama oda karar vermiş artık söylemiyomuş. bende istemedim açıkçası kesin olmadan öğrenmek istemiyorum. kendimi şartlandırmak istemiyorum. biraz daha sabır :)

selam kızlar, geçmişi okuyamayacağım çok yazmışsınız, herkes iyi mi? Ben sabaha göre daha iyiyim, yemekten sonra düzeldim sanırım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…