ooo bahar benim yerime de süslen yaaa.. napayım yazıcı başında mahvoldummmmm
sedacım memnun oldumm =))) vereliniortak
Julietin hareketlere bak yaaa sositososito :roflol:
ya bende yarın ikili test yaptırıcam doktorum o zaman cinsiyeti belli olur dedi ama herkes hemen belli olmaz 4.aydan sonra belli olur falan diyor. Kesin ikili testte belli oluyor ama değilmi ayyyy çok heyecanlıyım ben yaaa
canım genelde ikili test zamanlarında organlar belli oluyor ama dr.lar söylemiyor.. şanslıysan dr.un söyler.. kimi bekletiyor işte..ya bende yarın ikili test yaptırıcam doktorum o zaman cinsiyeti belli olur dedi ama herkes hemen belli olmaz 4.aydan sonra belli olur falan diyor. Kesin ikili testte belli oluyor ama değilmi ayyyy çok heyecanlıyım ben yaaa
:roflol::roflol::sm_cool:
KÜÇÜK ULTRASONDA GÖRDÜ BENMKİ
erken olmuş kıslar.peki 4 boyutlu ultrasondamı. küçüktemiydi.kaydirigubbakcemile3
yaa nerde... iş güç çok be yavrucum... bi yandan çıktı alıyorum bi yandan sizi takip ediyorum.. kopamıyorum da sizden =))
ayy hadi hayırlı haberlerle dönesin inşallaahh:Saruboceq:. bak benim içime erkek doğdu... sağlıklı olsun da inş:Saruboceq:allaahh
hoşgeldiiinnnn a.s.
canım öncelikle Allah tekrardan şifa versin kayınvalidene...
"4"ü görünce çok sevindim.. elal olsuuunnn!!! alkisalkisalkis bu kadar yorulmayacaksın en azından..
AMİN CANIM BENİM
kesinlikle bende mutluyum
4'DE ÇIKMAK HEMDE 1 YIL SÜPER
ya nerimancım noluyiii sana.. bi geçmedi be canım şu bulantılar.. okuyup üflesem mi ne? CADIARZU
unutma artık ama bacım yaaalmaz:
fırsat dahi olmuyor.
selamını dahi yataınca hatırladım canikom
seni akılllı seniiiiiiiii!!!!! valla ben de sabah koydum ama o düşünceyle değil kaydirigubbakcemile3 meraklılara göstereyim göbişimi dedim biran önce gamyoncuiremsu
seçiil hşgeldin bacım!!
biz iyiyiz sen nasılsın? yahşi oğlun nasıl?
selaaammm =)))
geçmişler olsun sana da!! :Saruboceq:
nerimaaannnn Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
evet meral yaaa.. offf.. hamile bi bayana yapılır mı bu yaa!!! reva mı!!! :gitme:
yapııııııııııııılmazzzzzzzzzz
ben eni seviom bi kerem... kim demiş!! :umursamaz:
görüşürüz serayyy Şeniz
ahhh ahh artık geçsin!!
ikimizde çok doyduk hatta şiştikmeralcimle biricik kızına afiyet olaa, yarıyaaa=))) bi de muckaaa
yaaa bende haftaya ikili teste gidcem bernaa.
12 haftada küçük ultrosun ama.bende görürüm inş pipiyi.eşim erkek istiyo .:kedi:
ben hamile kalalı erkek geçiyo hayırlı olsun umarım saglık hayırlı bir erkek evladım olur..Şeniz
süslü şey senikızlar merhaba herkeseeee
bugün izin yaptım şimdi kuafördeyimmm ama gene sizden kopamadımmm :))))
siz napıyoısunuzzzz
hayırlı cumalar fıstıkHayırlı cumalarınız olsun arkadaşlar. Umarım iyisinizdir. Sıkıntılı durumda olan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum. Sizden kitap tavsiyesi istiyorum. Hiç kitap takip edeniniz var mı? Bebek gelişimi ile ilgili netten bilgi alıyorsunuzdur ama genede belki aranızda vardır diye sorma ihtiyacı hissettim. Netten nedenini bilemediğim bir sıkıntı geliyor birşey okurken de. Bu arada bir arkadaşım numune için linkler vermişti. Ben de arsızca istedim, dayanamadım da. :)) İlk hediyesi 2 adet bebek bezi. :)))) Çok güzel bir duygu arkadaşlar yaaa. Allah sonuna kadar yardımcımız olsun hepimizin inşallah..
ben geldim kızlar bernacım bende seni çok seviyorummm :1hug:
selam kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli?lülülülülülü
selam kızlar, geçmişi okuyamayacağım çok yazmışsınız, herkes iyi mi? Ben sabaha göre daha iyiyim, yemekten sonra düzeldim sanırım kaydirigubbakcemile2
bugün herkezde cuma mahmurluğu var anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?