aynen bendede öyle canımöyle valla yemekte yedim iyice ağırlık çöktü sanki
bi uyuyasım varki sormayın
dualarımız seninleyarın ikili test sonucumu alıcam bende dua edin benim için kötü bişey çıkmasın :Saruboceq:
ben de iiyim canım teşekkür ederim İŞ YERİNDE ÇOK YOĞUNUM PEK GİREMİYORUM BU YÜZDEN AMA HEP AKLIMDASINIZ ŞEKERLER
yarın ikili test sonucumu alıcam bende dua edin benim için kötü bişey çıkmasın :Saruboceq:
selam canlarımmm çok özldm sizi yahuu. kaç gündür çok yoğunum girmyom pek
nasılsınız bakemmm
inşallah sonuçlar iyi çıkar cnm.ben 2li teste gittğimde öğrenmiştim :) erkek olduğu...
2li test sonuçları iyi çıkanların gözuydın
maşallah böyle iyi haberlerle devam edelim inşallah
beni sevmiyormusunuz artık :çok üzgünüm:
selam canlarımmm çok özldm sizi yahuu. kaç gündür çok yoğunum girmyom pek
nasılsınız bakemmm
canım hoşgeldin, iyiyiz sen nasılsın?
Ben de pek giremiyorum canım. Akşama da yemeğe misafirim var. Kolay kolay yemekler yapıp kurtulmak istiyorum. Hiç halim yok
yarın ikili test sonucumu alıcam bende dua edin benim için kötü bişey çıkmasın :Saruboceq:
hayırlısı olsun.kaydirigubbakcemile5
canım sağlığı nasılmış?kızlar bende dün ikili teste gittim, doktorum doğum tarihimi normalden 1 hafta öne çekti.sata göre 11+5 ti ama 12+ 5 olduk. doktorum artık cinsiyet söylemiyomuş ikili testte, kesin olmadığı için. bi hastasında değişiklik olmuş bi sürü şey söylemiş adama oda karar vermiş artık söylemiyomuş. bende istemedim açıkçası kesin olmadan öğrenmek istemiyorum. kendimi şartlandırmak istemiyorum. biraz daha sabır :)
iyiyz kuş üzümü sen nasılsın? lülülülülülüselam kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli?lülülülülülü
selam gülşah
ben iyiyim yemekten sonra bir uyku bastırdıki sorma gitsin
sen nasılsın canım
ben iyiyim, yoğunum, omuzlarım göçtü... sen nasılsın şekerim? nedense yemekler bize hep iyi geliyor=)) uykusu da olmasa CADIARZUselam kızlar, geçmişi okuyamayacağım çok yazmışsınız, herkes iyi mi? Ben sabaha göre daha iyiyim, yemekten sonra düzeldim sanırım kaydirigubbakcemile2
bi kere dua edin benim için kötü bişey çıkmasın değil!!!!yarın ikili test sonucumu alıcam bende dua edin benim için kötü bişey çıkmasın :Saruboceq:
biz iyiyiz seni sormalı yoğun insan! kaydirigubbakcemile3selam canlarımmm çok özldm sizi yahuu. kaç gündür çok yoğunum girmyom pek
nasılsınız bakemmm
evet evet arkadaş olsun bebişlerimiz =))) kaydirigubbakcemileBen de öğrenirim diyordum ama göstermedi kendini utangaç yavrucuğum. iki hafta sonra bir daha gideceğim. Belki o zaman belli olur kerata :)
ah ahh bak söz hakkı istiyor yavruummm, büyünce ben okutayım onu kaydirigubbakcemile bak nasıl da hevesli okul için şimdiden hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Ohhh bebişimin öğretmeni de şimdiden hazır. Hem senin bebişle arkadaş olurlar.
[
Ah canım seni sevmez miyiz, nazlı hamişim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?