2009 Aralık Anneleri

herkese ii akşamlara.s. bugün 2 damla kan geldi anınıda en yakın hastanedeydim dr uma bile gitmeyi beklemedim bebekte rahimde kanama yok küçük bir miyom var belki o yapmıştır dedi bebek çok sağlıklı imiş

ben de fırsat dr u sıkıştırdım çünkü nette okudum bu haftada genital bölgede 2 yatay çizgi görülürse kız dikey çizgi var ise de erkek çok yüksekmiş ve dr bana da gösterdi 2 yatay çizgi çok yüksek iht.kız dedi ama çogu dr söylemez aramızda kalsnı dedikaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım, önemli bişey değildir inşallah..

bu çizgiler de tam olarak nerde ya anlamadım..

Merhaba arkadaşlar ablamla bir mağazaya gittik bugün karın kısmı bol bluzlara baktım bir sürü onların bile çoğu olmadı şimdiden çok iri hissettim kendimi moralim bozuldu baya.Pantolon baktım bele göre denediklerim bacak kısmından bol hiç hoşolmuyor.Büyük beden bir bluz aldım çıktım.
Eşimle de dışardayken incecik kızlar geçerken çok kıskandım bugün deli gibi çaktırmadan eşiimi gözledim bakıyo mu diye.Adam bişeyin farkında değil.Ayyy deliriyorum galiba:umursamaz:

kızlar önceki mesajımda doğumu bir hafta öne aldı demiştim ya doğum şuanda 20 aralık görünüyo bende 19 aralık doğumluyum bakalım nolcak :) babamız 1 taşla 2 kuş vuracak galiba. ya çok şanslıdır bu benim kocişim. bebeğimiz 62 mm, ense kalınlığı 2 mm, herşeyi çok sağlıklıymış, kan sonuçlarını haftaya alacağız. allahım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. öyle tatlıydıki meleğim elleriyle yüzüne dokunuyordu. cd ye çekip verdi doktorumuz, seyredip seyredip ağlıyorum şimdi :)

geçmiş olsun canım, önemli bişey değildir inşallah..

bu çizgiler de tam olarak nerde ya anlamadım..

sagol canım dr herşey yolunda dedi çizgiler tam cinsel organın oldugu yerde google a genital tüberkul yaz bilgi çıkıyora.s benim daha önce belli degildi çok büyük iht dedi dr.

OO ne güzel canım belkide bebeğin seninle aynı gün doğar.opuyorumnanaktan
Aynı benim gibisin benimde bebeğim 63 mm çıktı dün ve bir hafta önde çıktı maşallah bebişlerimizehihoyyyt Belki aynı zamanda doğar bebiklerimiz:)Ben de kan tahlili sonuçlarını haftaya perşembe alacam.Hadi bakalım inş. güzel sonuşlar alırız,ben zaten inanıyorum öyle olacaka.s

Merhaba Nehir bende hiçbişey bulamıyorum giyecek ve alacak okadar çok mağaza gezdim ki hiçbişey olmuyoo ne bol hamile kıyafetleri oluyo nede günlük giysilerim.
neyseki 2 elbise alabildim dün akşam değiştire dğiştire giyerim artık bi süre.

Bende özenmiyorum desem yalan olur incecik kızlara bide yaz geldi hepsi açılmış bi güzel..Ama güzel bebişlerimiz için herşeye değer sanırım..

Evet bebeklerimiz için her şeye değer.Tek tesellim onun iyi olması ve zamanı gelince sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım düşüncesiopuyorumnanaktan

Günaydınn Güzell Hamişler.Herkes iyidirr inş.Dün benim karnım ve kasıklarım çok ağrıdı.Tuvaletimi yapcak gibi oluyom ama yaapamıyomm yerimde duramadım ağrıdann hemen doktoruma gittim.Bebeğime baktı iyi Allaha şükür cinsiyetinide kız olabilir dedi Hayırlısı inş.Sonra hemen intihaniyeye git dedi ya gaz spazmı yada dizanteri olabilirsin dedi.Heemen serum bağladılar testlerim yapıldı şükür bişey çıkmadı.Gaz spazmı dedi doktor.Aman kızlarr kendinize çok iyi bakınn Dün ben çok kötüü oldumm.Bi taraftanda sevinçliydim bebeğim içimdeen hep kız geçiyordu.Hayırlı sağlıklı olsun inş.

Günaydın canım çook geçmiş olsun neyseki önemli bişey yokmuş. Demek minik bi kızın olacakmış çok sevindim. Hayırlısıyla ve sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
Ben daha öğrenemedim cinsiyetini bugün ikili test sonuçlarımı götüreceğim doktora inşallah bende görürüm bebeğimi ve cinsiyetini..:Saruboceq:

Günaydın annecikler:)ıyisinizdir umarım.
Buugün uyuyacaktım ama olmadı alt katta ustalar var sanırım 9dabaşladılar patır kütür birşeyler yapmaya vurmaya delmeye.Devam da ediyorlar.Sersem gibi oldum hafiften başım ağrıyor

ÇOk geçmiş olsun canım üşütmemeye çalış özellikle de ayaklarını.
Ayy maşallah kızın olacak sana ne güzell sağlıkla kucağına da alacaksın inş.a.s.Yerim ben o minik hanımı

kıslarrrrrr nasılsınız.... bugün haftasonuya bi ziyaretınize geleyım dedım...bebişler nasıl iyi bakıyosunuz dimi güzel anneler yeğenlerıme...

ben iyiyim çok şükür canlarım..

hepinizi öpüyorum....

Bebeğin sağlıklıymış gözünüz aydın çok rahatlamışsınızdır.
Bu cd'ye çekip veren doktor nerede canım ben bir sürü doktor gezdim şimdiye kadar cd ye çekip verene rastlamadım henüz. Ben de istiyorum yaaa seyretmek bebeğimi.

Herkese Gunaydin.Cok gecmis olsun .. I

İyiyiz canım çok sağol endişelerle ilerleyip duruyoruz bildiğin gibi.Hoşgeldin tabi her zaman beklerizyerimseniben sen de iyisindir inş.:1hug:

canım geçmiş olssun benim de arada bir tutuyor..inşallah şimdi dahaa iyisindir...

bu arada kıslar tünaydınnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…