geçmiş olsun canım, önemli bişey değildir inşallah..
bu çizgiler de tam olarak nerde ya anlamadım..
kızlar önceki mesajımda doğumu bir hafta öne aldı demiştim ya doğum şuanda 20 aralık görünüyo bende 19 aralık doğumluyum bakalım nolcak :) babamız 1 taşla 2 kuş vuracak galiba. ya çok şanslıdır bu benim kocişim. bebeğimiz 62 mm, ense kalınlığı 2 mm, herşeyi çok sağlıklıymış, kan sonuçlarını haftaya alacağız. allahım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. öyle tatlıydıki meleğim elleriyle yüzüne dokunuyordu. cd ye çekip verdi doktorumuz, seyredip seyredip ağlıyorum şimdi :)
Merhaba Nehir bende hiçbişey bulamıyorum giyecek ve alacak okadar çok mağaza gezdim ki hiçbişey olmuyoo ne bol hamile kıyafetleri oluyo nede günlük giysilerim.Merhaba arkadaşlar ablamla bir mağazaya gittik bugün karın kısmı bol bluzlara baktım bir sürü onların bile çoğu olmadı şimdiden çok iri hissettim kendimi moralim bozuldu baya.Pantolon baktım bele göre denediklerim bacak kısmından bol hiç hoşolmuyor.Büyük beden bir bluz aldım çıktım.
Eşimle de dışardayken incecik kızlar geçerken çok kıskandım bugün deli gibi çaktırmadan eşiimi gözledim bakıyo mu diye.Adam bişeyin farkında değil.Ayyy deliriyorum galiba:umursamaz:
Merhaba Nehir bende hiçbişey bulamıyorum giyecek ve alacak okadar çok mağaza gezdim ki hiçbişey olmuyoo ne bol hamile kıyafetleri oluyo nede günlük giysilerim.
neyseki 2 elbise alabildim dün akşam değiştire dğiştire giyerim artık bi süre.
Bende özenmiyorum desem yalan olur incecik kızlara bide yaz geldi hepsi açılmış bi güzel..Ama güzel bebişlerimiz için herşeye değer sanırım..
Günaydınn Güzell Hamişler.Herkes iyidirr inş.Dün benim karnım ve kasıklarım çok ağrıdı.Tuvaletimi yapcak gibi oluyom ama yaapamıyomm yerimde duramadım ağrıdann hemen doktoruma gittim.Bebeğime baktı iyi Allaha şükür cinsiyetinide kız olabilir dedi Hayırlısı inş.Sonra hemen intihaniyeye git dedi ya gaz spazmı yada dizanteri olabilirsin dedi.Heemen serum bağladılar testlerim yapıldı şükür bişey çıkmadı.Gaz spazmı dedi doktor.Aman kızlarr kendinize çok iyi bakınn Dün ben çok kötüü oldumm.Bi taraftanda sevinçliydim bebeğim içimdeen hep kız geçiyordu.Hayırlı sağlıklı olsun inş.
Günaydınn Güzell Hamişler.Herkes iyidirr inş.Dün benim karnım ve kasıklarım çok ağrıdı.Tuvaletimi yapcak gibi oluyom ama yaapamıyomm yerimde duramadım ağrıdann hemen doktoruma gittim.Bebeğime baktı iyi Allaha şükür cinsiyetinide kız olabilir dedi Hayırlısı inş.Sonra hemen intihaniyeye git dedi ya gaz spazmı yada dizanteri olabilirsin dedi.Heemen serum bağladılar testlerim yapıldı şükür bişey çıkmadı.Gaz spazmı dedi doktor.Aman kızlarr kendinize çok iyi bakınn Dün ben çok kötüü oldumm.Bi taraftanda sevinçliydim bebeğim içimdeen hep kız geçiyordu.Hayırlı sağlıklı olsun inş.
kızlar önceki mesajımda doğumu bir hafta öne aldı demiştim ya doğum şuanda 20 aralık görünüyo bende 19 aralık doğumluyum bakalım nolcak :) babamız 1 taşla 2 kuş vuracak galiba. ya çok şanslıdır bu benim kocişim. bebeğimiz 62 mm, ense kalınlığı 2 mm, herşeyi çok sağlıklıymış, kan sonuçlarını haftaya alacağız. allahım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. öyle tatlıydıki meleğim elleriyle yüzüne dokunuyordu. cd ye çekip verdi doktorumuz, seyredip seyredip ağlıyorum şimdi :)
kıslarrrrrr nasılsınız.... bugün haftasonuya bi ziyaretınize geleyım dedım...bebişler nasıl iyi bakıyosunuz dimi güzel anneler yeğenlerıme...
ben iyiyim çok şükür canlarım..
hepinizi öpüyorum....
İyiyiz canım çok sağol endişelerle ilerleyip duruyoruz bildiğin gibi.Hoşgeldin tabi her zaman beklerizyerimseniben sen de iyisindir inş.:1hug:[/QUO
endişe de neymiş çıkarın ağzınızdan o kelımeyı ...rahat olunnnn yahu... hersey yolunda gıdecek hiççç merak etmeyın siz...ne kadar rahat olursanız ve stressız bebişlerde okadar saglıklı ve sıhhatlı olur guzel anneler....
dualarım sizinle... burda olan olmayan bütün aralık annelerimi öpüyorum....
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?