Bebeğin sağlıklıymış gözünüz aydın çok rahatlamışsınızdır.
Bu cd'ye çekip veren doktor nerede canım ben bir sürü doktor gezdim şimdiye kadar cd ye çekip verene rastlamadım henüz. Ben de istiyorum yaaa seyretmek bebeğimi.
aaa yok ama tadını çıkar şekerim bu güzel günlerinin.. :lepi:Merhaba arkadaşlar ablamla bir mağazaya gittik bugün karın kısmı bol bluzlara baktım bir sürü onların bile çoğu olmadı şimdiden çok iri hissettim kendimi moralim bozuldu baya.Pantolon baktım bele göre denediklerim bacak kısmından bol hiç hoşolmuyor.Büyük beden bir bluz aldım çıktım.
Eşimle de dışardayken incecik kızlar geçerken çok kıskandım bugün deli gibi çaktırmadan eşiimi gözledim bakıyo mu diye.Adam bişeyin farkında değil.Ayyy deliriyorum galiba:umursamaz:
hadi gözün aydın canım!!kızlar önceki mesajımda doğumu bir hafta öne aldı demiştim ya doğum şuanda 20 aralık görünüyo bende 19 aralık doğumluyum bakalım nolcak :) babamız 1 taşla 2 kuş vuracak galiba. ya çok şanslıdır bu benim kocişim. bebeğimiz 62 mm, ense kalınlığı 2 mm, herşeyi çok sağlıklıymış, kan sonuçlarını haftaya alacağız. allahım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. öyle tatlıydıki meleğim elleriyle yüzüne dokunuyordu. cd ye çekip verdi doktorumuz, seyredip seyredip ağlıyorum şimdi :)
hmmmm, bi ara bakayım bakiyim... CADIARZUsagol canım dr herşey yolunda dedi çizgiler tam cinsel organın oldugu yerde google a genital tüberkul yaz bilgi çıkıyora.s benim daha önce belli degildi çok büyük iht dedi dr.
aman iyi ol be cnm, böyle ufak tefek olsun sorunlarımız.. bebişlerimiz de sağlıklı olsunlar inşallah! :Saruboceq: kız haa =))) :teytey:Günaydınn Güzell Hamişler.Herkes iyidirr inş.Dün benim karnım ve kasıklarım çok ağrıdı.Tuvaletimi yapcak gibi oluyom ama yaapamıyomm yerimde duramadım ağrıdann hemen doktoruma gittim.Bebeğime baktı iyi Allaha şükür cinsiyetinide kız olabilir dedi Hayırlısı inş.Sonra hemen intihaniyeye git dedi ya gaz spazmı yada dizanteri olabilirsin dedi.Heemen serum bağladılar testlerim yapıldı şükür bişey çıkmadı.Gaz spazmı dedi doktor.Aman kızlarr kendinize çok iyi bakınn Dün ben çok kötüü oldumm.Bi taraftanda sevinçliydim bebeğim içimdeen hep kız geçiyordu.Hayırlı sağlıklı olsun inş.
oooo ayşecikk nasılsın? her zaman gel şekerim,...kıslarrrrrr nasılsınız.... bugün haftasonuya bi ziyaretınize geleyım dedım...bebişler nasıl iyi bakıyosunuz dimi güzel anneler yeğenlerıme...
ben iyiyim çok şükür canlarım..
hepinizi öpüyorum....
canım geçmiş olssun benim de arada bir tutuyor..inşallah şimdi dahaa iyisindir...
bu arada kıslar tünaydınnnnnnnnnnnnnn
sen kendin sor canım cd versek çeker misiniz diye bizim tüm ultrason görüntüleri var o kadar güzel kii sırayla izliyoruz önce tomucuk kollar ve bacaklar şimdi belirgin herşeyyyy..darısı başına inşallahhhh
günaydınn canlarııımmm
SBS'den çıktım.. hemen okuyup geliyorummm..
canımmm nasılsınnn bidanemmmmmmmmmmmmm
hepinizi sevgi ile kucaklıyorummmm
aaa yok ama tadını çıkar şekerim bu güzel günlerinin.. :lepi:
hadi gözün aydın canım!!
ben de CD'ye çektiricem bu gidişimde.. geçenkinde çekemedik.. hazırlıksız gittik. daha doğrusu flash götürdük ona olmuyormuş.. izleyip izleyip hasret gidermek gerek arada.....
hmmmm, bi ara bakayım bakiyim... CADIARZU
aman iyi ol be cnm, böyle ufak tefek olsun sorunlarımız.. bebişlerimiz de sağlıklı olsunlar inşallah! :Saruboceq: kız haa =))) :teytey:
oooo ayşecikk nasılsın? her zaman gel şekerim,...
tünaydınn cnmm, nasılsın? Şeniz
selam kizlar dicem ama kimse yok galiba
Ah ne kadar güzel arşiv oluşturmuşsunuz bebişe şimdiden. Ben de gitmeden önce telefonda sorayım en iyisi ve ona göre gideyim.
Aslında bugün gidecektim tekrar cinsiyet için ama vazgeçtim çok sık ultrasona girmekte belki zararlıdır. Sizlere de oluyor mu bilmiyorum ama benim mutlaka her ultrasondan sonra kasık ağrım oluyor ve birkaç gün sürüyor. Belki de probu bastırıyor ya doktor o yüzdendir diye düşünüyorum. Tesadüf olamaz çünkü her seferinde ağrıyor.
En iyisi dişimi sıkıp 16. haftaya kadar beklemek. 3'lü test için gittiğimde görürüm artık bebekimi.
merhabalar bende allah nasip ederse aralıkta ıkıncı kez anne olacagım a.s.doktorum 13aralık dedı ama sezeryan olacagı ıcın 1hafta once alırız dedı
Bebeğin sağlıklıymış gözünüz aydın çok rahatlamışsınızdır.
Bu cd'ye çekip veren doktor nerede canım ben bir sürü doktor gezdim şimdiye kadar cd ye çekip verene rastlamadım henüz. Ben de istiyorum yaaa seyretmek bebeğimi.
cinsiyeti kaç haftada ögrendiniz .kaydirigubbakcemile3
Hayırlı cumalarınız olsun arkadaşlar. Umarım iyisinizdir. Sıkıntılı durumda olan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum. Sizden kitap tavsiyesi istiyorum. Hiç kitap takip edeniniz var mı? Bebek gelişimi ile ilgili netten bilgi alıyorsunuzdur ama genede belki aranızda vardır diye sorma ihtiyacı hissettim. Netten nedenini bilemediğim bir sıkıntı geliyor birşey okurken de. Bu arada bir arkadaşım numune için linkler vermişti. Ben de arsızca istedim, dayanamadım da. :)) İlk hediyesi 2 adet bebek bezi. :)))) Çok güzel bir duygu arkadaşlar yaaa. Allah sonuna kadar yardımcımız olsun hepimizin inşallah..
Merhaba Nehir bende hiçbişey bulamıyorum giyecek ve alacak okadar çok mağaza gezdim ki hiçbişey olmuyoo ne bol hamile kıyafetleri oluyo nede günlük giysilerim.
neyseki 2 elbise alabildim dün akşam değiştire dğiştire giyerim artık bi süre.
Bende özenmiyorum desem yalan olur incecik kızlara bide yaz geldi hepsi açılmış bi güzel..Ama güzel bebişlerimiz için herşeye değer sanırım..
hayırlı olsun canım!! hoşgeldin =))) vereliniortakmerhabalar bende allah nasip ederse aralıkta ıkıncı kez anne olacagım a.s.doktorum 13aralık dedı ama sezeryan olacagı ıcın 1hafta once alırız dedı
aman canım allah korusun, heppsiii sağlıklı olsun inşallah!!! :Saruboceq:Sağolunn canlarımm benim inanın çok mutlu oldumm.Hepp sağlıklı azadan noksansız çıtı pıtı bi kız hayal etmiştim.Galiba kız sayıları az aralık annelerinde :)))) Bakalımm bebişim banamı bbabasına mı benzicekk.:))) Kızlarr aman dikkat etsin herkes kendine bu gaz krampları hamilelikte çok olacakmışş Ben çok korktumm bebeğimi düşüürüyorumm sandımm senağlama Şükür gaz krampıymışş Allahım bebeklerimizi bizee bağışlasınn.Sevgiylee kalınn Allaha emanet olunn.
ooo bi erkek daha =))) hayırlı olsun, öğrenmişsin alkisalkisalkisben 12de öğrendim cnm erkek benimki:)
yaaa kızlar bende bugün pantolon aradım bulamadım çok zor yaaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?