2009 Aralık Anneleri

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN
DUN DOKTORA GITTIK SONUNDA IKILI TESTIMIZ ICIN DOKTOR DAHA OLCMEDEN IYI DEDI KAN TESTI SONUCLARIMIDA PAZARTESI ALICAM
DOKTOR HIC KILO ALMAMISIN COK IYI GORDUM SENI DEDI TARTILDIM 100 GRM ALMISIM kaydirigubbakcemile3
SONRACIGIMA ULTRASONA GECTIK TAM 1 SAAT BEBEGE BAKTIK DOYAMADIK AYRI MESELA ...
DOKTORUN ILK SÖYLEDIGI SEY SOL EL HAVADA BU BEBEK SIYASETCIMI OLUCAK DEDI HEP HAVADA COK KOMIKTI BENDE BABASINA BENZIO O ZAMAN DEDIM ...COK HAREKETLIYDI DANS EDER GIBIYDI opuyorumnanaktan
CINSIYETINE BAKTI AMA SESI CIKMADI HIC ...
SORDUK BEN NET OLMADAN SÖLEMEK ISTEMIORUM AMA GORDUM TABI DEDI BI DAHAKI SEFERE SÖLEME TARAFTARIYIM DEDI ...ILLAKI SÖYLEYIN DIYOSANIZ SOYLIYIM DEDI BEN TAM SOYLEYIN DICEKTIM ESIM SÖYLEMEYIN DEDI ÖYLE KALDI 1 AY DAHA BEKLICEZ YANI ... COK GUZELDI YAAAAAA HEP GOZUMUN ONUNDE.... zemuszemuszemuszemuszemuszemus

gözün aydın hadi =)))ben de bu hafta görücem inşallah bebişimii... 22 sinde gördüm en sonsositososito

gözün aydın hadi =)))ben de bu hafta görücem inşallah bebişimii... 22 sinde gördüm en sonsositososito

FOTOGRAF MAKINESI GOTURDUK ONLA KAMERA KAYDID YAPTI ESIM SENDE KIMLE GIDIOSAN VER ELINE ILERSIN BOL BOL
ELIMDE PİLİ BITTI MAKINENIN IZLEMEKTEN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AMA NE YAPIYIM COK ŞİRİNDİ
RESIMDEKIDEKI KENDISI kaydirigubbakcemile3
TEYZELERIYLE TANISSIN ....kaydirigubbakcemile3

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. İnşallah kan testin de iyi çıkar. Benim doktorum hiç kilomu tartmıyor. Biraz ilgisiz (

ayyy ayyyy yerim ben o kucucuk resmini cok sirin bisey ya ne guzel insallah bende bu pazartesi gorucem ensesine bakcak gerek duyarsa testi yaptiracam insallah hersey yolundadir ama ben kilo kaybettim 5 kilo

kımse yokmu
kzlar 14 hafta 2 gunluk olduk
ama dun az kanamam oldu
bebegımı gormek ıcın hemen dr gıttık
kalbı atıyodu
durumu ıyı ama sag kasıgıma dogru yatmıs bas asagı yatıyo yalnız cok agrım wa sag tarafımda
ya

gecmis olsun canim meraklanma kalbi atiyomus iste kafana takma canim ya aynen benimde sag tarafimda bebis otarafta kalb atisini dinledi doktor benimde sag tarafimda arada agri oluyoinsallah bisey olmaz canim:Saruboceq:

ya ınsan cok korkuyo
boyle ayagımı sag ayagımı karnıma tıplarsam sankı orda bebege baskı oluyomus gıbı sancı yapıyo
sende de oluyomu tatlım

yok canim bende öyle olmuyoda yan yatinca yani sag tarafima yada karnimin ustune yatinca agriyo bide lavaboya gidesim geldiginde agriyo ama o kanamalar canim hastalik gunun denk geldiginde olabiliyomus oyle okumustum bide doktor neden kanadigini soylemedimi

canım benım rahım seklımde sorun war
uterus bıcornıs yanı coft rahım kanma dıger rahımden gelıyor ama benım dusuk rıskım dıger kadınlardan daha cok
o sebepten kanama oluyo
dıkkat etmem lazım
ama son bı gundur war bu agrı daha dund r gıttık bugun yıne gıdesım war ama
ıste hergun de gıdılmıyo

ayyy ayyyy yerim ben o kucucuk resmini cok sirin bisey ya ne guzel insallah bende bu pazartesi gorucem ensesine bakcak gerek duyarsa testi yaptiracam insallah hersey yolundadir ama ben kilo kaybettim 5 kilo

pringles merhaba.. 5 kilo mu? offffffffff.. peki dr ne dedi? tmm kilo vermek normal de.. 5 çok gibi geldi bana.. bulantıların falan da çoktu sanırım deilmi senin?

sunways dikkat et kendine de bebeğine de güzelim.. boyle işte, bazıları tamamen normal hayat gibi geçirir hamileliğini, bazıları da bıraz daha sabır isteyen şekillerde:) inş sağ salim alırsın bebeğini kucağına

pringles merhaba.. 5 kilo mu? offffffffff.. peki dr ne dedi? tmm kilo vermek normal de.. 5 çok gibi geldi bana.. bulantıların falan da çoktu sanırım deilmi senin?

ahh bilsem neden verdigimi ne bulanti ne kusma yani hic olmadi buzamana kadar ama canim yemek yemek istemiyo bide tek basimayim ya evde ondan psikolojik olarak yiyemiyorum yanimda biri olsa sunu yapalim sunu yiyelim derim ama gurbette iste tek basima olunca canin bisey istemiyo doktor kiziyo ye diyoda yiyemiyorum

canim benim cok gecmis olsun ozaman cok dikkat et yat surekli ayaklarin havada bence hergun doktora gidip kendini yorma bide kendien sorun yapincada agrir benim oyle oluyo sen bence dinlen yine cok agrirsa yarin gidersin insallah bisey olmaz canim hakkinda hayirlisi olsun :Saruboceq:

sagolun kızlar
haklısın arkadasım bazıları sorunsuz bazılaıda bızım gıbı 9 ayı 9 sene gıbı gecırır
allah hayırlısını wersın
ınsallah ıyı olur hersey

insallah arkadasim iyi olur seneye buzamanda derizki cok yaramazlar sunu yemiyolar bunu yemiyolar sipalar deriz :)

insallahhh yaaa
walla oyle korkuyorumkı
dua edıyoum hergun
hayırlısıla bı dogsa
yaw zamanda gecmıyo bekloyoruz ya
hanı cıkıp dolasabılsem bole olmaz ama ıste:sinifsinif:

hosgeldın cnm ınsallah hepmız saglıcakla alırız bebegımızı kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…