2009 Aralık Anneleri

cnmbnm ınsan yemedıkçe yemeyesı, yedıkçe de yıyesi gelıor. bnde oyle oluor şahsen. ufaktan yemeye başla, en sevdiğin şeylerden, bı de kendıne bı ıkı kışı ayarlayamıormusun(yani kendını sıkıp, komşulardan vs), hem kendın sıkılmazsın hem de bebek için daha neşeli aktif gebelik geçirmiş olursun.
bz kendı memleketımızde sounlar yaşarken senınkı bızımkının kat be katı, çok uzgunum, ama bu hamılleık sayesınde belkı bı çevre edınırsın, ne dersin?alkisalkisalkis

ya oyle abur cubur yıyorumda ıste ben 1 yıldır burdayım ev falan degıstırdım zaten bunların komsuluk ılıskısı yok bıde zaten dıl bılmıyorum yanı aksama kadar tek basımayım annemle msnde baglanıyom baskada buraya yazıyom

pringles cnm once şu stresli ruh halini silermisin lutfen ordanklava:

Ohh ohh maşallah çok net ve çok güzel çıkmış bebişinn.Canım test sonucunda güzel çıkacak inşallah.Ben de perşembe günü alacam sonucumu.Bebekimi görmeden de gelemem gitmişken...

ayyy ayyyy yerim ben o kucucuk resmini cok sirin bisey ya ne guzel insallah bende bu pazartesi gorucem ensesine bakcak gerek duyarsa testi yaptiracam insallah hersey yolundadir ama ben kilo kaybettim 5 kilo
Canım 5kilo çok yaa en azından bebeğe yararlı şeyleri ye mutlaka kendini zorlamalısın bulantın yoksa sorun yok.Süt yoğurt yumurta peynir fındık ceviz ye mutlaka hergün.

Benimde kasığımda ağrı oluyor bazen genelde oturunca bir da hapşırıp öksürdüğümde oluyor korkuyorum ben de.:sinifsinif:

prıngles adın ne
benım adım elıf
bende ıstanbulda gelınım
kımsecıkler yok aılem ızmıtte
komsu da yok arkadasda fıttırmamamk ıcten bıle degıl ya
basıma agrılar gırıyı yalnızlıktan
bızde 4 ayın ıcındeyız 1 bucuk kılo aldım

BENIM ADIM DILEK MEMNUN OLDUM CANIM BENDE 1 YILDIR FINLANDIYADAYIM BENDE GELIN GELDIM ISTE BU AY K.MARASA GIDECEKTIM MEMLEKETE AMA VIZEMDE SORUN CIKTI VALIZIMI HAZIRLAMISTIM ANNEME MENU BILE SIPARIS VERDIYDIM YEMEK MENUSU:sinifsinif:

merhaba kızlar nasılsınız 15 20gundur acı cekıyorum dertler bıtmıyor duşuk tehlıkesinden 10 yatım sonra oksuruk oldum neyse sabretım bugunde kulagım agrıyor tıkandı acıyor dokunamıyorum bıle mafoldumben doktoru arıcam bırazdan dayanamıyorum esımın gelmesını beklıyorum sımdı doktr gıtsem acıl doktorları yanlıs ılac verırse dıye korkuyorum butun kış burnum bıle akmadı sımdı butun dertler arka arkaya sıralanıyor offfsenağlama

Son düzenleme:
dılekcım yazık sanaaa
olsun kısmet
ınsallah en kısa zamanda kawusursun annecıgıne
alıye kac haftalık bebegın
bak benımde duduk rıskım war yatıyorum sureklı
ınsalalh bısecık olmaz

slm arkadaşlar nasılsınız benim bi kaç gündür başım çok ağrıo birde sürekli gözlerim kararıo ağrı kesici de içemiyorum çok halsizim birde avrupa yakasında oturan arkadaşlar bana bi doktor önerebilir misiniz ya ama emekli sandığı ile anlaşmalı olması lazım benim doktor çok fazla ilgilenmio hemen 2 dakikada bitirio zaten ben bebeği göremiyorum çünkü monitör bana dönük diil öyle ayrıntılı da anlatmıo cinsiyetini de sölemedi tayinimz çıktı istanbuldan gitmeden son kez ii bir doktora gitmek istiyorum

selam canım
benımde basım catlıyo hele bugun
mınoset werdı doktorum
cok azarsa alıyorum
mecburen mıgrenım war yoksa bebegımede zararı olur
bak ben de awrupa yakasındayım
avcılar hospıtal a gıdıyorum faruk bey war
ıyı bı doktor
monıtoru onemlı degıl bende en basta takıyodum ama onemlı olan doktorun bebegı gorebılıp tecrubesıyle bırlestırmesı

peki cnm ayrıntılı bi şekilde anlatıomu cinsiyetini filan öğrenebildinmi

öğrendım canım hatta 12 haftalıkkken erkek gıbı dedı dunde kesın erkek dedı 14 hafta 2 gunluk oldım
benım rahım cıft rahım bıde
dıkkatlı olmalısın dedı
hemde guleryuzlu cıcı bı dr
erkek dr herzaman ıyıdır
tawsıye ederım sen ne kadarlıksın
benım tıckerım yokolmus

canım yaa ne güzel anlatmışsın çok sevindim senin adına sen hangi hastaneye gidiosun istanbulda

o kadar cok hastası warkı
ıyı bı dr olmasa kımse gıtmez
ben ızmıtte kalıyodum bekarken
halada kontrollere oraya bazen gıderdım
ama artık bıraktım
baskasına guwenemem sanırdım ama guwenıyo ınsan

ay ne güzel yaa 12 haftalıkken öğrenmişsin bizde ultrasona göre 14+4 olduk benim doktor 13 haftalıkken gittiğimde daha belli olmaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…