merhaba, bende aralık annesi olucam inşallah. sat 21 mart. muhtemel doğum tarihimiz 28 aralık.
ahh bilsem neden verdigimi ne bulanti ne kusma yani hic olmadi buzamana kadar ama canim yemek yemek istemiyo bide tek basimayim ya evde ondan psikolojik olarak yiyemiyorum yanimda biri olsa sunu yapalim sunu yiyelim derim ama gurbette iste tek basima olunca canin bisey istemiyo doktor kiziyo ye diyoda yiyemiyorum
merhaba, bende aralık annesi olucam inşallah. sat 21 mart. muhtemel doğum tarihimiz 28 aralık.
cnmbnm ınsan yemedıkçe yemeyesı, yedıkçe de yıyesi gelıor. Bnde oyle oluor şahsen. Ufaktan yemeye başla, en sevdiğin şeylerden, bı de kendıne bı ıkı kışı ayarlayamıormusun(yani kendını sıkıp, komşulardan vs), hem kendın sıkılmazsın hem de bebek için daha neşeli aktif gebelik geçirmiş olursun.
Bz kendı memleketımızde sounlar yaşarken senınkı bızımkının kat be katı, çok uzgunum, ama bu hamılleık sayesınde belkı bı çevre edınırsın, ne dersin?alkisalkisalkis
ya oyle abur cubur yıyorumda ıste ben 1 yıldır burdayım ev falan degıstırdım zaten bunların komsuluk ılıskısı yok bıde zaten dıl bılmıyorum yanı aksama kadar tek basımayım annemle msnde baglanıyom baskada buraya yazıyom
Ohh ohh maşallah çok net ve çok güzel çıkmış bebişinn.Canım test sonucunda güzel çıkacak inşallah.Ben de perşembe günü alacam sonucumu.Bebekimi görmeden de gelemem gitmişken...FOTOGRAF MAKINESI GOTURDUK ONLA KAMERA KAYDID YAPTI ESIM SENDE KIMLE GIDIOSAN VER ELINE ILERSIN BOL BOL
ELIMDE PİLİ BITTI MAKINENIN IZLEMEKTEN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AMA NE YAPIYIM COK ŞİRİNDİ
RESIMDEKIDEKI KENDISI kaydirigubbakcemile3
TEYZELERIYLE TANISSIN ....kaydirigubbakcemile3
Canım 5kilo çok yaa en azından bebeğe yararlı şeyleri ye mutlaka kendini zorlamalısın bulantın yoksa sorun yok.Süt yoğurt yumurta peynir fındık ceviz ye mutlaka hergün.ayyy ayyyy yerim ben o kucucuk resmini cok sirin bisey ya ne guzel insallah bende bu pazartesi gorucem ensesine bakcak gerek duyarsa testi yaptiracam insallah hersey yolundadir ama ben kilo kaybettim 5 kilo
yok canim bende öyle olmuyoda yan yatinca yani sag tarafima yada karnimin ustune yatinca agriyo bide lavaboya gidesim geldiginde agriyo ama o kanamalar canim hastalik gunun denk geldiginde olabiliyomus oyle okumustum bide doktor neden kanadigini soylemedimi
prıngles adın ne
benım adım elıf
bende ıstanbulda gelınım
kımsecıkler yok aılem ızmıtte
komsu da yok arkadasda fıttırmamamk ıcten bıle degıl ya
basıma agrılar gırıyı yalnızlıktan
bızde 4 ayın ıcındeyız 1 bucuk kılo aldım
slm arkadaşlar nasılsınız benim bi kaç gündür başım çok ağrıo birde sürekli gözlerim kararıo ağrı kesici de içemiyorum çok halsizim birde avrupa yakasında oturan arkadaşlar bana bi doktor önerebilir misiniz ya ama emekli sandığı ile anlaşmalı olması lazım benim doktor çok fazla ilgilenmio hemen 2 dakikada bitirio zaten ben bebeği göremiyorum çünkü monitör bana dönük diil öyle ayrıntılı da anlatmıo cinsiyetini de sölemedi tayinimz çıktı istanbuldan gitmeden son kez ii bir doktora gitmek istiyorum
selam canım
benımde basım catlıyo hele bugun
mınoset werdı doktorum
cok azarsa alıyorum
mecburen mıgrenım war yoksa bebegımede zararı olur
bak ben de awrupa yakasındayım
avcılar hospıtal a gıdıyorum faruk bey war
ıyı bı doktor
monıtoru onemlı degıl bende en basta takıyodum ama onemlı olan doktorun bebegı gorebılıp tecrubesıyle bırlestırmesı
canım yaa ne güzel anlatmışsın çok sevindim senin adına sen hangi hastaneye gidiosun istanbuldaKIZLAR HERKESE GÜNAYDIN
DUN DOKTORA GITTIK SONUNDA IKILI TESTIMIZ ICIN DOKTOR DAHA OLCMEDEN IYI DEDI KAN TESTI SONUCLARIMIDA PAZARTESI ALICAM
DOKTOR HIC KILO ALMAMISIN COK IYI GORDUM SENI DEDI TARTILDIM 100 GRM ALMISIM kaydirigubbakcemile3
SONRACIGIMA ULTRASONA GECTIK TAM 1 SAAT BEBEGE BAKTIK DOYAMADIK AYRI MESELA ...
DOKTORUN ILK SÖYLEDIGI SEY SOL EL HAVADA BU BEBEK SIYASETCIMI OLUCAK DEDI HEP HAVADA COK KOMIKTI BENDE BABASINA BENZIO O ZAMAN DEDIM ...COK HAREKETLIYDI DANS EDER GIBIYDI opuyorumnanaktan
CINSIYETINE BAKTI AMA SESI CIKMADI HIC ...
SORDUK BEN NET OLMADAN SÖLEMEK ISTEMIORUM AMA GORDUM TABI DEDI BI DAHAKI SEFERE SÖLEME TARAFTARIYIM DEDI ...ILLAKI SÖYLEYIN DIYOSANIZ SOYLIYIM DEDI BEN TAM SOYLEYIN DICEKTIM ESIM SÖYLEMEYIN DEDI ÖYLE KALDI 1 AY DAHA BEKLICEZ YANI ... COK GUZELDI YAAAAAA HEP GOZUMUN ONUNDE.... zemuszemuszemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?