2009 Aralık Anneleri

eşime söliim bizde gidelim o zaman zaten avcılarda oturuoruz

gıdın tatlımda
adamı ıyı analız et sonra ne olur benı sorumlu tutma ben belkı hasatanmı degıstırıcem
cunku adam cokkkk yogun ama gıtde cınsıyetını gor memnun kalırsan dewam et
hele burda bı tukan hanım wardı tam kazma
ılk bebegım karnımda ölmus fark etmedı salak

üzüldüm cnm ilk bebeğin için inş bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın demek sende avcılardasın keşke daha önce tanışsaydık benimde kimsem yok burda ne aile ne arakadaş ne de komşu ama artık yakında gidiyoruz

aaa öylemı nereye gıdeceksınız canım ıstanbul dısına mı
benımde kısmem yok walla daralıyorum

evet cnm maraşa gidicez valla bende öle daralıorum çok kötü oluo insan yaa ailemi çok özlüyorum annemle telefonda konuşurken başlıyorum ağlamaya neyseki maraşın ilçesine gidicez belki orda komşu arkadaş fln edinebilirim

canim marasin hangi ilcesi

kızlaaaarrrrrr
sıkıldım kımsecıklerı yokmuuu
bebegımde sıkıldı amaaa

canım yaa ne güzel anlatmışsın çok sevindim senin adına sen hangi hastaneye gidiosun istanbulda

canım benım doktorum yakacık devletın doktoru ama ben ozel muaynanesıne gıdıyorum cok memnunum cok ılgılı daha olcmeden bıcmeden anlıo benım kılo almadıgımı gorur gormez söledı tarttı ve tutturdu bebegınde ense olcumunu yapmadan tahmını rakam söledı sonra olcdu o da tuttu cok deneyımlı bı doktor...

dılekcım yazık sanaaa
olsun kısmet
ınsallah en kısa zamanda kawusursun annecıgıne
alıye kac haftalık bebegın
bak benımde duduk rıskım war yatıyorum sureklı
ınsalalh bısecık olmaz

canım 14haftalık olduk bugun duşuk tehlıkesı gectı agır agır kalktım kalkmakta zorundayım kızım4yasında zor bır cocuk benden baskasından yemıyor yemek sımarıp kacıyor yolculuk bıle verdı dr antıbıyotıge basladım insallah zarar vermez bebegıme sanada gecmış olsun insallah enkısa zamanda atlatırsın saglıklı hamılelıkler herkeze

Canımmmm nasılsınn. Ben aç aç oturuyorum. Evde çikolata var yememek için zor tutuyorum kendimi

ıyıyım acıo acıp bebısın ultrason vıdeolarına resımlerın ebakıorum ne yapıyım ben yemıorum bıse meyve yıyorum
cıkolata yok allahtan evde olsa yerdım beklemezdım opuyorumnanaktan

ıyıyım acıo acıp bebısın ultrason vıdeolarına resımlerın ebakıorum ne yapıyım ben yemıorum bıse meyve yıyorum
cıkolata yok allahtan evde olsa yerdım beklemezdım opuyorumnanaktan

Gittim peynir ekmek yedim, rahatladım. Senin bebişin cinsiyetini doktor gördü ama söyletmediniz dimi. Ben dayanamazdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…