2009 Aralık Anneleri

ama sımdı hak verdım yanı
kız dese sonra erkek dese kendımızı kıza alıstırcaz
erkek dese sonra kız dese yıne aynı mesele...kaydirigubbakcemile3

3 hafta sonra doktora gittiğimde belli olur benimkisi umarım. Nedense kız gibi geliyor, gerçi eşim de erkek istiyor. Öyle bir istiyorki sanki imparatorluğumuz var da erkek varis gerekiyor klava:

3 hafta sonra doktora gittiğimde belli olur benimkisi umarım. Nedense kız gibi geliyor, gerçi eşim de erkek istiyor. Öyle bir istiyorki sanki imparatorluğumuz var da erkek varis gerekiyor klava:

bızede herkes erkek dıo bugun 4 yasındakı cocuk bıle resme baktı bence erkek bu dedı oldum gulmektenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende hamile kalmadan hep kizim olacak derdim ama simdi nedense erkek hissediyorum sagligi sihhati yerinde olsun bide hayirli bir evlat olsunda cinsiyet farketmez

günaydın kızlar ben hasta oldum ya üşütmüşüm hafta sonu.nezle olum umarım bebişimi etkilemez.birde ctesi denize girdim havada rüzarlıydı akşamınada üşüttüm sanırım .şimdi burnum şırıl şırıl hafif öksürükte var.bebişe bişey olmaz dimi kızlar

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar:sm_cool:
parmak kızımla, rapunzelimle hepinize güzel bir hafta diliyoruz.
herkez iyimi? nasıl geçti hafta sonu?

doktora gidip bebeklerinin sağlıklı olduğunu öğrenen tüm anneler gözünüz aydın.opuyorumnanaktan

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar...
nasılsınız bakem
bahar günaydın canımopuyorumnanaktan
biz iyiyiz siz nasılsınız
nasıl geçti hafta sonu?

canım yaaaaaaa geçmiş olsun.
bak biz giriyormuyuz denize ayollmaz: aman sıcak tut kendini ve bence hemen bir dr git.
seni fazla süründürmeden tedavi etmeye çalışır en azından tatlım.

fatmacım çok geçmiş olsun tatlımmm

meral ya sormaaa... mide bulantıları ile geçti oda yetmedi kus kus bi hal oldum. hemde evde sokakta ytakta anlayacağın mahvoldum haftasonu. herkesin bitiyo benim yeni yeni fazlalaşıyor. sen naptın kayınvaliden toparladı mı bayaca??

herkese günaydınlar, iyi haftalar...

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar...
nasılsınız bakem

günaydın Bahar, bomba gibiyim bugün, sen nasılsın düzeldi mi boynun?

günaydın Fatma, geçmiş olsun, dikkat et kendine, doktora git mutlaka, bebeğe bişey olmaz da senin kolay atlatman önemli.

Günaydın Meral, biz de sana ve rapunzeline iyi haftalar diliyoruz.
Ben C.tesi doktora gittik. Ense kalınlığı ölçümünü yaptı, çok iyi çıktı, bebeğimi görmek beni rahatlattı ve huzura kavuşturdu :)) sonra kan verdim, hafta sonuna doğru çıkacak bakalım.

nasıl yani yaaaaaaaaaaaaaa
mide bulantılarınmı başladı:1shok:baharcım sen üşüymüş filan olmayasın canım benim..
of yaaaa şimdi nasılsın. inan çok üzüldüm senin adına.

kayınvalidem cumartesi taburcu oldu. maşallah çok çok iyi. istirahat ediyor.

teşekkürler canım.
bebğinden güzel haberler almana çok sevindim.
gözüm aydın tatlım.

sağolun arkadaşlar bugün iyiceyim biraz sadece burnum akıyor. şimdide sıcak suda limon yaptım kendime onu içiyorum bklm ii olacağım inşallah

bilmiyorum belki de hakklısın... cuma günü 3 lü teste gidicem ya dr la konuşurum artık
senin 3'lü testin haftasıda geldi değilmiiiikaydirigubbakcemile5
ay ne güzel.
oğlunu yine göreceksiiiiiiiiiiin:kedi:
kıskandım şimdi seni

sen dr sor tabi neden böyle oldum diye.
peki şimdi naılsın?
sağolun arkadaşlar bugün iyiceyim biraz sadece burnum akıyor. şimdide sıcak suda limon yaptım kendime onu içiyorum bklm ii olacağım inşallah

afiyet olsun dikkat et kendine fatmacım

sağolasın meralcim.ya bahar üçlü test, sen kaç haftalıkken yaptırıyorsunn bana 17 de gel dediler de bu 17 hafta 16+ lı haftalarmı 17+ lı haftalarmı

Günaydın herkese...4 gündür yoktum anca geldim:)))) 15+4 günlük olduk yasasın ilerliyoruz...:)benım 27 hazıran kontrolum..
fms burun akıntısı gebelikte oluyor..hormonal canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…