anladım cnm bende 16+ lı haftalarda gideyim ozamnyani haftaya benmde ozaman
Günaydın herkese...4 gündür yoktum anca geldim:)))) 15+4 günlük olduk yasasın ilerliyoruz...:)benım 27 hazıran kontrolum..
fms burun akıntısı gebelikte oluyor..hormonal canım...
hoşgeldin lalsuGünaydın herkese...4 gündür yoktum anca geldim:)))) 15+4 günlük olduk yasasın ilerliyoruz...:)benım 27 hazıran kontrolum..
fms burun akıntısı gebelikte oluyor..hormonal canım...
canım canım benimehh işte meralcim ii bir kahvaltı yapamadım şimdilik, geçicektir mutlaka ...
gittiğimde 16+6 olucak fatma
günaydın cnmgunaydıın kızlar bebıslerınız ve sızler nasılsınız
turkuaz cnm benımde hıc bulantım olmamıstı ama sımdı basladı
bahar topikte ikimiz kaldık canım
deniz seni göremedim soryben de burdayım kaydirigubbakcemile2, sık sık yazamasamda
aman sen iyi olda konuşma yazma yeterkiopuyorumnanaktanya benimde keyfim yokki sana cır cır konuşayımmm neyse idare et dünürüm artıkk:))
gezdin mi haftasonu? cumartesi arıcaktım senii bişeyler içelim die ama ben cozuttum sonradan :)
kızlar merak ettiğim bişey var,
şimdi benim doktorum devlet hastanesinde çalışıyor fakat ben doğumu özelde yapacam. hastanelerin doğum için fiyatlarını az,çok biliyorum forumlardan vs. de doktorlar ne kadar ücret alıyo bilen va mı?
günaydın baharcım...nasılsın bakalım?nsıl oldun.cnm benim bulantılarımda şiddetlenerek arttı..kız bana bak senin kızn mı ocak yoksa:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydınn kızlar hayırlı sabahlar...
nasılsınız bakem
günaydın cnm,çok geçmiş olsun...bol bol sıvı al,meyve ye,dikkat et kendine ve bebişine:1hug:günaydın kızlar ben hasta oldum ya üşütmüşüm hafta sonu.nezle olum umarım bebişimi etkilemez.birde ctesi denize girdim havada rüzarlıydı akşamınada üşüttüm sanırım .şimdi burnum şırıl şırıl hafif öksürükte var.bebişe bişey olmaz dimi kızlar
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar:sm_cool:
parmak kızımla, rapunzelimle hepinize güzel bir hafta diliyoruz.
herkez iyimi? nasıl geçti hafta sonu?
günaydın meralcimmmm.naber nasılsın,kayınvaliden adına ssevindim...a.s.
doktora gidip bebeklerinin sağlıklı olduğunu öğrenen tüm anneler gözünüz aydın.opuyorumnanaktan
herkese günaydınlar, iyi haftalar...
günaydın denizcim...naber nasılsın?a.s.
günaydın Bahar, bomba gibiyim bugün, sen nasılsın düzeldi mi boynun?
günaydın Fatma, geçmiş olsun, dikkat et kendine, doktora git mutlaka, bebeğe bişey olmaz da senin kolay atlatman önemli.
Günaydın Meral, biz de sana ve rapunzeline iyi haftalar diliyoruz.
Ben C.tesi doktora gittik. Ense kalınlığı ölçümünü yaptı, çok iyi çıktı, bebeğimi görmek beni rahatlattı ve huzura kavuşturdu :)) sonra kan verdim, hafta sonuna doğru çıkacak bakalım.
GUNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR NASILSINIZ?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?