2009 Aralık Anneleri

gunaydıın kızlar bebıslerınız ve sızler nasılsınız
turkuaz cnm benımde hıc bulantım olmamıstı ama sımdı basladı

anladım cnm bende 16+ lı haftalarda gideyim ozamnyani haftaya benmde ozaman

Günaydın herkese...4 gündür yoktum anca geldim:)))) 15+4 günlük olduk yasasın ilerliyoruz...:)benım 27 hazıran kontrolum..
fms burun akıntısı gebelikte oluyor..hormonal canım...

saol cnm içimi rahatlattın akşam kötüydüm ama şimdi çok daha iim .sadece bebk için endişelenmiştim yoksa pek önemli bişey değil zaten

Günaydın herkese...4 gündür yoktum anca geldim:)))) 15+4 günlük olduk yasasın ilerliyoruz...:)benım 27 hazıran kontrolum..
fms burun akıntısı gebelikte oluyor..hormonal canım...
hoşgeldin lalsu
benim kontrolüm 27 haziranda.

bak burun akıntısı hamilelikte görünebiliyormuş hıııııııııı.
demek sürekli burun akıntım olması hormonlarımdan dolayı imiiiiiiiişopuyorumnanaktan
bak görüyormusun birşey daha öğrendim. sağol lalsuopuyorumnanaktan
ehh işte meralcim ii bir kahvaltı yapamadım şimdilik, geçicektir mutlaka ...
gittiğimde 16+6 olucak fatma
canım canım benim
geçecek elbette.
sen canını sıkma bakalım. canın istedikçe yemersin canikom
gunaydıın kızlar bebıslerınız ve sızler nasılsınız
turkuaz cnm benımde hıc bulantım olmamıstı ama sımdı basladı
günaydın cnm

kızlar merak ettiğim bişey var,

şimdi benim doktorum devlet hastanesinde çalışıyor fakat ben doğumu özelde yapacam. hastanelerin doğum için fiyatlarını az,çok biliyorum forumlardan vs. de doktorlar ne kadar ücret alıyo bilen va mı?

ben de burdayım kaydirigubbakcemile2, sık sık yazamasamda
deniz seni göremedim sory
ya benimde keyfim yokki sana cır cır konuşayımmm neyse idare et dünürüm artıkk:))
aman sen iyi olda konuşma yazma yeterkiopuyorumnanaktan

gezdin mi haftasonu? cumartesi arıcaktım senii bişeyler içelim die ama ben cozuttum sonradan :)

cumartesi akşam 16:00'ya kadar evdeydim.biraz temizlik yaptım.
eşim geldi kayınvalideme gittik. geç geldik tabi. yatmamız 01:00 oldu.
pazarda öğlen evden çıktık. carfoursa'ya gittik elışveriş yapalım diye. akşam kendi annelere ve oradan onlarla kayınvalidemlere gittik.
kardeşim kızı telefonumu kulozete attı. hiçbir numara kalmadı:1shok:

meral varya bebeğimi artık fazlasıyla hissediyorummm. bağırsak hareketi ile kolayca ayırabiliyosun. hareket ettiğinde içim bir tuhaf oluyo vücudumda adını koyamadığım bişey hissediyorum. önceden seyriyo diyordum bu çok farklı ama çok güzel bir duyguymuş. büyüdükçe nasıl olucaz kimbilir.
Dün gece 2 de kıpırdadı uykum kaçtı sen düşün artık nasıl bişey olduğunu :))

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar...
nasılsınız bakem
günaydın baharcım...nasılsın bakalım?nsıl oldun.cnm benim bulantılarımda şiddetlenerek arttı..kız bana bak senin kızn mı ocak yoksa:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm,çok geçmiş olsun...bol bol sıvı al,meyve ye,dikkat et kendine ve bebişine:1hug:

GUNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR NASILSINIZ?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım,nasılsın...bebişin çok tatlı

herkeslereeee günaydın..............iyi güzel ve hayırlı haberlerle dolu bi hafta nasip ettsin Alla ım bize...herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…