2009 Aralık Anneleri

yaaaaaaaaaaaaaa gittimi şimdi simkart ee telefon ne halde ?
tüm bilgilerim telefon hafızasındaymış canım.
kartımı çıkardım. telefonum çalışırmı bilmem artık.
eşimin eski bir telefonu vardı şimdi onu kullanıyorum.
sen bei bir çaldır kapat tatlım. kaydetmek istiyorumopuyorumnanaktan
GUNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR NASILSINIZ?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın
gözün aydın ne güzel haberler varmış sende.
bebişinin fotosunada bayıldımopuyorumnanaktan
günaydın herkese
güzel bir hafta olur inşallah kuzularımız ve bizim için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın öznuropuyorumnanaktan

saol cnm daha yenı hamıle oldugumu bu kdr yogun hıssettım 2 gundur agzım kulaklarımda goruntusu hareketlerı aklıma geldıkce gulumsuyorum sureklı ....cınsıyetı artık 1 ay sonra doktor gordu ama soylemedı... kaydirigubbakcemile3

cnm saol
annesi gibi fotojenık şaka bi yana iyi resim verdi bebişim
bugun ıkılı test sonuclarını alcaz
kızlar 12. haftada bebegınızın boyu ne kdardı???

Herkese Gunaydinlar. Benim icin kotu bir baslangic oldu . Dun dedemi kaybettim .Moralim cok bozuk .Beni cenazeye de goturmuyorlar . Berbat durumdayim bugun

Herkese Gunaydinlar. Benim icin kotu bir baslangic oldu . Dun dedemi kaybettim .Moralim cok bozuk .Beni cenazeye de goturmuyorlar . Berbat durumdayim bugun

canım yaaaaaabaşın sağolsun.
allah sizlere uzun ömürler versin.
sabırların en büyüğünüde tabi tatlım.
aman ha dikkat et kendine.

canım günaydın,başın sağolun Allah metanet versin canım...sakın cok yıpratma kendini çünkü tek değilsin,senin yaptığın her davranış ve hareketten etkilenen biri var içinde bol dua et arkadaşım,ruhu şad olsun...
seray napcaz bu bulantılara cnm yaa
ayyy bilmiyorum şu an bile çok fenayım şekerim..önceden sadece akşam yemeklerinden sonra olurdu şimdi zaan mekan fark etmiyor canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
az kalmıştır sanırım..kız bahar bana bak bizde üşütmüş olabiliriz meral in demesi gibi..delikafaduldenben valla yanıyom die çorap morap tutmuyorum hiç ayağımda.nöbetlerde de üşütüyor olabilirimCADIARZUŞenizlülülülülülü
12+1 de 5.36 cm kısa boylumu benım kı yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızmı acaba :roflol:

çilek o baş popo mesafesidir ayol...delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

haklısın baharcım...kızlar ben kuzenime kahvaltıya gidiyorum öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize ve bebişleinize...bi de fazla kaynatmayın sonra okumak zor oluyokaydirigubbakcemile3lülülülülülülülülülülülü

Canımmmm nasılsınn. Ben aç aç oturuyorum. Evde çikolata var yememek için zor tutuyorum kendimi

Aman sakın tutma kendini ama sakıııın. Aş erme denilen şeyi yaşıyor olabilirsin. Umarım geç kalmamışımdır. Şimdi okudum canım mesajını. Kilo milo düşünmeden ye hemen. Tutma kendini. Su içersin üstüne bol bol çıkar gider ama yememezlik yapma iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…