tüm bilgilerim telefon hafızasındaymış canım.yaaaaaaaaaaaaaa gittimi şimdi simkart ee telefon ne halde ?
günaydınGUNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR NASILSINIZ?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın herkese
güzel bir hafta olur inşallah kuzularımız ve bizim için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın baharcım...nasılsın bakalım?nsıl oldun.cnm benim bulantılarımda şiddetlenerek arttı..kız bana bak senin kızn mı ocak yoksa:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım,nasılsın...bebişin çok tatlı
tüm bilgilerim telefon hafızasındaymış canım.
kartımı çıkardım. telefonum çalışırmı bilmem artık.
eşimin eski bir telefonu vardı şimdi onu kullanıyorum.
sen bei bir çaldır kapat tatlım. kaydetmek istiyorumopuyorumnanaktan
günaydın
gözün aydın ne güzel haberler varmış sende.
bebişinin fotosunada bayıldımopuyorumnanaktan
günaydın öznuropuyorumnanaktan
Herkese Gunaydinlar. Benim icin kotu bir baslangic oldu . Dun dedemi kaybettim .Moralim cok bozuk .Beni cenazeye de goturmuyorlar . Berbat durumdayim bugun
Herkese Gunaydinlar. Benim icin kotu bir baslangic oldu . Dun dedemi kaybettim .Moralim cok bozuk .Beni cenazeye de goturmuyorlar . Berbat durumdayim bugun
cnm saol
annesi gibi fotojenık şaka bi yana iyi resim verdi bebişim
bugun ıkılı test sonuclarını alcaz
kızlar 12. haftada bebegınızın boyu ne kdardı???
çok cici yaaaaaa
hadi hayırlısı bakalım.:lepi:
benim 12+5'de 6,5 cm canım
canım günaydın,başın sağolun Allah metanet versin canım...sakın cok yıpratma kendini çünkü tek değilsin,senin yaptığın her davranış ve hareketten etkilenen biri var içinde bol dua et arkadaşım,ruhu şad olsun...Herkese Gunaydinlar. Benim icin kotu bir baslangic oldu . Dun dedemi kaybettim .Moralim cok bozuk .Beni cenazeye de goturmuyorlar . Berbat durumdayim bugun
ayyy bilmiyorum şu an bile çok fenayım şekerim..önceden sadece akşam yemeklerinden sonra olurdu şimdi zaan mekan fark etmiyor canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3seray napcaz bu bulantılara cnm yaa
12+1 de 5.36 cm kısa boylumu benım kı yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızmı acaba :roflol:
12+1 de 5.36 cm kısa boylumu benım kı yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızmı acaba :roflol:
herkese gunaydinlar. Benim icin kotu bir baslangic oldu . Dun dedemi kaybettim .moralim cok bozuk .beni cenazeye de goturmuyorlar . Berbat durumdayim bugun
12+1 de 5.36 cm kısa boylumu benım kı yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızmı acaba :roflol:[/QUOTE
BENİMKİ 13+1 DEYKEN 8,1 CM Dİİİ. cnmmm.kısa boylu değil çok çabuk uzuyorlar bu haftalar 1 haftada 2 cm uzuyorlar zaten .benimki 11 +1 deyken 5,31 cm di 13+1 de 8,1 cm oldu
Canımmmm nasılsınn. Ben aç aç oturuyorum. Evde çikolata var yememek için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?