2009 Aralık Anneleri

cok güzel ya hissetmen :)) darısı bana:asigim:

Arkadaşlar doktoruma sordum. KBB ye görünmelisin dedi. Öksürük geçmedi 1 haftadır. Ki ben ne soğuk bişey yerim ne de içerim. Neyse doktorun dediği söyleyeyim size. Her organımız hamilelikle şişermiş. Burun tıkanıklığımı sorduğumda bunu söyledi doktorum. Normal yani arkadaşlar. Öksürük için ise ilaç vermedi. Risk teşkil eder dedi. Sıcak su kaynatıp günde 2 kez 5 dk buruna çekip ağızdan nefes verceksin dedi. Bir de 3 litre su en az. Çok zor ama yapmalıyım. Öksürmek iyi değilmiş. Karın içi basıncı artırıyormuş. Öksürmeyle, hapşırmayla birlikte afedersiniz idrar kaçırıyorum. Bu konuda endişeliyim, umarım atlatırım bu durumu, çünkü kabus gibi. Şimdilik bu kadar. Kendinize çok iyi bakın olur mu?

selaaamm canlarıımmm opuyorumnanaktan

inşallah bugün okulun bütün işlerini bitirip diyarbakıra doğru yola çıkacağız.. veee tatilin tadını çıkarmaya başlayacağız... oh beeee diyorum yaa.. alkisalkisalkis

çalışan hanımlar sizin için de miskinlik yaparım bol bol=))) :içelim:

bundan sonra hergün giremeyebilirim, takip edemeyebilirim.

hepinizi çooooooooooook seviyorummmmm..

bu arada geçmişe bakamadım. önemli bişey var mı kontrol sonuçları bakamadım, inşallah herkesin herşeyi yolundadır...

mujjkkaaa Şeniz

Adiosss!!! :lepi: hihoyyyt :sm_cool:

canım dikkat et kendine
ve bizide unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

herkese merhabalar iyi haftalar nasılsınız bakalım kızlar
selam
biz iyiyiz siz nasılsınız

kız bahar bebeini hissetmeyemi başladın:sm_cool:
ay nasıl heyecanlandım anlatamam:1shok: heyecan + duygulandım yaaaaa
gece 2'de uykundanmı uyandırdı peki?
acaba bende önümüzdeki hafta hissedermiyimkialkisalkisalkis
seni tatlı anne seniopuyorumnanaktan

ikinci anne olanlar 16. haftda hisseder diyorlar ya daha ilk gebeliğim ama ben artık eminim. bak görüceksin hissedince bağırsak hareketlerinden çok kolay ayırt ediliyor.

meral kuzucum bişey dicem.
bizim burda hamileler için egzersiz yapılan spor salonu var mı ? ben tek başıma bilinçli olacağını düşünmüyorumm ne dersin gitsek mi?

merhabalar,

cts ense kalınlığı baktırdık miniğin 1.1 çıktı (kan sonucu henüz çıkmadı) dr ultrason odasında ışıkları kararttı dev ekranda bebiş şov yaptırdı. sürekli miniği rahatsız etti, o da keyif yapacak mekanlar ararken bizde koptuk. evde belki 10.ya seyrediyorum.. ha bu arada büyük ihtimalle erkekmiş. hayırlısı olsun :) 12+0'ız bu arada

selam bernacım ne güzel tatile giriyorsun ha aman bol bol dinlen biizm yerimizde.ben 2 gündür ii değilim pek üşütmüşümmm nezleim biraz umarım hemen geçer

ikinci anne olanlar 16. haftda hisseder diyorlar ya daha ilk gebeliğim ama ben artık eminim. bak görüceksin hissedince bağırsak hareketlerinden çok kolay ayırt ediliyor.
aynen öyle canım. ancak ikinci gebeliklerde 16. haftada hissedilir diyorla ama bak sen hissediyorsun işte.
umarım bende hissederimopuyorumnanaktan

meral kuzucum bişey dicem.
bizim burda hamileler için egzersiz yapılan spor salonu var mı ? ben tek başıma bilinçli olacağını düşünmüyorumm ne dersin gitsek mi?
varmıdır inan hiç bilemiyorum baharcım.
ama benimde gitmeye vaktim kalmıyork.
akşam 19:15 gibi evdeyim. krtlar gibi aç olduğumda hemen yemeğe geçiyoruz zaten.
sonrasında masayı toparla kocanla iki muhabbet et uyku geliyor.
hangi ara gideceğim yaaaaaaaaaa
benim 2 saatim yolda geçiyor ooooofffffff oooooooofffffffff

gözün aydın canım

selam bernacım ne güzel tatile giriyorsun ha aman bol bol dinlen biizm yerimizde.ben 2 gündür ii değilim pek üşütmüşümmm nezleim biraz umarım hemen geçer

kızlar niye dikkat etmiyorsunuz
herkez hasta anacım ama olmazkiiiiiiii:umursamaz:
inşallah ben olmaaaaaaammm

kızlarr ben geldimmmm
c.tesi günü bebişimi gördüm pek hareketliydi ama bize cinsiyetini göstermedi inatçi biraz galiba bana çekmiş
140 gr olmuş teyzeleri benim miniğim

başka kımse yok mu bebegi tekmeleyen 15 +4 günlüğüz daha bişey hissetmedim...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…