meral varya bebeğimi artık fazlasıyla hissediyorummm. bağırsak hareketi ile kolayca ayırabiliyosun. hareket ettiğinde içim bir tuhaf oluyo vücudumda adını koyamadığım bişey hissediyorum. önceden seyriyo diyordum bu çok farklı ama çok güzel bir duyguymuş. büyüdükçe nasıl olucaz kimbilir.
Dün gece 2 de kıpırdadı uykum kaçtı sen düşün artık nasıl bişey olduğunu :))
Herkese Gunaydinlar. Benim icin kotu bir baslangic oldu . Dun dedemi kaybettim .Moralim cok bozuk .Beni cenazeye de goturmuyorlar . Berbat durumdayim bugun
canım dikkat et kendineselaaamm canlarıımmm opuyorumnanaktan
inşallah bugün okulun bütün işlerini bitirip diyarbakıra doğru yola çıkacağız.. veee tatilin tadını çıkarmaya başlayacağız... oh beeee diyorum yaa.. alkisalkisalkis
çalışan hanımlar sizin için de miskinlik yaparım bol bol=))) :içelim:
bundan sonra hergün giremeyebilirim, takip edemeyebilirim.
hepinizi çooooooooooook seviyorummmmm..
bu arada geçmişe bakamadım. önemli bişey var mı kontrol sonuçları bakamadım, inşallah herkesin herşeyi yolundadır...
mujjkkaaa Şeniz
Adiosss!!! :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
selamherkese merhabalar iyi haftalar nasılsınız bakalım kızlar
kız bahar bebeini hissetmeyemi başladın:sm_cool:
ay nasıl heyecanlandım anlatamam:1shok: heyecan + duygulandım yaaaaa
gece 2'de uykundanmı uyandırdı peki?
acaba bende önümüzdeki hafta hissedermiyimkialkisalkisalkis
seni tatlı anne seniopuyorumnanaktan
selaaamm canlarıımmm opuyorumnanaktan
inşallah bugün okulun bütün işlerini bitirip diyarbakıra doğru yola çıkacağız.. veee tatilin tadını çıkarmaya başlayacağız... oh beeee diyorum yaa.. alkisalkisalkis
çalışan hanımlar sizin için de miskinlik yaparım bol bol=))) :içelim:
bundan sonra hergün giremeyebilirim, takip edemeyebilirim.
hepinizi çooooooooooook seviyorummmmm..
bu arada geçmişe bakamadım. önemli bişey var mı kontrol sonuçları bakamadım, inşallah herkesin herşeyi yolundadır...
mujjkkaaa Şeniz
Adiosss!!! :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
aynen öyle canım. ancak ikinci gebeliklerde 16. haftada hissedilir diyorla ama bak sen hissediyorsun işte.ikinci anne olanlar 16. haftda hisseder diyorlar ya daha ilk gebeliğim ama ben artık eminim. bak görüceksin hissedince bağırsak hareketlerinden çok kolay ayırt ediliyor.
varmıdır inan hiç bilemiyorum baharcım.meral kuzucum bişey dicem.
bizim burda hamileler için egzersiz yapılan spor salonu var mı ? ben tek başıma bilinçli olacağını düşünmüyorumm ne dersin gitsek mi?
merhabalar,
cts ense kalınlığı baktırdık miniğin 1.1 çıktı (kan sonucu henüz çıkmadı) dr ultrason odasında ışıkları kararttı dev ekranda bebiş şov yaptırdı. sürekli miniği rahatsız etti, o da keyif yapacak mekanlar ararken bizde koptuk. evde belki 10.ya seyrediyorum.. ha bu arada büyük ihtimalle erkekmiş. hayırlısı olsun :) 12+0'ız bu arada
selam bernacım ne güzel tatile giriyorsun ha aman bol bol dinlen biizm yerimizde.ben 2 gündür ii değilim pek üşütmüşümmm nezleim biraz umarım hemen geçer
kızlar niye dikkat etmiyorsunuz
herkez hasta anacım ama olmazkiiiiiiii:umursamaz:
inşallah ben olmaaaaaaammm
kızlarr ben geldimmmm
c.tesi günü bebişimi gördüm pek hareketliydi ama bize cinsiyetini göstermedi inatçi biraz galiba bana çekmiş
140 gr olmuş teyzeleri benim miniğim
kızlarr ben geldimmmm
c.tesi günü bebişimi gördüm pek hareketliydi ama bize cinsiyetini göstermedi inatçi biraz galiba bana çekmiş
140 gr olmuş teyzeleri benim miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?