2009 Aralık Anneleri

inşallah cnm aman olma sakın çok kötü bişey kendin için değilde bbek için endişeleniyor insan
artık kendimizden önce bebeklerimizi düşünüyoruz değilmi.
birde doğsunlar işte gerçek yaşam o zaman başlıyacak.
kızlarr ben geldimmmm
c.tesi günü bebişimi gördüm pek hareketliydi ama bize cinsiyetini göstermedi inatçi biraz galiba bana çekmiş
140 gr olmuş teyzeleri benim miniğim

maşallah maşallah
kocaman olmuş annesi

Valla meralcım bende hıssetmek ıstıyoruım her an korku ıÇınde oluyor ınsan hıssetmedıĞımızden armı bıŞey yokmu bılemıyoruz.haftaya ÜÇlÜ teste gıdeceĞım bende bklmmm . Umarım herŞey yolundadır cnmmm

Kızlaaar nasıl besleniyorsunuz bakalım. Ben artık hiç fast food yemiyorum,kola çay kahve içmemeye çalışıyorum. Çiğ et içeren yiyecekleri zaten tamamen hayatımdan çıkardım..
Siz neler yiyip neler yemiyorsunuz bebişleriniz için ?? kaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim ikili testimiz haftaya kaldı bebeğin boyutu 5cm ulaşınca yaparız dedi şuan 4,2 cm de minnoşum bian için korktum ama normalmiş böle olması gördüm oynuyordu şükürler olsun:)

hoşgeldin hazan, gözün aydın
SAĞOL CANIM

artık kendimizden önce bebeklerimizi düşünüyoruz değilmi.
birde doğsunlar işte gerçek yaşam o zaman başlıyacak.

maşallah maşallah
kocaman olmuş annesi

ay sorma meral kocaman olmuş koco bir kafası var kaydirigubbakcemile3

ama bir türlü dönmedi göstermedi bize öğrenemedik cinsiyetini

bende aynı şekilde canım çiğ et fast food kola çay hepsini çıkardım hayatımdan

canım umarım herşey yolundadır
yüreğini ferah tut.
bebeğini gördüğünde herşeyi unutacaksınkaydirigubbakcemile5

evet ya artık akşam olsun artık
ya uykum var meral uyku bendede başladı yemekten sonra ben iptal oluyorum

bahar seçil bugün hiç görünmedi.
arayamadım da.
numarası yok artık bende biliyosun.
bana bildirirmisin rica edicem tatlım

kızlar ben geldımmm
yaaa benım bebısım ne zaman kımıldıyacak
yokmu ranızda tecrubelı kımsee

slm arkadaşlar nasılsınız biz bugün bebişimizin ilk cicilerini aldık çok güzeller yaa bebek için alışveriş yapmak çok eğlenceliymiş gerçekten

slm nergis alışveriş için erken değilmi canım ama gerçekten de çok güzel bi duygudur eminim :) ben alışverişi 8 aydan sonra Allah nasip ederse düşünüyorum

evet canım erken aslında ama dayanamadık işte istanbuldan taşınacağımız için de gittiğimiz yerde böyle çeşitli şeyler bulamayız die düşündük hastane çıkış seti aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…