2009 Aralık Anneleri

yaaa hayır bak ben kustum mu sormadınız benı dıye hemen barıştım
hadi barışalım opuyorumnanaktan
meral gözukmuyor bahar????
bahar enle aynı haftadyız sen 18.haftadamı giyorsun birdahakı kontrole

meral dünde geç girdi cnm işleri yoğunmuş. gene öle sanırım.
ben şuan 16. haftadayım (15+4) haftaya 17 de gidicem üçlü teste. detaylı ultrason için gittiğimde gün verir artık

merhaba
ben hepinizi tanıyorum aslında birkaç haftadır ilk sayfadan itibaren okuyorum (halen de son sayfaya ulaşmış değilim) ben de aralık annesi adayıyım. daha önceki olumsuz tecrübe nedeniyle 3 ay dolmadan kimselere söyleyemedim artık o günler neyse ki geçti
sat 19 mart buna göre doğum tarihi 24 aralık ama doktor birkaç gün önde olduğunu söyledi
ikili tarama testimiz yapıldı ense kalınlığımız 1,47 kan sonuçlarını bugün alacağız
burun kemiğimiz de oluşmuş
yani genel olarak pek bir sorun yok gibi görünüyor
darısı herkesin başına
uzun bir giriş oldu sanırım :1rolleyes:

pelin gözün aydın canım hayırlısıyla bebeğini kucağina almak nasıp olsun

aramıza hoşgeldin canım...

hoşgeldin, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririrsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. aramızda 2 gün var benim de sat 17 mart

hoşgeldin, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririrsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. aramızda 2 gün var benim de sat 17 mart

teşekkürler umarım çocuk isteyen herkes sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıklı bebeklere sahip olur :Saruboceq:

hosgeldın cnm
satımız aynı bende 19 martım
herseyın yolunda olması guzel bende ıkılı testımı yaptrıdım bugun kan sonuclarını doktoruma gostercez ... cınsıyetını ogrenmedın galıba sende kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…