hosgeldın cnm
satımız aynı bende 19 martım
herseyın yolunda olması guzel bende ıkılı testımı yaptrıdım bugun kan sonuclarını doktoruma gostercez ... cınsıyetını ogrenmedın galıba sende kaydirigubbakcemile3
çilek84'le benim sat aynı diye hatırlıyorum :ecrin_bebek:
hoşgeldin ogluşunmu olacak
ya bahar benım gööguslerim acayip kaşınıyor onunla ilgili bişey varsa yazarmısın göguslere surulebilecek birşey
kızlar elimde ciltle ilgili bitkisel tarifler var isteyene yazabilrim. hamilelik dergisinden...
çok büyük ihtimalle erkek benimki teyzesibaba biraz bozuk bu duruma ama napalım annesinin istediği cinsiyette gelecek kısmetse şakkıdı
şakası bir yana sağlıklı gelsin de hiiiiç önemi yok elbette :CüvCüv:
bio adın ne cnm böyle zor oluyor
gebelik maskesi içinmi canım..kimlerde gebelik maskesi oluştu:asigim:
bızımkını doktor gordu ama soylemedı 1 ay sonra kesın soylıcek ama erkek gecıo kalbımızden ıkımızınde ruyalarımızdada erkek goruyoruz ama kız olursada aynı sevınırız fark etmez yanı ...kızım olursa dünür oluruz :roflol::roflol:
pelincim bloğuma yazdım bazılarını ama göğüs için yok cnmm yaa. benimde çok kaşınıyor. ben birde karbonatlı suyla siliyorum aklıma geldikçee. şimdiden sürersen çatlamaz bebek emerken dediler.
Doktorum bana en son gittiğimde phytolastil jel önerdi. karın ve göğüs için.
canım senın blogun mu var soylesene bkalım yahu ...
Bilge ben vereliniortak
o jel çatlak oluşmasın die veriliyo die biliyorum ben cnm. kaşıntıyı da engelliyor mu
Hımmmm... hiçbir fikrim yok. "çatlamayan göğüs kaşınmaz" tezini atıyorum ben de ortaya.
memnun oldum bilgecim bende malumunuzla bahar:dance:
Hımmmm... hiçbir fikrim yok. "çatlamayan göğüs kaşınmaz" tezini atıyorum ben de ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?