2009 Aralık Anneleri

OLUŞMUŞ LEKELERE KARŞI
1 tatlı kaşığı süzme yoğurda
1 çay kaşığı kabartma tozunu karıştırın. 30 dk beklet ovarak çıkart.
hımmm uygulanabilir hergünmü yazıyor bahar dergide

peeling için haftda 1 kere demiş sadece. sende haftda yada 15 de yap bence.
Suna dumankaya dan almışlar sitesine girip bak istersen.

bide bu kadına göre 30 faktör kullanın diyor. 30 dan fazlasında kimyasallar arttığından hamileler için uygun değildir diyor. kafam karıştı şimdi ben de 50 almıştım. gerçi ben sebamedin bebek için olanı aldım. bişey olmaz herhalde

emzirirken gögüs catlaği cok olur bunun içinde sütünüzü sağip krem gibi kenarlarına sürceksiniz ek bilgi:)) daha var ama emzirmemize:)

yüzdeki lekelere karşı buğday yağı iyi geliyor
hamilelik öncesinde kullanıyordum ve işe yarıyordu da şimdi ne bakım ne bi şey eve gel makyaj sil ve uyu modunda olduğumdan hiçbir şey süremiyorum -tatlicadiarzu-

bende sadece alın bölgemde leke var gibi belli belirsiz..suan cok bişey kullanmıyorum vichy nın peelingi vardı evde normaderm serisinden onu kullanıyorum ..bu lekeler için güneş kremi diyorlar ama ben yıllardır güneş kremi kullanıyorum

bende yürüyüşe gideyim gelirim:))) bol sıvı almayı unutmayın arkadaslar benım 2litre oldu zorlamakla içtim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…