2009 Aralık Anneleri

kıslaaaaaaaaaaaaaaar
ben geledim
sormayın birkaç gündür epey yoğunum.
nasılsınız keyifler nasıl?
dünürüm geldim geldim merak etme.
pelin kızın oluyor hıı hayırlı bir evlaolur inşallah.
aramıza yeni katılan bilgeyede hoşgeldin diyorum.

sositososito miraba hoşbulduk :ecrin_bebek:
bu ay erkek bol olacak sanırsam CADIARZU kızı olanların dünür aday adayıyım şahsen bizzat sengözlerimebaksanab

sositososito miraba hoşbulduk :ecrin_bebek:
bu ay erkek bol olacak sanırsam CADIARZU kızı olanların dünür aday adayıyım şahsen bizzat sengözlerimebaksanab

benimde sanırım kızım olacak bilge.
bizle baharla dünürüz söylemesi ayıp ama eşim olmaz diyor:1no2:kıyamıyor tabi baba yüreği.

selam kızlarrrrrrr nasılsınız? geçmişi bol bol okudum çatlakların olmaması için size bişiler buldum..
Suna Dumankaya hamilelik döneminde çatlakların oluşmaması için bir kaç tane şifalı yağın adların verdi ;ve ekledi oluşan çatlakların kesinlikle tedavisi yoktur o nedenle çatlakların oluşumunu önlemek çok önemlidir.
Hamilelikte çatlakların oluşumunu önlemek için: Badem yağı ve elma yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe masaj yaparak karın,basen göğüs ve bacaklarınıza sürün.
Ayrıca:Eşit miktarda badem yağı, buğday özü yağı,havuç yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine bir limon kabuğu rendeleyin. Elde edilen karışımı vücudunuza sürün.
sunadumankaya.com

benimde sanırım kızım olacak bilge.
bizle baharla dünürüz söylemesi ayıp ama eşim olmaz diyor:1no2:kıyamıyor tabi baba yüreği.

babası bizim oğluşumuzu münasip görmüştür de ondan olmaz diyordur o :hooray:

bahar beni deşicekkk :1shok: laelaelaelaelae

selam kizlar ya benim bebis eger erkekse evde kalir cunku siz vermessiniz gurbete kiz benim halimi görunce

merhaba hanımlar:CüvCüv:
nihayet 1ay sonunda evime geldim dünden beri evi toplamaya uğraşıyorum çok yorulmayayım diye yavaş yavaş yapıyorum hafta sonu da kadın alırsam halıları falan yıkatacağım
bu arada geçen hafta benim miniğim hareket etti teyzeleri delikafaduldençok korktum amakaydirigubbakcemile3 anlamadım önce noluyoooo dedim sonra jeton düştü kaydirigubbakcemile3
bu akşam doktora gidiyoruz 3lü testimiz var inşallah herşey normal çıkar (amin)

sizlerde ne var ne yok ?
haberleri verin ayol eksik kalmayayımkaydirigubbakcemile5

cnm benim bende pazartesi yaptırıcam üçlü testimi. inş hepberaber güzel sonuçlar alırız :Saruboceq:

:) ne güzel bebişinin hareketlerini duydun..amanda aman:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…