2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar hepinize,

Pelin, Meral, Fatma, Bahar dün yazdıklarınıza cevap veremedim kusura bakmayın.Ofiste bazı terslikler oldu ve canım çok sıkıldı.

Canım E-5 yanyoldan Akpet'i geçtikten sonra ışıklardan sola dönüyorsun (Çilek Mobilya ve Feridun Kundura var sokağın başında). sonra ilk sola tekrar dönüyorsun. 250-300 mt. sonra sol tarafta. Bu arada istersen buluşabiliriz bi gün iş çıkışı. Hem kızlarınkini de seçeriz. Ayrıca al sana kroki DEMSA GROUP

ya bende isterim bende havale etsem parayı banada alırımısınnn

Alırım canım tabi, resimleri eklerim bi ara.

deniz resimleri ne zaman eklersin bacım

canım dün çok kötüydüm, uğraşamadım, en kısa zamanda ekleyecem.

web sayfalarında varmıdır acaba,
ya da bu indirimli ürünleri görmek mümkün olurmukiiiiii

yok canım web sayfalarında.

günaydın kızlara.s. herkese güzel bir gün diliyorum..

sana da günaydın, güzel günler olsun.

günaydın kızlar.nasıllar bakalım bebişlerr.hepinize güzel günler diliyorum arkadaşlar

günaydınlaaaar
bir haftayı daha bitirdik hayırlısıyla.. hihoyyyt
ben dün gece yine hiç uyuyamadım şu baş ağrıları ve burun tıkanıklığı daha nekadar süreceeeeek mirmirmirmir mirmirmirmir

günaydınlaaaar
bir haftayı daha bitirdik hayırlısıyla.. hihoyyyt
ben dün gece yine hiç uyuyamadım şu baş ağrıları ve burun tıkanıklığı daha nekadar süreceeeeek mirmirmirmir mirmirmirmir

dün gece bende öyleydim tatlım . okyanus suyuyla açtım burnumu. buhar makinesinide açtım ohh sabaha kadar rahat uyudummm

slm arkadaşlar dün komşular söledi biz evde yoktuk sağlık ocağından gelmişler aşı olmam gerekiomuş sağlık ocağına gidecekmişim ne aşısı ki bu ya sabah gidicez

gnaydın eslemim büyük ihtimalle tetanoz aşısıdır sağlık ocaklarında 20. haftada yapıyolar ama bana görevli doktorunuzun onayını aldıktan sonra yapalım demişti ben sorup yaptırıcam

güzelleri güzeli annecikler hepinize günaydın.
haftanın son günüde geldiiiiiiiiiiiiiii.
inşallah güzel ve çabuk biten birgün olur

Gunaydin annecikler . Herkese guzel , dertsiz , uykusuz , bulantisiz , agrisiz , sancisiz gun dilerim . alkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar yaptırmasam mı aşıyı ya bişi olur mu ki

hamilelikte yaptırılması gereken bir aşı.
bende aile sağlığı merkezine gidip aile hekimim ile tanıştım.
onlar zamanı gelince beni çağıracaklarmış.
doktorum uyarmıştı beni aile hekimin ile görüş kayıtlarını yaptır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…