2009 Aralık Anneleri

ya benim doktor bana hiçbişey söylemedi bu aşıdan haberim bile yok

canım ya tabi sen nereden bilebilirsinki.
doktorum söylemese benim haberim nereden olsunki
ama yapılması gereken bir aşı
sen gir görüş ve yaptır tatlım.
kaç haftalıksın peki?
benim bildiğim 20. haftadan sonra yapıldığı, tabi ilki için diyorum.
ikinciside son ayımızda filan olabilir

Hayatım hissediyorum artıkk bayacaaa. Bazen çok sert bazen çok yavaş. her zaman belirgin olmuyor dediğim gibi bazen çok cılız hareketleri :dance:
ay benim kız nazlı olacak
ah bende belirgin bir şekilde hissetsem keşkemafoldumben

artık zamanla toparlanacak. Geçmiş olsun tekrar cnm
bu haftasonu gene ektin beniiii meralll... hafta içi akşam çıksak onda da sende hal kalmıyor. ayarlayalım da plan yapmayalım ok

evet biraz zaman ihtiyacı var canım.
bu hafta sonu hakikaten çok dolu geçecek. ama önümüzdeki hafta bir akşam eşlerimizi alıp biryerlerde oturup muhabbet edelim olmazmı?kaydirigubbakcemile5

Benimde gecen gun saglik ocagindan eve not birakmislar. Aradim sonra gercekten cok ilgilendiler . Gelin arada goruselim dedi. Asiyi soyledi gelin 20.haftada dedi. Bu gittigimde bende sorcam kendi doktoruma . Gerci kendi doktorumda yeni daha ama Bu doktor konusunu ne yapcam hic bilmiyorum kafam karmakarisik

olur tabi cnmm hihoyyyt

burcu canım git sağlık ocağına adına dosya açılıyor.
tansiyon, kilona bakılıp genel bir kontrol yapılıyor.
benim aile hekimimde o kadar ilgiliki anlatamam. hemşiresi iki kez aradı sordu. bakalım çalıştığım için nöbetçi olduğu bir hafta sonu beni aşıya çağıracaklarmış.

bhcg, green.blue.eyes, mcetin1+ ve herkese günaydına.s
gününüz güzel geçsin annecikler...

Hayırlı cumalar olsun canlar!!! Sizleri çok seviyorum demek istiyorum. İyiki varsınız, iyiki bu forum var. İyi dilek için ayrıca sana teşekkür ediyorum aynen ben de diliyorum arkadaşım.

bende eşimle gittim eşime de bir sürü soru sordular. kısa bir eğitim veriyorlar babayada.
Hatta hemşire eve geliceğini söledi doğum yapınca. emzirme ile bebek için yardımcı olacakmış. çok ii bişey bence...

Hayırlı cumalar olsun canlar!!! Sizleri çok seviyorum demek istiyorum. İyiki varsınız, iyiki bu forum var. İyi dilek için ayrıca sana teşekkür ediyorum aynen ben de diliyorum arkadaşım.

canım hayırlı cumalar
duygusalız bugün anlaşıldı:sinifsinif:
bende sizleri hepinizi çoooooooooooook seviyorumopuyorumnanaktan
isimlerinizi rumuzununuz alt kısmına yazarsanız isimler ile hitap ederiz birbirimize

bencede güzel bir hizmet banada not bırakmışlardı aslında geldik bulamadık diye aramadım bile ayarlayıp bir gün bende gideyim en iyisi

cnm bi önceki sayfada esra 20. haftada yapılıo demiş ya benim daha çok var 20. haftaya o yüzden söledim neyse sağlık ocağına gidince konuşurum artık

Senle aynıyız biliyorsun. Benim kontrol bugün biliyorsun. Bakalım doktor bahsetçekmi? Hiç böyle bişi duymadım, doğmadan.

Valla cok guzel yapmislar . Benim hosuma gitti. Bu hafta arasi isten bir izin alip gideyim diyorum .

cnm ben anlayamadım nerden geldiler bir bilgi verirmisin geçmişte yazmışındır kesinama geçmiş maşllah birsürü oku oku bitmiyor.tekrar yazarmısın.çok güzel b,r uygulamaymış

gunaydın kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz çok şükür
sonunda hamıle pantolonu aldım ay ne rahatmış
denız cnm sagol adres için anladım yerini çok iyi
cumarteside çalışıyormusun denız iş çıkışı pek uymaz bana ama cumartesi öglene kadar çalışıyosan bile birgun ayarlar buluşuruz kızlar begenırse onlara almaya gideriz tabi ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…