meralcim sen naptın kayınvaliden ii oldumu artıkk
bahar canım oğlanın hareketlerini iyice hissetmeye başladınmı?
bizim kız henüz pek hareketlenmedi galiba
canım fena değil. teşekkür ederim ilgine.
bugün dikişleri alınacaktı. bakalım dr ne diyecek.
ya benim doktor bana hiçbişey söylemedi bu aşıdan haberim bile yok
ay benim kız nazlı olacakHayatım hissediyorum artıkk bayacaaa. Bazen çok sert bazen çok yavaş. her zaman belirgin olmuyor dediğim gibi bazen çok cılız hareketleri :dance:
artık zamanla toparlanacak. Geçmiş olsun tekrar cnm
bu haftasonu gene ektin beniiii meralll... hafta içi akşam çıksak onda da sende hal kalmıyor. ayarlayalım da plan yapmayalım ok
ay benim kız nazlı olacak
ah bende belirgin bir şekilde hissetsem keşkemafoldumben
evet biraz zaman ihtiyacı var canım.
bu hafta sonu hakikaten çok dolu geçecek. ama önümüzdeki hafta bir akşam eşlerimizi alıp biryerlerde oturup muhabbet edelim olmazmı?kaydirigubbakcemile5
Benimde gecen gun saglik ocagindan eve not birakmislar. Aradim sonra gercekten cok ilgilendiler . Gelin arada goruselim dedi. Asiyi soyledi gelin 20.haftada dedi. Bu gittigimde bende sorcam kendi doktoruma . Gerci kendi doktorumda yeni daha amaBu doktor konusunu ne yapcam hic bilmiyorum kafam karmakarisik
neden yaptırmıcaksın anlamadım ki ben şimdi cnm seni
bhcg, green.blue.eyes, mcetin1+ ve herkese günaydına.s
gününüz güzel geçsin annecikler...
Hayırlı cumalar olsun canlar!!! Sizleri çok seviyorum demek istiyorum. İyiki varsınız, iyiki bu forum var. İyi dilek için ayrıca sana teşekkür ediyorum aynen ben de diliyorum arkadaşım.
bende eşimle gittim eşime de bir sürü soru sordular. kısa bir eğitim veriyorlar babayada.
Hatta hemşire eve geliceğini söledi doğum yapınca. emzirme ile bebek için yardımcı olacakmış. çok ii bişey bence...
cnm bi önceki sayfada esra 20. haftada yapılıo demiş ya benim daha çok var 20. haftaya o yüzden söledim neyse sağlık ocağına gidince konuşurum artık
Hayırlı cumalar olsun canlar!!! Sizleri çok seviyorum demek istiyorum. İyiki varsınız, iyiki bu forum var. İyi dilek için ayrıca sana teşekkür ediyorum aynen ben de diliyorum arkadaşım.
burcu canım git sağlık ocağına adına dosya açılıyor.
tansiyon, kilona bakılıp genel bir kontrol yapılıyor.
benim aile hekimimde o kadar ilgiliki anlatamam. hemşiresi iki kez aradı sordu. bakalım çalıştığım için nöbetçi olduğu bir hafta sonu beni aşıya çağıracaklarmış.
bende eşimle gittim eşime de bir sürü soru sordular. kısa bir eğitim veriyorlar babayada.
Hatta hemşire eve geliceğini söledi doğum yapınca. emzirme ile bebek için yardımcı olacakmış. çok ii bişey bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?