2009 Aralık Anneleri

arkadaşlar gıttıgımız doktorlar haber vermek zorundaymış en yakın saglık ocagına
aile hekımlıgı baslandıgı için gelmedilerse bile gelirler mutlaka eve
bizede kagıt bırakmışlar eve önumuzdekı hafta ugrayacagım

günaydınnnnnnnn kızlarr nasılsınızzzzzzzzz
ben bugün çok iyiyim keyfim yerinde karnım tok altım kuru kaydirigubbakcemile3

cnm ben anlayamadım nerden geldiler bir bilgi verirmisin geçmişte yazmışındır kesinama geçmiş maşllah birsürü oku oku bitmiyor.tekrar yazarmısın.çok güzel b,r uygulamaymış

cnm bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidiyosun orda sana dosya açıcaklar tavsiyem eşinide götür. kilona tansiyona bakkıyorlarrr aşı için de görüşürsün. benim dr da yaptırdığım tahlil sonuçlarınıda istedilerr. ben hepsinden fotokopi çektirip bıraktım dosyama kaydettiler cnm

Kizlar bisey sorcam . Ben kizima ait bir defter tutmak istiyorum hem arada yaziyim cevremdekilere veriyim onlarda yazsin gibi. Ultrason goruntulerini koyiiim filan . Var mi boyle bisey yapaniniz.

Kizlar bisey sorcam . Ben kizima ait bir defter tutmak istiyorum hem arada yaziyim cevremdekilere veriyim onlarda yazsin gibi. Ultrason goruntulerini koyiiim filan . Var mi boyle bisey yapaniniz.

BENNNN...
ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri yazıyorummm... ultrason görüntüleri ve küçük notlar altınada. babayada yazdırıyorummm. 18 yaşında vericem ona. gerçi benimki oğlan olcak ama anası gibi duygusal olursa okur :dance:
Bir defter daha alıcam onuda doğumda hastanede yazdırıcam yada evde

ben yaptım canım ilk sayfasında gebelık testımı yapıştırdım daha sonrakı ultrason göruntuleri hissettiklerim yazdım her sayfaya .ilk banyosunu yaptırdıgımdada foto çekip yapıştırcagım ilk dışını çıkrdıgı gunu yazacagım inşallah
hem kız anneye çeker derler ya ne zaman mıde bulantım basladı kaç kılo oldum o hfta ne zaman bıttı mıde bulantısı herşy yzıyor olacak kızımada ilerde rehber olur inşallah birde en guzel hediye duşunsenıze buyudugunde

Normal bir deftere filan mi yaptin yoksa aldin mi ? Ben ilk baslarda yapmadim kanama gecirmistim ne olur ne olmaz diye . Ama simdi yaziyim diyorum da toparlayamadim kafamda nasil birsey yapsam diye .

Normal bir deftere filan mi yaptin yoksa aldin mi ? Ben ilk baslarda yapmadim kanama gecirmistim ne olur ne olmaz diye . Ama simdi yaziyim diyorum da toparlayamadim kafamda nasil birsey yapsam diye .

turkuaz rengini çok sevidiğim için oğlum olacağınıda sanki hissetmişim turkuaz süslü bir defter aldım ama geçen D&A da gördüm hazırını yapmışlar. ilkleri die öle bişeyde alabilirsin 50 TL fiyatı da

Günaydın canım,

C.tesileri çalışmıyorum ben, ama gelirim evim çok uzak değil,

Günaydın canım,

C.tesileri çalışmıyorum ben, ama gelirim evim çok uzak değil,

Tamam bende bi defter alip basliyim yazmaya ufak ufak yanliz ultrason goruntulerini nasil sakliyosunuz ilerde bozulur dediler bana .
Ayrica kizlar hamile pantolonu gibi seyler almadan Istanbul ici icin diyorum bir haber edin bana . Benim calistigim sektor tekstil . Daha uygun filan nerde biliyorum aklinizda olsun kizlar.

anldm cnm bnm açtılar dosyamı gidiyorum arada ben acaba başka bir şeymi diye merak ettim sağolasın cnmm. bu arada bende hep deftere şimdi başlıcm şimdibaşlıcm diym kalıyor önce bir süslğ defter aklayım diyorum sen nasıl bir deftere yazıyorsun...ajanda gibi b yoksa süslü anı defetri gibimi

kızlar slm ben burayı yenı gordum aralık annelerını bende aralık annesıyım cok ıyı oldu sızı buldugum ben klomen ovıtrelle tedaısı gormustum ve son ıgnemde hamıle kaldım bundan 2 yıl once bı dusuk yapmıstım hamılelıgınız nasıl gıdıyor benım sımdıye kadar hıc bulantım hıc asermem olmadı cok rahat bı gebelık gecırıyoum ınsallh sonuna kadar bole olur taramalarınız oldumu ben gectıgımız pazartesı hastanedeydım tarama ıcın cagırdı dr um ama 16 haftada yapıcam dedı sımdı 13 haftadayız ultrasondan baktı ıcerde bı kanaman var dıkkat et dusuk rıskın var dedı bıde bebısımn cınsıyetını soledı erkekk mıs ona pek sevınemedım bıle dusuk rıskın var eyınce ıcerde bı kan haavuzu olusmus benımle aynı seyı yasayan varmı kızlar cok korkuyorum rabbım sonuna erdırsın ınsallh bu zamana kadar hıc bı tehlıkem yoktu.bu arada karnınız cıktımı kasıntılarınız varmı benım karnım hafıf cıktı ve delı gıbı kasınıyor sızler krem yada badem yagı falan kullanmaya basladınızmı neler yapıyosunuz azık alatsanıza super bısı dımı hamıle olmak hım bıde bebegınızı nasıl hıssedıyounuz ıcınızde gazmıs gıbı falanmı tam anlamıyla hıssedılmıyor dımı hala yada hısseden varmı ne zamn harektlerı netlesecekkı ay ne cok soru sordum ama suan benle aynı ayda hamıs hıc yakınım yok hıssettıklerım normalmı dıye soruyorum kızlar

istanbulun neresındesın
benım görumcemde kızına yapmış 11 yasında kız hala duruyo ultrson göruntuleri birşey olmamış anlayacagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…