bende seni seviyorumm arkadaşımmm iiki sende varsın :teselli:
cnm ben anlayamadım nerden geldiler bir bilgi verirmisin geçmişte yazmışındır kesinama geçmiş maşllah birsürü oku oku bitmiyor.tekrar yazarmısın.çok güzel b,r uygulamaymış
günaydın kızlar nasılsınız bu gün
günaydınnnnnnnn kızlarr nasılsınızzzzzzzzz
ben bugün çok iyiyim keyfim yerinde karnım tok altım kuru kaydirigubbakcemile3
Kizlar bisey sorcam . Ben kizima ait bir defter tutmak istiyorum hem arada yaziyim cevremdekilere veriyim onlarda yazsin gibi. Ultrason goruntulerini koyiiim filan . Var mi boyle bisey yapaniniz.
Kizlar bisey sorcam . Ben kizima ait bir defter tutmak istiyorum hem arada yaziyim cevremdekilere veriyim onlarda yazsin gibi. Ultrason goruntulerini koyiiim filan . Var mi boyle bisey yapaniniz.
BENNNN...
ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri yazıyorummm... ultrason görüntüleri ve küçük notlar altınada. babayada yazdırıyorummm. 18 yaşında vericem ona. gerçi benimki oğlan olcak ama anası gibi duygusal olursa okur :dance:
Bir defter daha alıcam onuda doğumda hastanede yazdırıcam yada evde
Normal bir deftere filan mi yaptin yoksa aldin mi ? Ben ilk baslarda yapmadim kanama gecirmistim ne olur ne olmaz diye . Ama simdi yaziyim diyorum da toparlayamadim kafamda nasil birsey yapsam diye .
gunaydın kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz çok şükür
sonunda hamıle pantolonu aldım ay ne rahatmış
denız cnm sagol adres için anladım yerini çok iyi
cumarteside çalışıyormusun denız iş çıkışı pek uymaz bana ama cumartesi öglene kadar çalışıyosan bile birgun ayarlar buluşuruz kızlar begenırse onlara almaya gideriz tabi ok
Günaydın canım,
C.tesileri çalışmıyorum ben, ama gelirim evim çok uzak değil,
cnm bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidiyosun orda sana dosya açıcaklar tavsiyem eşinide götür. kilona tansiyona bakkıyorlarrr aşı için de görüşürsün. benim dr da yaptırdığım tahlil sonuçlarınıda istedilerr. ben hepsinden fotokopi çektirip bıraktım dosyama kaydettiler cnm
aaay kurban olsun teyzesi onameral cnm bizim kız diye sanırım bende çok az hissediyorum 2- 3 gunde 1 falan
neriman biz iyiyiz siz nasılsınızgünaydınnnnnnnn kızlarr nasılsınızzzzzzzzz
ben bugün çok iyiyim keyfim yerinde karnım tok altım kuru kaydirigubbakcemile3
26eser26 eskişehirlimisin ???
Tamam bende bi defter alip basliyim yazmaya ufak ufak yanliz ultrason goruntulerini nasil sakliyosunuz ilerde bozulur dediler bana .
Ayrica kizlar hamile pantolonu gibi seyler almadan Istanbul ici icin diyorum bir haber edin bana . Benim calistigim sektor tekstil . Daha uygun filan nerde biliyorum aklinizda olsun kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?