26eser26 eskişehirlimisin ???
biz oğlumla iyiyiz sen nasılısn şekerim
anldm cnm bnm açtılar dosyamı gidiyorum arada ben acaba başka bir şeymi diye merak ettim sağolasın cnmm. bu arada bende hep deftere şimdi başlıcm şimdibaşlıcm diym kalıyor önce bir süslğ defter aklayım diyorum sen nasıl bir deftere yazıyorsun...ajanda gibi b yoksa süslü anı defetri gibimi
Tamam bende bi defter alip basliyim yazmaya ufak ufak yanliz ultrason goruntulerini nasil sakliyosunuz ilerde bozulur dediler bana .
Ayrica kizlar hamile pantolonu gibi seyler almadan Istanbul ici icin diyorum bir haber edin bana . Benim calistigim sektor tekstil . Daha uygun filan nerde biliyorum aklinizda olsun kizlar.
evet canım eskısehırlıyım varmı aranızda baska eskısehırlı olan yada yasayan
kızlar slm ben burayı yenı gordum aralık annelerını bende aralık annesıyım cok ıyı oldu sızı buldugum ben klomen ovıtrelle tedaısı gormustum ve son ıgnemde hamıle kaldım bundan 2 yıl once bı dusuk yapmıstım hamılelıgınız nasıl gıdıyor benım sımdıye kadar hıc bulantım hıc asermem olmadı cok rahat bı gebelık gecırıyoum ınsallh sonuna kadar bole olur taramalarınız oldumu ben gectıgımız pazartesı hastanedeydım tarama ıcın cagırdı dr um ama 16 haftada yapıcam dedı sımdı 13 haftadayız ultrasondan baktı ıcerde bı kanaman var dıkkat et dusuk rıskın var dedı bıde bebısımn cınsıyetını soledı erkekk mıs ona pek sevınemedım bıle dusuk rıskın var eyınce ıcerde bı kan haavuzu olusmus benımle aynı seyı yasayan varmı kızlar cok korkuyorum rabbım sonuna erdırsın ınsallh bu zamana kadar hıc bı tehlıkem yoktu.bu arada karnınız cıktımı kasıntılarınız varmı benım karnım hafıf cıktı ve delı gıbı kasınıyor sızler krem yada badem yagı falan kullanmaya basladınızmı neler yapıyosunuz azık alatsanıza super bısı dımı hamıle olmak hım bıde bebegınızı nasıl hıssedıyounuz ıcınızde gazmıs gıbı falanmı tam anlamıyla hıssedılmıyor dımı hala yada hısseden varmı ne zamn harektlerı netlesecekkı ay ne cok soru sordum ama suan benle aynı ayda hamıs hıc yakınım yok hıssettıklerım normalmı dıye soruyorum kızlar
bende iyiyim canım ne güzel hepiniz cinsiyetlerini öğrenmişsiniz ben de iki gün önce gittim kontrole biri erkek dedi ama tam emin değilim dedi bakalım haftaya yine gidicem bu sefer kesin belli olur inşallah gerçi önemli olan sağlıklı olsunlarda yeter :Saruboceq:
hangi dr a gidiyosun cnmm
Burcucum nerdeymiş bakalım bu yerler? geçen hafta sonu Bakırköy'deki bütün hamile butiklerini dolaştım gece elbisesi için hiçbişey bulamadım düzgün, gittim yine Gebe mağzasından aldım.
evet canım eskısehırlıyım varmı aranızda baska eskısehırlı olan yada yasayan
erkekde değilde kızda çok yanılan oluyomuş dr. bir tanıdığımız söledi. benim de % 80 ihtimal dedi kendine pay bıraktı anlayacağın. sağlıklı olsunlarda farketmez
Kiz diyip erkek mi cikiyomus peki ?
Burcucum nerdeymiş bakalım bu yerler? geçen hafta sonu Bakırköy'deki bütün hamile butiklerini dolaştım gece elbisesi için hiçbişey bulamadım düzgün, gittim yine Gebe mağzasından aldım.
yes cnm.
ben pantolonu uskudardan aldım denız 1 urun alana 2. urun 1 ytl diye kampanyada vardı
kadıköyde nişantasında da şubesi varmış adı seçen giyim
ben pantolonu uskudardan aldım denız 1 urun alana 2. urun 1 ytl diye kampanyada vardı
Ben beylikduzu civarindaydim .
Benim soyleyecegim magazalar ihracat fazlasi zaten yerler. Ufak defolu pantolonlar gibi. Ha yok illa marka olsun derseniz bilemem tabi de. Cok pahali oldugu icin acikcasi ben vermek istemiyorum fazla para . Zeytinburnunda bir kotcu vardir mesela . Ben normalde ordan aldiriyorum burda bakiyorum ustume olani aliyorum 20-30 civari filan tam adresini ogreneyim size . Dedigim gibi etiketi olmayan ihracat fazlasi urunler bunlar. Biz de ihracat fazlalarimizi disari veriyoruz ordan biliyorum bu yerleri.
burcu bizde gelelim meralle oraya olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?