2009 Aralık Anneleri

biz oğlumla iyiyiz sen nasılısn şekerim

bende iyiyim canım ne güzel hepiniz cinsiyetlerini öğrenmişsiniz ben de iki gün önce gittim kontrole biri erkek dedi ama tam emin değilim dedi bakalım haftaya yine gidicem bu sefer kesin belli olur inşallah gerçi önemli olan sağlıklı olsunlarda yeter :Saruboceq:

ajanda değil anı defteri gibi

Burcucum nerdeymiş bakalım bu yerler? geçen hafta sonu Bakırköy'deki bütün hamile butiklerini dolaştım gece elbisesi için hiçbişey bulamadım düzgün, gittim yine Gebe mağzasından aldım.

hoşgeldin aramıza
kendıne dıkkat et mumkunse yat kalkma cnm hiç
badem yagı bebek yagı suruyorum ben banyodan sonra göbiş çıkmazmı çıktı tabı
13 hafta daha erken çok hıssetmemen normal pıt pıt gibi bişeyler hissediyrm ben arada çok sık degil amasorcaksın tabı soru bız hepimiz bu yuzden buradayız

erkekde değilde kızda çok yanılan oluyomuş dr. bir tanıdığımız söledi. benim de % 80 ihtimal dedi kendine pay bıraktı anlayacağın. sağlıklı olsunlarda farketmez

Burcucum nerdeymiş bakalım bu yerler? geçen hafta sonu Bakırköy'deki bütün hamile butiklerini dolaştım gece elbisesi için hiçbişey bulamadım düzgün, gittim yine Gebe mağzasından aldım.

Ben beylikduzu civarindaydim .
Benim soyleyecegim magazalar ihracat fazlasi zaten yerler. Ufak defolu pantolonlar gibi. Ha yok illa marka olsun derseniz bilemem tabi de. Cok pahali oldugu icin acikcasi ben vermek istemiyorum fazla para . Zeytinburnunda bir kotcu vardir mesela . Ben normalde ordan aldiriyorum burda bakiyorum ustume olani aliyorum 20-30 civari filan tam adresini ogreneyim size . Dedigim gibi etiketi olmayan ihracat fazlasi urunler bunlar. Biz de ihracat fazlalarimizi disari veriyoruz ordan biliyorum bu yerleri.

evet canım eskısehırlıyım varmı aranızda baska eskısehırlı olan yada yasayan

3,5 ay progestan kullandım kanama yoktu ama çok ağrım vardı onun için kullandım.
Kaşıntılarım var çatlak içinde chicco nun serisini birde nivea nın yağını kullanıyorum cnm ben.
bu hafta 16 bitiyor benim 17. haftaya giricem geçen haftdan beri hareketleri çok netleşti benim oğlumun

ben pantolonu uskudardan aldım denız 1 urun alana 2. urun 1 ytl diye kampanyada vardı
kadıköyde nişantasında da şubesi varmış adı seçen giyim

ben pantolonu uskudardan aldım denız 1 urun alana 2. urun 1 ytl diye kampanyada vardı

Aklinizda olsun diye soyledim . Tekstilin icinde oldugumdan beri verilen paraya kiyamiyorum cidden . Biz bazi markalarin uretimini yapiyoruz cunku ondan biliyorum :) Bisey olursa haberlesiriz yine bu konuda .

Anladım canım, Beylikdüzü çok uzak bana yine de sağol.

Evet Bakırköyde de var şubeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…