fatmacım dün banada geldi aynı paket. İzledim dün akşam cd yi pek bişye yok içinde bebeğin altını değiştirmeyi,yıkamayı ve masaj yapmayı göstermiş
a.s.merhaba aralik annisleri oncelikle hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim
ben de bugun 15+5 'im :sm_cool: ve bir sonraki kontrolum 8 temmuz iple cekiyorum cinsiyeti konusunda
%70 erkek demisti doktor 13+1 'dik o zaman ve 8 temmuzda kesin cinsiyeti ogrenecegim sanirim :dance:
beslenme konusunda tek sıkıntım sut icememek :1no2: gebelikten once gunde 1,5-2 litre gunluk sut
tuketirdim ama gebelikte herseyden oldugu gibi sutten de uzaklastim tadı yaglı geliyor tek sorun bu
ben de meyveli sut tuketiyorum veya ballı o da 1 bardak kadar. simdilerde butun uzaklastigim yemeklere geri dondum gercekten de sadece ilk 3 ay sıkıntı cektim.
annisler sizdeki degisiklikler nedir bu haftalarda ? mesela doktorlariniz size destek vitamin demir vs verdi mi? calisan anneler ozellikle kendinizi nasıl hissediyorsunuz. ayaklarda sisme vs bende de oluyor ama normal oldugunu biliyorum geceleri agrı giriyor karnıma kısa sureli bazen agrı beni bianda uyandırıveriyor bunun da normal oldugunu biliyorum cok sukur karın buyumesi bebegin saglıklı oldugunun isaretlerinden biriymis tabi bunyeden bunyeye degisirmis benim de gobisim bu hafta birden buyudu sanki :CüvCüv: eskiden gobek mi bebek mi kestiremezken simdi bombeli ve belirgin bi gobisim var kaydirigubbakcemile3 doktorum bana enson down sendromu testinde artık serbestsin demisti sonuclar 2 gun icinde gelmisti ilac vs gerek yok 1 ay sonra gel demisti o yuzden merak ediyorum sizler herhangi bir destek ilac kullanıyor musunuz ? bir de ben cok uykusuzluk cekyorum bazen kramp bacaklarda oluyor varisler ise coktan bacaklarımın arkasında olusmaya basladı istahım cok acıldı geceleri kalkip meyve yiyorum kendime yemekte sınır koymuyorum hamisligim basindan bu yana 4 - 4,5 kilo kadar aldim tek ekmek yemiyorum o da cok eski bir aliskanlık. anormal derecede tuzz aseriyordum eskiden hic kullanmazdim ilk 3 ay inanilmaz tuza düşkünlüğüm oldu ama simdi bacaklar sismeye baslayinca biraktim zaten canim istemiyor sizlerde dikkat edin tuzu abartmamaya :1rolleyes:
uzun bi giris oldu kusura bakmayin daha da paylasacak soracak o kadar sey varki gebelikle ilgili
simdilik islerime donmem gerektigi icin bitiriyorum ama lutfen kendinizdeki degisiklikleri paylasirsaniz cok sevinirim.
sizleri ve bebislerinizi opuyorum kendinize ve onlara iyi bakin insallah kimsenin ciddi bi sorunu yoktur yerimseniben herkese sevgilerrrr opuyorumnanaktan
pelin gitmmeeee anca yazabiliyorummm
merhaba kızlar ben geldım
yok şöyle tarıf edeyım ankara nevsehır işte onun yakınlarında bır ilmerhaba
burcu sen neredesın ıstanbul mu
yok şöyle tarıf edeyım ankara nevsehır işte onun yakınlarında bır il
ben uyanıgım burdayımayy herkes uyuyor ben çıktım öptm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?