2009 Aralık Anneleri

bu arada detaylı ultrason ve fetal eko ayın 3 unde yapılacak 1 gun daha ileri atıldı randevum
neyse tam 1 hafta kaldı bıraz sabredecegız artık kızımızı görmek için
ben alışverişe gittim oradan saglık ocagına kaydımı yaptırmaya çagırmışlardı oraya gittim derken çok yoruldum erken kaçıyorum aranızdan öptm hepinizi
hepinize iyitatiller pazartesi görüşürüz inşallah
hımm unutmadan meral basta olmak üzere bebişini göreceklerin iyihaberlerini bekliyoruz
fatmacıgım sende uzulme herişte bir hayır vardir
seçille konuşursan slm söyle bahar özlettı kendını öpüldunuz çıktım

hoşgeldin cnm aramıza geçmişi okuyabilirsen çok faydalı şeyler bulacaksın burda herkes doktorundan öğrendiklerini paylaşıyor umarım sende faydalanırsın çok güzel bir topik burası keyfini çıkar

tesekkur ederim baharcim yeni gelmedim aslinda ama islerden firsat bulup bi mrb diyemiyordum ama hep okuyordum :1rolleyes: sanirim sicaklardan dolayi herkes bi an once isini bitirip evine kacmak istiyor o yuzden ise yogunlasmis durumdalar kaydirigubbakcemile3 benim gibi ... bitse de eve gidip bacaklarimi uzatip yatsam genis genis :lepi:

bahar ya ne dıycem bugun ailem hekımı uygulaması varmış ya saglık ocagına ugradım tartıldım
basından beri 4,5 kilo almışım çok mu dedım çok dedı kadın uyuz oldum sana doktoru dıkkat et çok almışsın falan dedımı kendı doktoruma gtsemde danışsam artık ya

hoşgeldinizz nasılsınız bklm keyifler nasıl erkekler çoğunluktamı oldu şimdi nehircim listeyi müsait olunca yenilesene tekrar bklm son durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…