2009 Aralık Anneleri

slm, sağlıklı günler hepinize bende aralık annesiyim, sizi takip etmeye çalışıyorum bende bugün 15+0 ım benimde %90 kızım olacakmış, dün dr. gittim. herkesin herşey gönlünce olsun.

bukadar şeyi bukadar ucuza nereden aldınız??? merak ettim.

ArkadaŞlar bende Çıkıyorum dıkkat edın kendınıze ve bebıŞlerınızeee yarın gÖrÜŞÜrÜz byeeeeeee

bende gıdıyorum kızlar hepınız kendınıze ıyı bakın ama bebeklere daha ıyı bakın byeeeee

tatlım selm...sennle hemen hemen aynı sureclerdeyız:)Rabbım bebıslerımızı korusun ..amin..ben demır ılacı degılde elevit kullanıyorum multıvıtamın..ve aynı zamanda guatr rahatslzgım ıcın ılac kullanıyorum..bugun kan aldırdım ılac dozlarının ayarlanması ıcın..hayırlısı olsun rabbım ısllah ..aminbenım gobegımde cıktı masallah zaten yapımda musaıt hemencıcık kılo alıverdım olsun:teytey:ama ben dusuk tehdıdı yasadım hala daha evdeyım bugun yavasyavas yurumeye baslıcz kocısımle :içelim:
ayy banada soyleyın nerden aldınız canım ya bnde arıyorum kıyafet alcak yer...ıstnbulmu?

uzulme canm bende senın kadar kılo aldım ama dr yuruyus yapacksn gunde yarımsaat dedı..ve ligt sut ıcıyorum cnm dr soyledı...bılgıne..:ecrin_bebek:

ooff bız daha gıdemedık kocısle gıdece.zz.catlıcam eskı kıyafetler zo r oluyor artık zorluyor benı bı an once almam gerek..kızlar catlak kremlerınızı kullanmaya basladınızmı ??ben bugun basladım..

ışlerden dolayı pek yazamadım bugün şekerler.
herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum.

yarın hayırlısıyla gidip benim yaramaz rapunzelimi bir göreyim teyzeleri

kocaman öpücüklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum kabul edin ne olur.

Bende bugun oglusumu gordum ısıracaktım nerdeysee ayy delırıyor ınsan dokunamayınca kaydirigubbakcemile3

iyi haftasonları sanada meralcim izle bol bol güzel kızını bize anlatırsın p.tesi

Kozyatağında demsa'nın outlet mağazası var ordan almış.

çok teşekkür ederim öznur. müsait olduğumda bende gidiyim. ben daha hiç birşey almadım bebişe.

birde benim doktorum 3 lü test yaptırmıyor. 2 liyi yaptık gayet iyi çıktı çok şükür. üçlüye gerek yok dedi. siz 2 sinide yaptırıyormusunuz?

gözde ben ikili yaptırdım drum 3 lü ve detaylı ultrasonda istedi canım
ikili sonucun kaçtı senin benim 1.8 di ve drum çok iyi dedi

gözde ben ikili yaptırdım drum 3 lü ve detaylı ultrasonda istedi canım
ikili sonucun kaçtı senin benim 1.8 di ve drum çok iyi dedi

canım 1/1 çıktı benimkide çok iyi çok şükür. 3 lüye gerek yok detaylı ultrasonla bakacağız yeter dedi. 2 li test daha etkili oyüzden birini yaptırmak yeterli dedi. umaraım herşey hepimiz için iyi olur.

benimde çıkmam lazım daha sonra tekrar yazacağım. daha sık görüşeceğiz.

birde ben tahmin edemeyeceğiniz kadar çok uyuyorum 9,30- 10,00 benim günüm bitiyor. engel olamıyorum, üzülüyorum sonra çok uyuyorum diye ama.... elimden birşey gelmiyorr. benim kadar uyuyan var mı???

herkese ve bebişlerimize sevgilerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…