ben bugun acayip yoruldum
annemlerdeyım burada bıraz uzanayım eve geçerim
denız gittik annemlerle bebişe kıyafet almaya 44 tl tuttu 17 parça
çok sagol tavsiyen için
yeri bulmak biraz zor oldu ben buyuk bır alışveriş merkezı arıyorum dön dolaş sonra farkettım yeri :)
neyse sonunda kaybetmışım kendımı dedım dur pelin daha sonra kışlıklar gelir yıne gelirsin :)
görüşürüz canım sende kendıne ve bebısıne ıyı bak byeArkadaŞlar bende Çıkıyorum dıkkat edın kendınıze ve bebıŞlerınızeee yarın gÖrÜŞÜrÜz byeeeeeee
arkadalar bana cevap verirseniz çok sevinirim.
tatlım selm...sennle hemen hemen aynı sureclerdeyız:)Rabbım bebıslerımızı korusun ..amin..ben demır ılacı degılde elevit kullanıyorum multıvıtamın..ve aynı zamanda guatr rahatslzgım ıcın ılac kullanıyorum..bugun kan aldırdım ılac dozlarının ayarlanması ıcın..hayırlısı olsun rabbım ısllah ..amina.s.merhaba aralik annisleri oncelikle hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim
ben de bugun 15+5 'im :sm_cool: ve bir sonraki kontrolum 8 temmuz iple cekiyorum cinsiyeti konusunda
%70 erkek demisti doktor 13+1 'dik o zaman ve 8 temmuzda kesin cinsiyeti ogrenecegim sanirim :dance:
beslenme konusunda tek sıkıntım sut icememek :1no2: gebelikten once gunde 1,5-2 litre gunluk sut
tuketirdim ama gebelikte herseyden oldugu gibi sutten de uzaklastim tadı yaglı geliyor tek sorun bu
ben de meyveli sut tuketiyorum veya ballı o da 1 bardak kadar. simdilerde butun uzaklastigim yemeklere geri dondum gercekten de sadece ilk 3 ay sıkıntı cektim.
annisler sizdeki degisiklikler nedir bu haftalarda ? mesela doktorlariniz size destek vitamin demir vs verdi mi? calisan anneler ozellikle kendinizi nasıl hissediyorsunuz. ayaklarda sisme vs bende de oluyor ama normal oldugunu biliyorum geceleri agrı giriyor karnıma kısa sureli bazen agrı beni bianda uyandırıveriyor bunun da normal oldugunu biliyorum cok sukur karın buyumesi bebegin saglıklı oldugunun isaretlerinden biriymis tabi bunyeden bunyeye degisirmis benim de gobisim bu hafta birden buyudu sanki :CüvCüv: eskiden gobek mi bebek mi kestiremezken simdi bombeli ve belirgin bi gobisim var kaydirigubbakcemile3 doktorum bana enson down sendromu testinde artık serbestsin demisti sonuclar 2 gun icinde gelmisti ilac vs gerek yok 1 ay sonra gel demisti o yuzden merak ediyorum sizler herhangi bir destek ilac kullanıyor musunuz ? bir de ben cok uykusuzluk cekyorum bazen kramp bacaklarda oluyor varisler ise coktan bacaklarımın arkasında olusmaya basladı istahım cok acıldı geceleri kalkip meyve yiyorum kendime yemekte sınır koymuyorum hamisligim basindan bu yana 4 - 4,5 kilo kadar aldim tek ekmek yemiyorum o da cok eski bir aliskanlık. anormal derecede tuzz aseriyordum eskiden hic kullanmazdim ilk 3 ay inanilmaz tuza düşkünlüğüm oldu ama simdi bacaklar sismeye baslayinca biraktim zaten canim istemiyor sizlerde dikkat edin tuzu abartmamaya :1rolleyes:
uzun bi giris oldu kusura bakmayin daha da paylasacak soracak o kadar sey varki gebelikle ilgili
simdilik islerime donmem gerektigi icin bitiriyorum ama lutfen kendinizdeki degisiklikleri paylasirsaniz cok sevinirim.
sizleri ve bebislerinizi opuyorum kendinize ve onlara iyi bakin insallah kimsenin ciddi bi sorunu yoktur yerimseniben herkese sevgilerrrr opuyorumnanaktan
ayy banada soyleyın nerden aldınız canım ya bnde arıyorum kıyafet alcak yer...ıstnbulmu?ben bugun acayip yoruldum
annemlerdeyım burada bıraz uzanayım eve geçerim
denız gittik annemlerle bebişe kıyafet almaya 44 tl tuttu 17 parça
çok sagol tavsiyen için
yeri bulmak biraz zor oldu ben buyuk bır alışveriş merkezı arıyorum dön dolaş sonra farkettım yeri :)
neyse sonunda kaybetmışım kendımı dedım dur pelin daha sonra kışlıklar gelir yıne gelirsin :)
bahar ya ne dıycem bugun ailem hekımı uygulaması varmış ya saglık ocagına ugradım tartıldım
basından beri 4,5 kilo almışım çok mu dedım çok dedı kadın uyuz oldum sana doktoru dıkkat et çok almışsın falan dedımı kendı doktoruma gtsemde danışsam artık ya
İşlerden dolayı pek yazamadım bugün şekerler.
herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum.
yarın hayırlısıyla gidip benim yaramaz rapunzelimi bir göreyim teyzeleri
kocaman öpücüklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum kabul edin ne olur.
İşlerden dolayı pek yazamadım bugün şekerler.
herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum.
yarın hayırlısıyla gidip benim yaramaz rapunzelimi bir göreyim teyzeleri
kocaman öpücüklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum kabul edin ne olur.
Kozyatağında demsa'nın outlet mağazası var ordan almış.
çok teşekkür ederim öznur. müsait olduğumda bende gidiyim. ben daha hiç birşey almadım bebişe.
birde benim doktorum 3 lü test yaptırmıyor. 2 liyi yaptık gayet iyi çıktı çok şükür. üçlüye gerek yok dedi. siz 2 sinide yaptırıyormusunuz?[/QUOT
dün bende başka bi doktora gittim oda 3'lü ye gerek yok dedi sadece AFP değerini görmek istiyormuş onu yaptırman yeter dedi. Haftaya kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek..
gözde ben ikili yaptırdım drum 3 lü ve detaylı ultrasonda istedi canım
ikili sonucun kaçtı senin benim 1.8 di ve drum çok iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?