süt içemıyorum işte.hamılelıgımı ılk ogrendıgımde cok abarttım sut ıçmeyı snr mıdem bulandı ama bol bolk ayran ıcıp peynır yıyorumo ben de de oluyordu. kalsyum eksikliğinden oluyor. günlük süt iç 2 bardak günde. tırnaklarda bile beyazlık oluşuyor eksik olduğunda.bir de bol su.
napayım ya işim oturarak ayaklarım cok şişiyo sabah kalkmak zoruma gıdıyo evde olayımda bıraz enerjı depolayım dogumayatıp yatıp dobiş gibi olcaksın yanilaelaelaelaelae
süt içemıyorum işte.hamılelıgımı ılk ogrendıgımde cok abarttım sut ıçmeyı snr mıdem bulandı ama bol bolk ayran ıcıp peynır yıyorum
napayım ya işim oturarak ayaklarım cok şişiyo sabah kalkmak zoruma gıdıyo evde olayımda bıraz enerjı depolayım doguma
tabıkı etkıler anne sutu cok onemlı.anne sutu ıçmeyen cocuklar cok daha fazla hastalanıyorlar herseylerını etkılıyor.ama bızım sut ıcmemızın sutumuzun olmasına ne kadar yararı var bılmıyorum.sut yapıcı gıdalar var duyuyorum.(Aynen yaaa. Doktora bende yoğurt peynir çok tüketiyorum olurmu dedim. süt şart dedi. bıktım valla. bigün içiyom bigün içmiyom. tiksindim. nesquik ile ilaç niyetinde götürmeye çalışçam gene bugün. Anne sütü çok önemli ya. Ya gelmesse süt diye korku şeyine.. Arkadaşın birinin hiç gelmemiş. Birinin de olmasına rağmen hiç içmemiş nedense. Tüm hayatı etkiliyormuş anne sütü.
ya benım herseyım cok erken oldu bıranda karnım cıktı ayakalrım şişmeye basladı goguslerım yarıldı ben anlam veremıyorum.ben abartıyorum desem yakınlarıma gosterıyorum mutlaka gorun dr dıyorlar.ışte herkezınkı bır olmuyo deyıp gecıyorumAyakların şişiyo derken ayak bileklerinde şişme falan yok dimi? Aman ona çok dikkat et canım.Bacımmm sende de herşey erken başlamış.Ben şahsen hasta gibi olsam kendi kendime çok ama çok iyiyim diyorum bir bakmışım hastalık kalmamış bende :)
Evde olmak güzelde belli süre sonra çalışmaya alışmış olan insan sıkılmaya başlar.Gerçi benim çalışmama gibi lüksüm olamaz dogum iznine kadar allah nasip ederse devammmmm. Üniversiteden itibaren ben hep çalıştım.Şimdi de daha çok çalışmamıza
neden allah nasip ederse bebişim olacak.İnşaallah ona güzel bir hayat verebiliriz....
Sen bizim yerimizede yat emiii bol bol dinlennnnnnnn
tansıyonum dusuktur normalde bazen ıyıce dusuyor.bıde bende varıs var oda etkılıyor sanırım.ben özel bır hastanede calısıyorum amma kendı dr um burda degıl temmuzun üçü 3 lü testım var o zaman gıdecem bakalım hepsını anlatacamBurcu ayak şişmesi falan diye geçme sakın.. Vücutta ödem ayak bileklerinde başlıyor.şişliklere elinle bastır bakalım içeriye giriyormu? Aman canım çok dikkat et şişliklere, şişmenin çok nedenleri var tansiyon,albüm gibi....
tabıkı etkıler anne sutu cok onemlı.anne sutu ıçmeyen cocuklar cok daha fazla hastalanıyorlar herseylerını etkılıyor.ama bızım sut ıcmemızın sutumuzun olmasına ne kadar yararı var bılmıyorum.sut yapıcı gıdalar var duyuyorum.
kılo soyle normalde kılolu degılım en yuksek kılom 58 olmustur ama sımdı cok aldım kıloyu o etkılıyor sanırım canımBurcu eger kilon varsa sıcaklarda yapar şişmeyi, çünkü gebelikte kan akımından da olur.damarlar genişliyor
tamam ben ögrenır ogleden snr bıle yazarım sıze bır kat altımda ıkı tane kadın dogumcu var onlara sorarıım ogle arasındaBir de çocuk kurtarır kendini de senden gider toparlayamassın meselesi var. ne yapçaz içmek lazım. Arkadaşım bu süt yapıcı gıdalar ne ise öğrenirsen bana da yazarmısın?
haydı gözunaydın
ogluşunda hayırlı olsun cnm
Gözünaydın cnmm Allah sağlığıylada kucağına almayı nasip etsin
Ohhh ohh ne güzel erkek bebekler artıyorrr gözünaydın cnmmm.
Aminnnn cnmm
Nehircim hayırlı olsun oğluşun, öpüyorum sizi.
Hayırlı olsun canım, sanırım erkekler öne geçti sayenizde :))
nehir - öznur ikinizide tebrik ederim demek sizin bebişlerde erkek :) Allah hayırlısı ıle kucağımıza almak nasip etsin
hadi bakalım burcu hayırlısı ne eise öyle olsunnapayım ya işim oturarak ayaklarım cok şişiyo sabah kalkmak zoruma gıdıyo evde olayımda bıraz enerjı depolayım doguma
fatmacım sıkma canınıMerhaba kızlar .nasılsınız .ya Çok sİnİr bozuldu 3 lÜ tarama testİ İÇİn kanım İstanbula gİderken kargoda bİr karıŞıklık olmuŞ kaybolmuŞ Şİmdİ gİdİp tekrar kan vereceĞİm sİnİr oldum umarım tarİh geÇmez ya Şİmdİde 18 haftmdayım ultrasono gÖrde 18 bİttİ uamrım hatalı sonuÇ Çıkmaz Şİmdİde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?