2009 Aralık Anneleri

o ben de de oluyordu. kalsyum eksikliğinden oluyor. günlük süt iç 2 bardak günde. tırnaklarda bile beyazlık oluşuyor eksik olduğunda.bir de bol su.
süt içemıyorum işte.hamılelıgımı ılk ogrendıgımde cok abarttım sut ıçmeyı snr mıdem bulandı ama bol bolk ayran ıcıp peynır yıyorum

süt içemıyorum işte.hamılelıgımı ılk ogrendıgımde cok abarttım sut ıçmeyı snr mıdem bulandı ama bol bolk ayran ıcıp peynır yıyorum

(Aynen yaaa. Doktora bende yoğurt peynir çok tüketiyorum olurmu dedim. süt şart dedi. bıktım valla. bigün içiyom bigün içmiyom. tiksindim. nesquik ile ilaç niyetinde götürmeye çalışçam gene bugün. Anne sütü çok önemli ya. Ya gelmesse süt diye korku şeyine.. Arkadaşın birinin hiç gelmemiş. Birinin de olmasına rağmen hiç içmemiş nedense. Tüm hayatı etkiliyormuş anne sütü.

napayım ya işim oturarak ayaklarım cok şişiyo sabah kalkmak zoruma gıdıyo evde olayımda bıraz enerjı depolayım doguma

Ayakların şişiyo derken ayak bileklerinde şişme falan yok dimi? Aman ona çok dikkat et canım.Bacımmm sende de herşey erken başlamış.Ben şahsen hasta gibi olsam kendi kendime çok ama çok iyiyim diyorum bir bakmışım hastalık kalmamış bende :)
Evde olmak güzelde belli süre sonra çalışmaya alışmış olan insan sıkılmaya başlar.Gerçi benim çalışmama gibi lüksüm olamaz dogum iznine kadar allah nasip ederse devammmmm. Üniversiteden itibaren ben hep çalıştım.Şimdi de daha çok çalışmamıza
neden allah nasip ederse bebişim olacak.İnşaallah ona güzel bir hayat verebiliriz....
Sen bizim yerimizede yat emiii bol bol dinlennnnnnnn

tabıkı etkıler anne sutu cok onemlı.anne sutu ıçmeyen cocuklar cok daha fazla hastalanıyorlar herseylerını etkılıyor.ama bızım sut ıcmemızın sutumuzun olmasına ne kadar yararı var bılmıyorum.sut yapıcı gıdalar var duyuyorum.

ya benım herseyım cok erken oldu bıranda karnım cıktı ayakalrım şişmeye basladı goguslerım yarıldı ben anlam veremıyorum.ben abartıyorum desem yakınlarıma gosterıyorum mutlaka gorun dr dıyorlar.ışte herkezınkı bır olmuyo deyıp gecıyorum

Burcu ayak şişmesi falan diye geçme sakın.. Vücutta ödem ayak bileklerinde başlıyor.şişliklere elinle bastır bakalım içeriye giriyormu? Aman canım çok dikkat et şişliklere, şişmenin çok nedenleri var tansiyon,albüm gibi....

tansıyonum dusuktur normalde bazen ıyıce dusuyor.bıde bende varıs var oda etkılıyor sanırım.ben özel bır hastanede calısıyorum amma kendı dr um burda degıl temmuzun üçü 3 lü testım var o zaman gıdecem bakalım hepsını anlatacam

Bir de çocuk kurtarır kendini de senden gider toparlayamassın meselesi var. ne yapçaz içmek lazım. Arkadaşım bu süt yapıcı gıdalar ne ise öğrenirsen bana da yazarmısın?

Merhaba kızlar .nasılsınız .ya Çok sınır bozuldu 3 lÜ tarama testı ıÇın kanım ıstanbula gıderken kargoda bır karıŞıklık olmuŞ kaybolmuŞ Şımdı gıdıp tekrar kan vereceĞım sınır oldum umarım tarıh geÇmez ya Şımdıde 18 haftmdayım ultrasono gÖrde 18 bıttı uamrım hatalı sonuÇ Çıkmaz Şımdıde

Bir de çocuk kurtarır kendini de senden gider toparlayamassın meselesi var. ne yapçaz içmek lazım. Arkadaşım bu süt yapıcı gıdalar ne ise öğrenirsen bana da yazarmısın?
tamam ben ögrenır ogleden snr bıle yazarım sıze bır kat altımda ıkı tane kadın dogumcu var onlara sorarıım ogle arasında

dr un sekreterını aradım dogumdan once sut yapıcı dıye bısey olmaz benım bıldıgım dıyor o bebek dogunca olacak bırseymıs.oda sıvı gıdalar dıyo komposto,meyve suyu gb seylermis.yınede dr a soracak.benımde kuzenımde duydugum sutun kalıtesını arttırıcı bırssey var rezene ve ısırgan otunu karıstırıp içiyormussun oda bır dr dan duymus

haydı gözunaydın
ogluşunda hayırlı olsun cnm

Gözünaydın cnmm Allah sağlığıylada kucağına almayı nasip etsin

Ohhh ohh ne güzel erkek bebekler artıyorrr gözünaydın cnmmm.
Aminnnn cnmm

Nehircim hayırlı olsun oğluşun, öpüyorum sizi.

Hayırlı olsun canım, sanırım erkekler öne geçti sayenizde :))

Çok sağolun kızlarr.Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş. Eşim kız istiyordu ama dr.dan çıkarken bi gerine gerine yürümesi vardı görmeniz lazım,şaka yapıyor tabi beni güldürmek içinkaydirigubbakcemile3 Evet şimdilik erkekler öne geçtik bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorumopuyorumnanaktan

napayım ya işim oturarak ayaklarım cok şişiyo sabah kalkmak zoruma gıdıyo evde olayımda bıraz enerjı depolayım doguma
hadi bakalım burcu hayırlısı ne eise öyle olsun
fatmacım sıkma canını
bunu yapan yani ikli testin olucunun alındığı yerin bilgisayar belleğinde senin bilgilerin vardır.
fakslasınlar ya da mail göndersinler canım.
bu kadar teknoloji varken kargoda kaybolmasıda ne demekmiş.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…