2009 Aralık Anneleri

tedirgin olmakta haklısın ama inan herketlendikçe kendine güvenin artacak hem bebeğine hem de kendine ne kadar büyük iyilik yaptığını hareketlendikçe artan mutluluğundan hissedeceksin.kilo almada dengelenecek

Benim dr.um bebe yağı, badem ve kakao yağını tavsiye etti bana çatlak için.Henüz başlamadım ama bebe yağı alacam ayrıca yüzüm için güneş kremi alacam yüksek faktörlü.
Bende 3aydır 1kilo almışım ben de pek hareket etmedim düşük riskim vardı.Oyüzden sevinmiştim ama bugün bir arkadaşımla konuştum 7 aylık hamile,ilk 3ay o hatta 2kilo vermiş ama sonradan 4 ayda 15 kilo almış baya kafam takıldı onu duyunca:sinifsinif:

bence kişiden kişiye değişiyo ilk aylarda kilo alanlar hep sonraki aylarda duruluyo tabi 30 40 kilo alanları saymıyorum bende ilk 3 ay 6 kilo aldım ama bir aydır aynı kilodayım ama sen iyi almışın

bence kişiden kişiye değişiyo ilk aylarda kilo alanlar hep sonraki aylarda duruluyo tabi 30 40 kilo alanları saymıyorum bende ilk 3 ay 6 kilo aldım ama bir aydır aynı kilodayım ama sen iyi almışın

Evet canım tabi kişiden kişiye değişir.O arkaadaşım ekmeğiçok yerdi mesela hamilelikte daha da çoğalttıysa etkisi vardır onun.Ben pek yemem ekmek ama hamurişini çok canım çekiyor benim de.Sonuçta mutlaka alacaz kilo ama en azını alsak keşke sonradan vermesi var.Kilolu bir insan olarak gezmeyi hiç istemiyorum zaten doğum yapınca hemen fırsat buldukca yürüyüşe başlayacam:lepi:

ıyıgeceler kızlar ben kıpırtıları hıssetmeye başladım mınık mınık cok guclu degıl ama hısedıyorum 2 3gundur falan bugun fazla hareketlı resmen hıssedıyorum gaz sancısı falan degıl ılk bebegım olmadıgı ıcın bılıyorum hareketlerı ılkımde daha gec hıssetmıstım ama heyecan aynı cok heyecanlıyızbenım gobekde bayagı cıktı 6aylıkmış gıbı zaten vardı kızımdan kalan ama 4kılo zayıflamama ragmen karnım cıktı:CüvCüv:

çok normal. Benimde aynı tehlike söz konusuydu ve hala da söz konusu. Sadece gidiş dönüş 20 dk yı geçmeyecek dedi doktorum, o da ısrarımla. Yalnız çıkınca ağrı girecek diye çıkamıyorum 10 dk lığına da. Nitekim hep öyle oluyor. Dün de Allah yardım etti zinciri kırdım, çıktım, az ağrıdı. Kardeşimde tam bana gelmiş, bu kadar olur. Onla aldım geldim. Dükkanda tabure verdiler aman bir ağrıdı. Acelesiz aldım kaçtım. Bir de nasıl sona kadar gidecek bu durum bilemiyorum. Karnında gülle hissi. Milleti hep sokaklarda şiş şiş gezerken hiç gezemeyeceğimi düşünmemiştim. Allah yardımcımız olsun.

kızlaar bende alışverişe başladım oğluşuma çok güzel badiler aldım. bi battaniyede beğendim yumuşacık onuda alıcam tulumlarada baktım ama hepsi ince bizim kış bebekleri için birazdaha beklemek lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…