ben yaklasık 1bucuk aydır yurumuyordum ...sadecce evın ıcınde son zamanlarda hareketlendım..ve hızlı kılo aldım bundan dolayı olabılır psıkolojık olarakta etklendım tabıı korka korka cıktım bugunda dısarı...
Benim dr.um bebe yağı, badem ve kakao yağını tavsiye etti bana çatlak için.Henüz başlamadım ama bebe yağı alacam ayrıca yüzüm için güneş kremi alacam yüksek faktörlü.
Bende 3aydır 1kilo almışım ben de pek hareket etmedim düşük riskim vardı.Oyüzden sevinmiştim ama bugün bir arkadaşımla konuştum 7 aylık hamile,ilk 3ay o hatta 2kilo vermiş ama sonradan 4 ayda 15 kilo almış baya kafam takıldı onu duyunca:sinifsinif:
bence kişiden kişiye değişiyo ilk aylarda kilo alanlar hep sonraki aylarda duruluyo tabi 30 40 kilo alanları saymıyorum bende ilk 3 ay 6 kilo aldım ama bir aydır aynı kilodayım ama sen iyi almışın
evet cnm daha cıkamadık dusuk tehlıkem vardı Allahım korusun..amindısarıya cıkamıodm....
az once kocısle yuruduk yahu 5 dk anca yuruduk hemen yoruldum eve donduk gerı,,kacaydır ılk defa cıktım ama bukadar uzun yuruyuse..
sızce normalmı?
ben uyanıım ama uyuyanlar var galıba kımseden ses cıkmıyor:sm_cool: kızlar uyuyormuyuzzzz laelaelaelaelae
geçmıs olsun canım.artık boyle seyler cok dogal bende hemen panık yapıyorum ama olacak artık.bugun daha iyim Allah a çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?