ya aslında hamileler için uyku yastığı var ya... uzun ve büyük hani... onların emzirmede ve daha sonra bebek destekli oturabildiğinde yerde oynarken de çok faydalı olacağına inanıyorum bir ondan bir de bebek uyuma yastığı alcam sanırım ben Cesaret üzerine ve Hamile Yastığı
darısı bana ınsallah
kız nerden aklına geldı tuh keske darısı demeseydımBak darı istedi canım yaaaa. :))))))))
[
pelin teyzesi ekledim valla birşeye benzemiyorlar.
25 temmuzda detaylı ultrasona gireceğiz daha net fotolar verir öyküm teyzeikaydirigubbakcemile2
darısı seninde başına tatlım:dance:
bilgecim iyi akşamlar canımyaşasın hareket ve dahi bereket geldi foruma hihoyyyt
ama benim de gitme saatim geldiii
iyi akşamlar hepinizeee yarın görüşmek üzere Şeniz
senın adına cok sevındım canım ınsan gordukce bıran once kucagına almak ıstıyor
kız nerden aklına geldı tuh keske darısı demeseydım
topikten ayrılan sevgili arkadaşalrıma iyi ve güzel bir akşam diliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum
Burcu çok geçmiş olsun canım. Nereden kapmışsın peki bu enfeksiyonu belli mi? Gerçi hamilelikte bünye daha yatkın oluyormuş sanırım.
Toplu tuvalet filan onemli etkenmis ama ne yapiiim her yerde geliyo sonucta . 2.neden de ben sabunla temizlerdim cok buyuk yanlismis. Sanirim hepsi birlesince boyle oldum
Canım çok geçmiş olsun bak.Dinlen bir hafta daha birşeyin kalmaz inş.Ben avonun genital bölge temizleyicisini kullanıyorum daha önceden beri onu kullanıyorum.Sabun rahatsız ediyor zaten beni:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?