2009 Aralık Anneleri

Harika bişey. Acaba nasıl temin edebiliyoruz. Kaç para? Çok iyimiş yaa.

cıkıyorum kızlar bugun pek konusamadık yarına ınsallah.bebişlere ıyı bakın kendınıze ıyı bakın hoscakalın

Kızlar ben Çıkıyorum yoĞundum bugÜn pek yazamadım okuyamadımda fazla yarın gÖrÜŞÜrÜz ınŞalllah kendınıze ve bebıŞlerınıze ıı bakın

[
pelin teyzesi ekledim valla birşeye benzemiyorlar.
25 temmuzda detaylı ultrasona gireceğiz daha net fotolar verir öyküm teyzeikaydirigubbakcemile2
darısı seninde başına tatlım:dance:

amin cnm
gördum ewt anlam vermek çok zormuş cidden
daha fotojenık resimlerini beklıyoruz kızımızın ayın 25de inşallah :):)[/QUOTE]
ay bende bekliyorum kızımdan güzel resimler.
doktor amcası bu çektiklerinin ölçülerini almak zorundaymış aldı ve bastı printte teyzesi.
25 temmuzda daha güzellerini alıcaz inşallah

yaşasın hareket ve dahi bereket geldi foruma hihoyyyt

ama benim de gitme saatim geldiii
iyi akşamlar hepinizeee yarın görüşmek üzere Şeniz
bilgecim iyi akşamlar canım
senın adına cok sevındım canım ınsan gordukce bıran once kucagına almak ıstıyor

hemde nasıl burcu teyzesi çok tatlıydı maşallah.

bende toparlanmaya başladııııııııııııım
e artık eve gitme zamanımız geliyor
en güzel akşamlar sizlerin olsun
öpüyorum kocaman

merhaba güzeller
işden geldim kafam kazan gibi yaaaa hamileyken çalışmak çok zormuş arkadaşlar allah hepimize kolaylık versin valla bir yandan sıcaklarda bunaltıyor of ki offf
bir selam vereyim diye girdim şimdi doooooğru mutfağa yemek yapmaya
hadi öptüm hepinizi............

Selam Kizlar

Bugun doktora gittik dusuk tehlikesi hala var ama gecen haftaki gibi degil . Bir hafta daha evde raporluyum. Bu arada aman sakin temizliginizi normal sabun ile yapmayin !

Burcu çok geçmiş olsun canım. Nereden kapmışsın peki bu enfeksiyonu belli mi? Gerçi hamilelikte bünye daha yatkın oluyormuş sanırım.

Burcu çok geçmiş olsun canım. Nereden kapmışsın peki bu enfeksiyonu belli mi? Gerçi hamilelikte bünye daha yatkın oluyormuş sanırım.

Toplu tuvalet filan onemli etkenmis ama ne yapiiim her yerde geliyo sonucta . 2.neden de ben sabunla temizlerdim cok buyuk yanlismis. Sanirim hepsi birlesince boyle oldum

Toplu tuvalet filan onemli etkenmis ama ne yapiiim her yerde geliyo sonucta . 2.neden de ben sabunla temizlerdim cok buyuk yanlismis. Sanirim hepsi birlesince boyle oldum

Canım çok geçmiş olsun bak.Dinlen bir hafta daha birşeyin kalmaz inş.Ben avonun genital bölge temizleyicisini kullanıyorum daha önceden beri onu kullanıyorum.Sabun rahatsız ediyor zaten beni:kedi:

gecmıs olsun burcu....bende atlattım canım dusuk rıskını....Rabbım yardımcın olsun ısallah..sureklı dınlen yastık al ayagının altına ...sureklı uzanmaya calıs...ayakta fazla durma sıcak suyla yıkanma ılık olsun cıg et felanda yeme ..cok dıkkatlı ol canm...

Canım çok geçmiş olsun bak.Dinlen bir hafta daha birşeyin kalmaz inş.Ben avonun genital bölge temizleyicisini kullanıyorum daha önceden beri onu kullanıyorum.Sabun rahatsız ediyor zaten beni:kedi:

Sagolasin Canim. Simdi iyiyim . O gun gittigimde rahim cok kasilmisti . Simdi bende Sebamed kullaniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…