darısı bana ınsallah
benim oğlan da 14 haftalıkken başladı tepinmeye, gıdıklama gibi birşey dimi...şimdi 17. haftadayız, varyaa dakka durmuyo, karnımın için de arı gezinip duruyo sanki.
evet cnm burda yok. ama olsun içime sine sine aldım.. ii günlerde kullansın =)))
gerçi bak şimdi yaa, bursadan da bakabilirdim =))) neyse olan oldu.. alan memnun se rahat ol =)
meralcıgım oyku kızımızın yenı resmı yokmu
ya sorma ya moralım su ana kadar cok bozuktu bas hemsıre denen kadınla atıstım istifa verdım falan bır suru tantana yanıslm kızlar ben geldıö
burcu sabah göremedım senı merak etmıştım bende
nasılsın bebiş nasıl
kıslaaaaaaaaaaaaaar günaydın
güzel bir hafta diliyorum hepinizeeeeeeeeeee:dance::teytey:
güzeller güzeli minink kızımı cumartesi gördüm kıslaaaar:sm_cool:
anlatamam dilim tutuldu kızımı görünce. doktorum %100 kız'ın olucak alışverile başlayabilirsin dedikaydirigubbakcemile3
anlatamam o kadar hareketli o kadar hareketliydiki doktor amcası bu hareketleri hissetmen gerekiyor nasıl hissetmiyorsun diye güldü bana ben seyirme olarak algılıyorum kızımı,ama bu hafta ya da önümüzdeki hafta çok daha net hissedeceğimi belirtti.
parmağını emiyor, eller hele hiç durmuyordu, o ayaklar hele eyak tabanları varyaaaaaaaaaa; yerim ben onu yaaaaaaaaaaa.
sağlıkla biran önce doğsada alsam kucağıma kıslar.
yüzü aynı sana benziyor dedi yok daha neler dedimkaydirigubbakcemile3
adam ısarrala 4-5 kez bak aynı sen gözler e bak dedi, ay anasının kızı işte ne olacak:lepi:
200 gr olmuş kızım, boyu daaaaaaa21 cm. ay artık koca kız olmuş teyzeleri,
kan idrar tahlillerimizde teöiz çıktı. 21. haftada yani 25 temmuz gibi detaylı ulatrason için beni bir prf'e gönderiyor. işi uzmanına bırakalım bu ayda dedikaydirigubbakcemile3
çok şükür herşeyleri tam kızlar.
darısı hepinizin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:
teyzesi var tabi;
yüz, bacak kemiği ve kafatasını çekti doktor amcası
çok tatlı pelincim çoook
dur ekliyim ben ama birşeyede benzemiyorkikaydirigubbakcemile3
ya sorma ya moralım su ana kadar cok bozuktu bas hemsıre denen kadınla atıstım istifa verdım falan bır suru tantana yanı
burcu canım yapma bozma moralini ne olur.ya sorma ya moralım su ana kadar cok bozuktu bas hemsıre denen kadınla atıstım istifa verdım falan bır suru tantana yanı
evet hepimiz paylaşalım bencede.Öyle güzel anlatmışsın ki ben de görmüş gibi oldum. Çok sevindim canım haberlerine. Hep böyle paylaşalım. Ay dizicez bebişlerimizi yanyana doğduktan sonra bi çok bebiş ne güzel oluuuuur.:))))) Allah hepimizi korusun. Çok güzel çoooook....
ekle valla cnm
ben çok özledım kızımı
senın kızınla yıgenımle hasret gıdereyim bari
olsun ben anlarım ekle sen cnm
ay berna masallah diyeyim 41 bin kere
ben senın yanında 9 aylık duruyorum :)
senın adına cok sevındım canım ınsan gordukce bıran once kucagına almak ıstıyorburcu canım yapma bozma moralini ne olur.
zaten hasas bir dönemden geçiyoruz.
evet hepimiz paylaşalım bencede.
amin canım rabbim bizide bebişlerimizide korusun
pelin teyzesi ekledim valla birşeye benzemiyorlar.
25 temmuzda detaylı ultrasona gireceğiz daha net fotolar verir öyküm teyzeikaydirigubbakcemile2
darısı seninde başına tatlım:dance:
yaşasın hareket ve dahi bereket geldi foruma hihoyyyt
ama benim de gitme saatim geldiii
iyi akşamlar hepinizeee yarın görüşmek üzere Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?