2009 Aralık Anneleri

benim oğlan da 14 haftalıkken başladı tepinmeye, gıdıklama gibi birşey dimi...şimdi 17. haftadayız, varyaa dakka durmuyo, karnımın için de arı gezinip duruyo sanki.

evet yaaaaa sırnaşık şey son derece hafif bir şey yürümüş ve huylandırmış gibi opuyorumnanaktan erkekler erken hissettirir diyorlar benimki de büyük ihtimalle erkek ondan mı aceba CADIARZU

bu arada kusura bakma ya şimdi gördüm ben senin mesajını

evet cnm burda yok. ama olsun içime sine sine aldım.. ii günlerde kullansın =)))

gerçi bak şimdi yaa, bursadan da bakabilirdim =))) neyse olan oldu.. alan memnun se rahat ol =)

Eşyaları hayırlı uğurlu olsun bebişinin. Güle güle kullansın. İyi yapmışsın. Biryerden başamak gerek dediğin gibi. Yavaş yavaş.

Öyle güzel anlatmışsın ki ben de görmüş gibi oldum. Çok sevindim canım haberlerine. Hep böyle paylaşalım. Ay dizicez bebişlerimizi yanyana doğduktan sonra bi çok bebiş ne güzel oluuuuur.:))))) Allah hepimizi korusun. Çok güzel çoooook....

ya sorma ya moralım su ana kadar cok bozuktu bas hemsıre denen kadınla atıstım istifa verdım falan bır suru tantana yanı
burcu canım yapma bozma moralini ne olur.
zaten hasas bir dönemden geçiyoruz.
evet hepimiz paylaşalım bencede.
amin canım rabbim bizide bebişlerimizide korusun

ekle valla cnm
ben çok özledım kızımı
senın kızınla yıgenımle hasret gıdereyim bari
olsun ben anlarım ekle sen cnm

pelin teyzesi ekledim valla birşeye benzemiyorlar.
25 temmuzda detaylı ultrasona gireceğiz daha net fotolar verir öyküm teyzeikaydirigubbakcemile2
darısı seninde başına tatlım:dance:

[
pelin teyzesi ekledim valla birşeye benzemiyorlar.
25 temmuzda detaylı ultrasona gireceğiz daha net fotolar verir öyküm teyzeikaydirigubbakcemile2
darısı seninde başına tatlım:dance:[/QUOTE]

amin cnm
gördum ewt anlam vermek çok zormuş cidden
daha fotojenık resimlerini beklıyoruz kızımızın ayın 25de inşallah :):)

yaşasın hareket ve dahi bereket geldi foruma hihoyyyt

ama benim de gitme saatim geldiii
iyi akşamlar hepinizeee yarın görüşmek üzere Şeniz

saolun kızlar haklısınızda karsınınzdakı boyle olunca yapacak bırsey yok hayırlısı

senın adına cok sevındım canım ınsan gordukce bıran once kucagına almak ıstıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…